QUOTE(Noja @ 2008 12 09, 14:26)
Mildosiau, keista, kad nepatiko maistas... Na man tai super, ypac grizus is Laoso ir Kambodzos. Nors as jautri maistui, man tikrai turi buti gerai pagamintair svaru butinai, Laose buvo slykstu valgyt dazniausiai, Kambodzoj kaip kur, bet Tailande, tai niam niam, ypac Koh chang saloj. Gal todel, kad buvom ne prie to balto papludimio, o giliau, prie pat zveju kaimuko, ten turistu beveik ner, tai viskas buvo gaminama konkreciai tau

ir papludimys tuscias.
Nors nebutinai turi patikti Tailandas, Kambodza. As pvz nesupratau kodel tiek daug zmoniu Indija zavisi
Geras poziuris i atostogu pratesima
del maisto negaliu sakyti kad man jis labai jau neskanus buvo, bet prisiskaicius komentaru internete as tikejausi kazko tokio super super....budavo taip kad pavalgau skaniai, viskas tvarkoje, o vakare vemdavau iki alpimo...po to priejau isvados, kad kai tik valgydama negeriu alaus, tada ir prasideda visi bajeriai su skrandziu. zodziu alus mane labai gelbejo

pirma savaite kol buvom tailande su skrandziu buvo viskas tavrkoje, skanu buvo ir t.t., antra savaite isvaziavom i kambodza, va tada ir prasidejo viskas. pakeliui i kambodza pradejo stipriai susitraukineti skrandis, beprotiskas skausmas.... gerem vaistus malerone nuo maliarijos, informaciniame lapelyje buvo parasyta kad salutinis poveikis gali buti skrandzio skausmai ir pan., tai nusprendziau daugiau negerti tu vaistu, bet po to visa laikotarpi iki gryzimo i lietuva vis jausdavau silpnus skrandzio susitraukinejimus, tik skausmas mazesnis buvo...tai taip ir nesupratau ar cia nuo tu vaistu man taip buvo ar nuo maisto. dar man labai nepatiko ta ju citrinzole, o jei net purto dabar kai apie ja pagalvoju...o ju beveik visas maistas paskanintas sia zole, praktiskai vien del sio prieskonio man nepatiko dauguma taju patiekalu. restoranuose as rinkdavausi is european menu, kepsnius visokius su darzovem ir pan. , pakankamai skanu... veina karta uzsisakiau antienos su ryziais, taip skaniai viskas atrode, ir ant galo uzpyle tokio rudo padazo (taip ir vadinasi brown sauce), viskas, negalejau net i burna isideti, taip neskanu buvo. tas padazas kazkoks cinamoninis, saldus, toks specifinio kvapo ir skonio. likau nevalgius...o mano mamai pavyzdziui skanu buvo...
Papildyta:
QUOTE(maple @ 2008 12 09, 15:57)
O tai tokiu atveju, kas moka uz viesbuti ir maista, ir t.t.
viesbuciuose, gatvese budavo skelbiami viesbuciu adresai kurie apgyvendina istrigusius turistus...taciau kiek zinau ne visiems pavykdavo gauti nakvynes, nes tie viesbuciai perpildyti budavo. patajoje mes gyvenome 4 zv. "a one royal cruise hotel", visi sito viesbucio gyventojai buvo istrige kaip ir mes.