Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes 4u.gif

koks jau Justulis didelis ir grazus berniukas:4u:
del batuku,tai mums sake kad visai be ju nestatyti,aisku pas mus dar prisideda VCP kaires puses, tai del to dar jis sukdavo kojyte i vidu,bet dabar kai su ortopediniais batukais tai jau laikant uz rankyciu labai graziai delioja kojytes. thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,aciu uz pagyrimus Justuliui ir man bis.gif Justulis jau su basutem beveik nebuna,nes jis viska nusimauna salin,tai vargstam begiodami is paskos doh.gif
ausra 123 pradziuginai del vezimelio kainos,su lopsiu ir netaip baisia bus,juk tik vieno tereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 02 09, 10:59)
Ernestytaaa kaip  tau sekasi?Kaip tavo sveikatele? 4u.gif Gal jau kur nors dalyvavot su teatru? wub.gif

Po truputėlį. Jau beveik visai baigiu išsikapstyt iš ligelių, tai vėl po biški bandau visur lakstyt, viską daryt. smile.gif Nors dar karts nuo karto vis pakosčiu, kartais ir dar taip kad oro pritrūksta, bet jau taip kokia pora kartukų į dieną tai nebelabai ir kreipiu dėmėsį, nebėra kada. irnesakyk.gif smile.gif
Svarbiausia nuo praėjusio antradienio gryžus į centrą, darbukus, neatkritau stipriau, tai gal jau taip ir pasveiksiu gastroliuodama. smile.gif Šiandien tik nėra labai svarbiu darbų, tai vėl likau dar namuose, o rytojuką vėl lėksiu.
Taip, buvom jau gastrolytėse su drama praėjusi ketvirtadienį, Vilniaus Britų ambasadoje. Dalyvavome tarptautiniame neįgaliujų projekte "keisk savo požiūrį į negalią". Labai labai patiko, tik prieš pasirodymą visiems labai drebėjo kinkos, nes sužinojom kad mūsų pasirodymas be ambasadorių kalbų , projekto pristatymo, vienintelis ir kad buvom pakviesti kaip geriausia neįgaliujų dramos grupė. doh.gif Praeitu metų "pasijuokime kartu" festivalio nugalėtojai. Pakvietime nebuvo apie tai užsiminta, tai buvo toks lengvas visiems šokas. Bet atsitokėjom ir suvaidinome super. Labai smagu buvo. Po pasirodymo dar visi taip smagiai pasibendravome, buvo švediški stalai, vaišinomes vynu. Pasikalbėjome su anglų atstovais per vertėja, labai šilti žmogučiai. thumbup.gif Dar naujų pažystamu atradom, užsirašė mūsų kontaktus, išsikvies kada į naujus renginukus, labai sėkmingas renginukas buvo. thumbup.gif Pirmasis šįmet bet nerealus. wub.gif

Zuikulį, Justulis iš tiesų tikras gražuoliukas. wub.gif Labai gražus kostiumėlis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 09 vasario 2009 - 12:57
sveikutes.
dziaugiuosi, kad tave nudziuginau zuikuli.
as titukui leidziu vaikscioti, sliauzioti tik su batukais, anksciau visada nusimaudavo, bet dabar tikriausiia pajuto, kad neslysta kojytes, tai nenusimauna, tik kai supyksta, kuomet jo nepavedzioji, kad anori, ta da maunasi.
koks siandiena grazus oras tokia silta.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Atidariau jau nauja tema ir kai pasibaigs sita kvieciu visas jungtis prie naujos temos ir siulyti savo idejas ir ar sutinkat tokiam pasiulymui mirksiukas.gif
Papildyta:
Ernestytaaa esi saunuole ir labai dziaugiuosi,kad jums taip patiko susitikimas amsadoje thumbup.gif Jus saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,nu tik labai idomu saulesmamyte kas ten bus naujoj temukej ,Ernestyta labai faina del jusu grupeles
as esu pasipiktinusi musu svietimo sistema,reiskia daugiausia demesio mokslui skirs tik gerai besimokantiwms vaikams,o tokiems kaip musu vaikuciams,niekas bereikalo neausins burnu
Atsakyti
Siandien Toniukas mane labai nudziugino thumbup.gif Mes turim tokia knygute Timo raidynelis ir Toniukas beveik visas raideles man aiskiai ir gerai pasake thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir jis toks patenkintas buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 02 09, 21:28)
Siandien Toniukas mane labai nudziugino thumbup.gif  Mes turim tokia knygute Timo raidynelis ir Toniukas beveik visas raideles man aiskiai ir gerai pasake thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir jis toks patenkintas buvo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi koks šaunuoliukas!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 02 09, 21:28)
Siandien Toniukas mane labai nudziugino thumbup.gif  Mes turim tokia knygute Timo raidynelis ir Toniukas beveik visas raideles man aiskiai ir gerai pasake thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir jis toks patenkintas buvo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu,saunuolis Toniukas
Papildyta:
klausykit mielosios,kaip is tikruju yra su vaistukais,kokius vaistus kompensi=uoja musu vaikuciams,nes as tik antibijotikams gaudavau,o nuo slogos vaistams ar kosulio nera taikomi kompensuojami vaistai
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

zuikuli ir mes negaunam jokiu kompensaciju sirupeliam nuo kosulio ir i nosi vaistukam.Gaunam tik antibijotikam kompensacijas.Man gydytoja sake,kad visokiu sirupu nekompensuoja verysad.gif

Ketvirtadieniui uzregistravau Toniuka pas gydytoja,nes pradejo labai baisiai koseti doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti