Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Išdykauja, žaidžia, liūdi, siaučia,
Nesvarstydami kodėl ir kam,
Jeigu šis pasaulis kam priklauso,
Tai pirmiausia, žinoma, vaikams.

Mes gi esam tie, kurie jų laukia,
Laukdavo ir lauks visais laikais.
Tik su jais mes jaučiamės suaugę,
O vieni mes irgi kaip vaikai.

/J. Marcinkevičius/

user posted image
Atsakyti
Registruojuosi naujuose namučiuose 4u.gif 4u.gif
Ačiū Linusia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Oi, nauji namuciai thumbup.gif . Per tuos darbus, rupesciu, nera laiko su jumis paplepeti. unsure.gif Kaip jau rasiau, zadu leisti dukruze i darzeli. Vakar buvau nuvaziavusi, kalbejau su direktore, sake, kad galim lankyti, priims. smile.gif Labai dziaugiuosi, tikiuosi, kad bus naudos, gal prades greiciau kalbeti ax.gif .
Visoms geros dieneles. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
trude, as irgi esu ne is kantriu. doh.gif Dukryte savo irgi ilgai pratinau prie puodo, jai buvo isterijos priepoliai kai reikedavo sestis, bet su laiku ismoko.
Andzeika mano jau graziai guli ant pilvuko, pakeles galvyte ir petukus thumbup.gif , iesko atramos kojitems kad atsispirt smile.gif
Tik biski slooguot pradejo doh.gif , tai dbr kovojam su sloga, kad neuzsitestu...
Stiprybes ir kantrybes mamytems 4u.gif
Sveikatytes vaikuciams 4u.gif

Ir labai jums visom aciu uz palaikyma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,jungiuos ir as naujuos namuciuos,aciu linusia uz juos ,Justulis moka kramtyt,bet daznai tingi,kai buna labai isalkes tai kramto viska ir desrele ir duona,obuoli pats valgo ir mums duoda atsikast thumbup.gif vakar tai visi nustebe ziurejom,pasileido nuo stalo ir bande eit savarankiskai ,tai viena zingsneli dejo ir greit kibosi i kampa ,mus kviete i vrc nuo pirmadienio,tai teko atidet kelione sad.gif mano vidurinioji luzo abu rankos kaulai,tai operavo pirmadieni ,o vakar jau namo parsivezem,dabar turiu du mazulius renkt ,priziuret
lenusia manau viskas bus gerai ,gydykit slogyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 11 06, 13:07)
sveikutes,jungiuos ir as naujuos namuciuos,aciu linusia uz juos ,Justulis moka kramtyt,bet daznai tingi,kai buna labai isalkes tai kramto viska ir desrele ir duona,obuoli pats valgo ir mums duoda atsikast  thumbup.gif vakar tai visi nustebe ziurejom,pasileido nuo stalo ir bande eit savarankiskai ,tai viena zingsneli dejo ir greit kibosi i kampa ,mus kviete i vrc nuo pirmadienio,tai teko atidet kelione  sad.gif mano vidurinioji luzo abu rankos kaulai,tai operavo pirmadieni ,o vakar jau namo parsivezem,dabar turiu du mazulius renkt ,priziuret
lenusia manau viskas bus gerai ,gydykit slogyte  4u.gif

Oi uzjauciu Zuikuli del dukrytes labai,tikiuosi sugis sekmingai ir viskas bus tvarkoje.Juk sako vaikams tokie dalykai sugija gerai ir be pasekmiu.Siunciu baliona Justuliui ir mergaitei tavo 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, mes tai pat registruojames naujose namuciuose.
uzjauciu zuikuli del dukrytes, cia jai 4u.gif
lenusia ziurekit nesusirkit, nes butu negerai atideti operacija, mes pries metus tai pat operavomes, tai jei kas domina, kyla klausimu del ko nors rasyk visada padesiu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

zuikuli uzjauciu del dukrytes,kad jai viskas tik gerai gytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar,kai pasiemu Toniuka is darzelio ir vaziuojam namo,tai jis masinoje man tiek visko pripasakoja lotuliukas.gif Ir taip greitai viska pasakoja ir painiojasi ir maisosi,bet as suprantu ka jis sako,o man toks juokas ima,kad jis taip skuba,kad tik neuzmirstu ka nori pasakyti kol parvaziuosim namo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labos,
Zuikuli uzjauciu del dukrytes, cia jai 4u.gif

ausra123 gal galetum parasyt, kiek laiko gulesim ligoninej? kaip ilgai truks gydymas po operacijos?
as suprantu kad visu diagnozes skirtingos ir gydymai skirtingi , bet noriu suzinot kaip buvo kitiem g.gif
Atsakyti
Perziurejau visu nuotraukytes labai visos grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Ir dar idejau nauju nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 06 lapkričio 2008 - 20:18
lenusia, mes gulejom 2,5avaites, nes maniskis is po operacijos labai greitai atsigavo, cia priklauso kaip vaikutis atsigaus is po narkozes ir kiek laiko prabus renimacijoj, jei jokiu komplikaciju nesigauna tuomet po 5-7dienu paleidzia, o skyriume kai sugryztat is po renimacijos tai savite tai pat laiko jei viskas gerai isleidzia namo, po to po savaites turi atvaziuoti pasitikrinti. na paskiau kaip mums buvo, jei ka supratai. ir dar kiti po savaite ar dvi pralaukia operacijos.
Atsakyti
Labas rytas
Vaisinu kava, skanaus
Eisiu ir as nuotrauku ziureti ax.gif
Ka savaitgali veiksite,kokie planai.Mamos kurios turime vaikucius apie tris metukus,parasykite kiek mazdaug jusu leliai sveria,koks ugis,noriu labai su saviskiu palyginti.Nes cia kaip anksciau rasete apie svori mazu leliuku,tai mes svereme tikrai nedaug,11menesiu 7.5 kg tik.Bet as zinau kad cia sirdis kalta buvo.
O pas mus Ispanijoje labai greitai mus paleido is ligonines,tris dienos reanimacijoj, septynios skyriuj ir namo.As net bijojau vaziuoti,sakau jeigu kas, ka daryti reiks.
Skanios kavos tongue.gif
user posted image
Atsakyti