QUOTE(svete @ 2009 01 11, 20:28)
O kuo skiriasi? Ir kodel ant duonos neskanu - ar yra koks specifinis prieskonis, gal galetumet parasyti koks?
Skoniu skiriasi. Ghi tikrai turi tokį riešutų prieskonį, ir laikyti jį galima labai labai ilgai - nebūna to "seno sviesto" skonio. Matyt todėl, kad nugraibius visas putas lieka tik grynas gyvulinis riebalas, be arba su labai mažai baltymų. Sako, ir mažiems vaikams ghi yra geriau nei sviestas būtent dėlšitos priežasties.
O ant duonos paprastas sviestas man tieisog skaniau. Kaip ir sviestas iš parduotuvės man skaniau už kaimišką

Tokia jau aš sugadinta

Bet vat į košę įdėti skaniau ghi - būtent dėl to prieskonio.
QUOTE(jolie23 @ 2009 01 12, 20:23)
Jetau, vargšas mažiukas, o kodėl tėvelis nesumanė paragaut, ką vaikiukui siūlė...

Atsiprašau už ne į temą, bet negalėjau susilaikyt..
Ech jau tie tėveliai...

Svarbiausia, kad mažosios neišbėrė, ji nesublogavo ir viskas baigėsi gerai