Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Akytės @ 2008 11 26, 19:11)
Sveikos,

pirmą ciklą bandau OT. Šiom dienom turėtų būti O (buvau pas gyd. kaip tik tai papasakojo ) o testukai nieko nerodo  doh.gif mažus mažus vaiduoklius. Kiek žiūrėjau šioj temoj tai visų testukai ir prieš O ryškoki  ax.gif
Gal dėl to kad paėmiau mažiau jautrius testus ?  g.gif

Tada dar lauk, jei siom dienom bus - tai daryk dar ir tikrai bus teigiamas. smile.gif O tai kokio dydzio folikulas, kad sako ,,siom dienom" bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 11 26, 20:02)
Tada dar lauk, jei siom dienom bus - tai daryk dar ir tikrai bus teigiamas.  smile.gif  O tai kokio dydzio folikulas, kad sako ,,siom dienom" bus?  g.gif

Na kiek pamenu 14 ar tai 15 mm blush2.gif ir vsiai nesuprantu kada čia pagal dydį blush2.gif
Atsakyti

man ir butu idomu kokio dydzio tie foliukai buna pries pat O g.gif
Atsakyti
jie turi buti 20 mm. tad jei dar 14-15 mmm tai dar apie savaitele laukti (sakau apie, nes vienom greiciau, kitom gali ir uztrukti mirksiukas.gif ) . O pas mane kai jau buvo 20 mm (echoskopuojant nustate), tai O ivyko tik po 1.5 paros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 27 lapkričio 2008 - 11:42
Man pagaliau pardėjo ryškėti OT (šiandien 14 CD iš 28) bet dar neteigiamas doh.gif tikiuosi išryškės g.gif
Atsakyti
Aš jau susiparinau, kad jokios O pas mane nėra doh.gif 16 CD ir nieko gero, nelabai ir ryškėja:
user posted image
Ciklas, kaip laikrodukas 28 dienos... doh.gif Gal ką netaip darau blush2.gif
Atsakyti
Na tikrau, kad dar nebuvo g.gif o gal ir nebus si menesi, gali buti anovuliacinis ciklas...arba kokios kitos problemos...gal nueik pas gine ir bus aiskiau bigsmile.gif geriausia per numatoma ovuliacija arba pora dienu po jos, tada gine mato ar susiformaves geltonkunis...dar 21-22 ciklo diena gali pasidaryt progesterono tyrima, jis parodys ar vyko O ax.gif
Atsakyti
As irgi darau OT jau ketvirta diena ir pastebiu, kad ryskeja 4u.gif

Nors mm pirmos po gimdymo buvo lapkricio 18, tikiuosi, kad O ivyks si cikla ax.gif Pagal mano paskaiciavimus apie 15 cd turetu ivykti O, o dabar 12 cd, nors dar zindau apie 4 kartus per para, buna ir dazniau, bet stengiuosi nevirsyti limito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 29, 13:51)
Na tikrau, kad dar nebuvo g.gif o gal ir nebus si menesi, gali buti anovuliacinis ciklas...arba kokios kitos problemos...gal nueik pas gine ir bus aiskiau bigsmile.gif geriausia per numatoma ovuliacija arba pora dienu po jos, tada gine mato ar susiformaves geltonkunis...dar 21-22 ciklo diena gali pasidaryt progesterono tyrima, jis parodys ar vyko O ax.gif

Kai pas ginę buvau, tai matė folikulą, o kas tas geltonkūnis? doh.gif einu googlint
Na dar bandysiu toliau tuos OT, gal dar bus O g.gif
Nueisiu tyrimukų pasidaryt, nenorėčiau tuščiai švaistyt laiko ir po metų tirtis tik pradėt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akytės: 29 lapkričio 2008 - 14:58
Akytės, o vat man toks klausimukas atsistojo: o tu BT matuoji, išskyras iš gimdos stebi? ax.gif Nevertėtų vien pasikliauti OT, nes jie gali parodyti O kai ji jau bus prasidėjusi, o namų darbai prieš tai gali būti nedaryti ir tokiu būdu prarasta svarbi dienelė mirksiukas.gif Nes geriausias laikas pastojimui - dvi dienos prieš O ir pati O diena. O BT grafikėlis tau aiškiai parodytų, ar pas tave vyksta O.
Aišku, toms, pas kurias O nevyksta ar sunkiai nustatoma pagal BT, OT labai svarbi priemonė.
Atsakyti
Zinot ka man pasake gine ir drauges, kurios jau susilauke vaikuciu?Reguliarus lytiniai santykiai kas 2-3 dienas ir rezultatas bus zymiai geresnis, nei su tais OT mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai jo smile.gif Mums dėl reguliarumo problemų nėra, tik va, jau 4 ciklas kaip nebesisaugom ir kol kas nieko. Šįkart matuoju BT, kad nustatyt tiksliai kada ta O ir laužt vyrą kasdien per pačią vaisingiausią fazę biggrin.gif Nes juk gali būti taip, kad mylintis kas dvi tris dienas tiesiog netyčia ir prasileidžia tos pora vaisingiausių dienelių.
Atsakyti