Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

QUOTE(micefee @ 2009 06 29, 02:12)
Jegike, rasau is Chiang Mai, laukiam masiniuko, tuoj vaziuosim i safari. Viskas cia labai  thumbup.gif Praleidom 4 dienas Bankoke, ismokom su tuk tuk'u vazineti nemokamai.  biggrin.gif Ir Ayutthaya'oj labai patiko, labai gera bariuka aptikom, kurio savininkams visiems galvosukiu priduoda ir jei issprendi, uzdeda bruksniuka prie tavo salies.  rolleyes.gif

geru jums i spudziu

mes buvome senokai ten , skridome is Maskvos, bet labai viskas patiko, tada net nerejkejo moketi papildomai uz kiekviena eksursija kaip tai yra daroma dabar viskas buvo iskaiciuota, labai gerai praleidom laika, buvom 14 d., 1 savajte Bankoke o kita savajte Patay'os miesteli wub.gif grozis neapsakomas, buvome ir tame garsiajam transvestitu sou .... labai ispudingai , tik po sou galima issigasti tokios grazios paneles su vyriskais balsais doh.gif lotuliukas.gif

viskas buvo super wub.gif cool.gif
Atsakyti
O kokie orai Tailande spalio menesi, kas buvote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 07 14, 18:08)
O kokie orai Tailande spalio menesi, kas buvote?  4u.gif

Jei teisingai pamenu - nelabai kokie, apsiniaukę ir lyja. Lapkritį jau gerai:)
Atsakyti
Labas mergaites! Neturiu daug laiko skaityti visos temos. Gal galit atsakyti, ar reikia i Tailanda vizos? 4u.gif MB nelabai nori ten tai gazdina mane. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2009 07 15, 22:18)
Labas mergaites! Neturiu daug laiko skaityti visos temos. Gal galit atsakyti, ar reikia i Tailanda vizos?  4u.gif MB nelabai nori ten tai gazdina mane.  doh.gif

Man atrodo, kad dabar jau nereikia. Patikrink sia informacija Tailando karalystes konsulato puslapyje
Atsakyti
Labas mergaites! Neturiu daug laiko skaityti visos temos. Gal galit atsakyti, ar reikia i Tailanda vizos?  4u.gif MB nelabai nori ten tai gazdina mane.  doh.gif

Reikia. Tailando konsulate Vilniuje viza 1 asmeniui 1 ivaziavimui i sali kainuoja 100lt (turistine).

Viskas ten labai super ir nereikia bijoti, nes salis tikrai civilizuota ir ne trecio pasaulio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 07 16, 11:35)
Man atrodo, kad dabar jau nereikia. Patikrink sia informacija Tailando karalystes konsulato puslapyje

Aciu, kaip man paciai nedaejo paziureti. doh.gif Patikrinau, ten raso, kad LT pilieciams sugrieztintas ivaziavimas. Mano vyras NO pilietis, tai jiems iki 30 dienu nereikia vizu. Dar pasiskambinsiu i LT ambasada ka mano atveju daryti. wub.gif

QUOTE(micefee @ 2009 07 16, 19:47)
Reikia. Tailando konsulate Vilniuje viza 1 asmeniui 1 ivaziavimui i sali kainuoja 100lt (turistine).

Viskas ten labai super ir nereikia bijoti, nes salis tikrai civilizuota ir ne trecio pasaulio. smile.gif

Aciukas uz atsakyma. 4u.gif MB nenori vaziuoti, del tolimos keliones. doh.gif Todel mane gazdina del vizos. Na, bet manau susitvarkysiu. wub.gif

Atsakyti

Informuojame, kad nuo 2009 m. birželio 25 d. iki 2010 m. kovo 4 d. turistinės vizos į Tailandą yra išduodamos nemokamai. Nurodytu laikotarpiu konsulinis mokestis netaikomas ir įsigyjant vizą imigracijos punktuose Tailande (t.y. perkant Visa on Arrival).

Kitų rūšių vizoms (tranzitinei, neimigracinei) mokesčiai lieka galioti. 009 07 15, 22:18]
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2009 07 17, 09:44)
kelione aiksu varginant, bet tirkia verta  mirksiukas.gif

Aciu. 4u.gif As irgi taip galvoju, kad verta. Tikrai, tik geri atsiliepimai apie sia sali. thumbup.gif Siandien kalbejau su savo sefu, jo zmona tailandiete, o jis dar ir NT firma ten turi. Jis man patare pirkti tik lektuvo bilietus, o viesbuti vietoj uzssisakyti. Zadejo padeti. g.gif

QUOTE(dianita @ 2009 07 17, 14:54)
Informuojame, kad nuo 2009 m. birželio 25 d. iki 2010 m. kovo 4 d. turistinės vizos į Tailandą yra išduodamos nemokamai. Nurodytu laikotarpiu konsulinis mokestis netaikomas ir įsigyjant vizą imigracijos punktuose Tailande (t.y. perkant Visa on Arrival). 

Kitų rūšių vizoms (tranzitinei, neimigracinei) mokesčiai lieka galioti. 009 07 15, 22:18]

Aciuks. 4u.gif Tai taip suprantu, kad man turistine viza reiktu nuvykus tvarkyti? blink.gif Tuniso aerouoste irgi tik uzpyldem popierius. Oi, mergaites nepykit daug klausimu, bet taip nesinori susigadinti atostogas. As skrisiu is NO. siandien skambinau i LT ambasada Osle, tai jos man tik tiek galejo pasakyti, kad as pati nette paziureciau, o ten man nieks neaisku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 07 17, 13:54)

Ot nepasisekė. Iki birželio 4 buvo nemokamos vizos, mes darėmės birželio 19 dviems įvažiavimams į šalį ir suplojom 400lt per abu. smile.gif Bet turiu pasakyti, kad įvažiuojant į šalį liepos mėnesį antrą kartą vizas tikrino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 liepos 2009 - 18:09
Kas gali patart kur ieskot pigesniu bilietu i Tailanda lapkriciui arba sausiui-vasariui?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti