Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(kuskusas @ 2009 03 10, 13:23)
o ash tai taip norejau nors vaiduokli pamatyti... figushki.. anei po 5 min anei po 10 anei po valandos.... nors rytais dar nepavalgius bloga nerealiai....nu taip noriu ash to mazhyliuko sad.gif

Žinai tie vaiduokliukai labai nervus ištampo doh.gif Man jau geriau vieną parodytų be vaiduokliukų ir ramiakas - laukčiau mm ir tiek. O dabar ir MB išnervinau ir pati paranojikė pasidariau. Nežinau reik mest rūkyt jau man ko gero blush2.gif blush2.gif

Bet tu nepergyvenk - dar iki penktadienio laiko sočiai drinks_cheers.gif Viskas bus gerai))
Atsakyti
QUOTE(kalistaSVKM @ 2009 03 10, 12:36)
Žinai tie vaiduokliukai labai nervus ištampo doh.gif  Man jau geriau vieną parodytų be vaiduokliukų ir ramiakas - laukčiau mm ir tiek. O dabar ir MB išnervinau ir pati paranojikė pasidariau. Nežinau reik mest rūkyt jau man ko gero blush2.gif  blush2.gif

Bet tu nepergyvenk  - dar iki penktadienio laiko sočiai drinks_cheers.gif  Viskas bus gerai))

wub.gif achiu uz palaikyma, o mest rukyti savaime gausis. nes itariu,m kad ishkart metus bishkiuka shokas organizmui turetu buti.... nes kaip ir tas nikotino alkis ar kaip ten jis.... tai gali dar labiau uztrukti...
ash irgi rukalius buvau... bet labai savaime gavosi kai pastojau. pradejo pykint nuo cigarechiu kvapo ir meteu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 03 10, 13:49)
wub.gif achiu uz palaikyma, o mest rukyti savaime gausis. nes itariu,m kad ishkart metus bishkiuka shokas organizmui turetu buti.... nes kaip ir tas nikotino alkis ar kaip ten jis.... tai gali dar labiau uztrukti...
ash irgi rukalius buvau... bet labai savaime gavosi kai pastojau. pradejo pykint nuo cigarechiu kvapo ir meteu wink.gif

Aš su dukra mečiau tiesiog savaime - tampė juodai nuo cigarečių. Ir dar vienas dalykas stovi akyse....... kažkada dar vaikystėje mačiau tokį plakatą stovi nėščia moteris ir laiko vienoje rankoje cigaretę o kitoje stikliuką o vaikelis pilve sudėjas rankutes sako - mama pasigailėk!!!! Tai va kai šitą plakatą pamenu tai tikrai nieko nesinori.
Atsakyti
QUOTE(kalistaSVKM @ 2009 03 10, 12:54)
Aš su dukra mečiau tiesiog savaime - tampė juodai nuo cigarečių. Ir dar vienas dalykas stovi akyse....... kažkada dar vaikystėje mačiau tokį plakatą stovi nėščia moteris ir laiko vienoje rankoje cigaretę o kitoje stikliuką  o vaikelis pilve sudėjas rankutes sako - mama pasigailėk!!!!  Tai va kai šitą plakatą pamenu tai tikrai nieko nesinori.

o siaubeli!!! tai gerai kad ash tokiu baisybiu nemachiau smile.gif prazhliumbus buchiau visa neshtuma:)
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 03 10, 14:04)
o siaubeli!!! tai gerai kad ash tokiu baisybiu nemachiau smile.gif prazhliumbus buchiau visa neshtuma:)

Nu ir beto pažliumbinėti yra iš ko - pvz filmas Flukas arba rusiškas filmukas kaip mamontėlis mamos ieškojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kalistaSVKM @ 2009 03 10, 13:12)
Nu ir beto pažliumbinėti yra iš ko  - pvz filmas Flukas arba rusiškas filmukas kaip mamontėlis mamos ieškojo  thumbup.gif

smile.gif)) jo man dar labai tam reikalui pilkakakle tiko ir tas filmukas apie pingvina, kuris akmenuka perejo ir galu gale nuskendo :'( nors per neshtuma apskritai viskas garudena smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, esamos ir busimos. Tai va rasiau, kovo 8, kad man rodos pas mane svente ir as necia, siandien kovo 11 ir testas iki siol teigiamas ir riebus 4u.gif
Tai dabar jau tikslaia galiu pasakoti savo pozymius nestumo kokie buvo ir yra:

1. kovo 4 diena (ps menesines turejo buti kovo 9 diena) ryte apsivemiau, buvau nevalgiusi, o tik isgeriau vitaminus MamaVit ir kavos. Vemimas buvo be tampymu, pukst ir viskas, va tada ir susimasciau g.gif
2. Krutine tik siek tiek padidejo ir vos maude, daug maziau nei pries menesines ir pilvo apacia maude daug maziau nei pries menesines.
3. Jokiu daugiau pykinimu, nuotaikos kaitos, jokiu neuzuodziu kvapu, viskas man gerai smile.gif
4. Kovo 6 diena darau testa - nieko, baliavojam iki zemes graibymo blink.gif ryte jauciuosi puikiai, del visa ko matuoju temperatura vaginoje - 37.., na manau del alkogolio.
5. Kovo 7 diena darau testa - nieko (beda ta kad as palaukiau 3 min ir ismeciau..) pradedu del visa pikto skaityti straipsnius apie busena nestumo metu, ir truputeli vaidenasi, kad gal dilgcioja gal tempa, bet vienas dievas tezino kaip tai atrodo is tikruju. Bet nuojauta tai juodai, kad rodos va va kazkas bus. A ir dar kazkokia neapykanta visiem pasaulio vyram, tame tarpe ir savojo nenorejau matyt, gerai, kad jis komandiruoteje smile.gif
6. Kovo 8-toji - Moters diena (tikiuosi visos pamenat ta svente) ryte darau testa, po 5 minuciu - nieko. Issiverdu kavos, noriu ismesti testa - o jetau!! - vaiduokliukas!!!
clap.gif netikiu savo akim. Sokineju apie testa ir laukiu kada bus nuotaiku kaita, kada vemsiu, kada bent kas nors darysis - nieko iskyrus, kad tokio kaifo nepamenu... dusioje ramu ramu ir visa diena issisiepusi iki ausu.
7. Kovo 9 diena, siandien turi buti menesines, darau testa, vaiduoklis sumazejo nei vakar schmoll.gif kisu prista i vagina, tikrinu ar neprasideda menesines. ***** ant pirsto galo seno kraujo kresulys, na ir vaidenasi, kad jau jauciu sviezio kraujo kvapa.. mega_shok.gif nuotaika nukrito, jau susitaikiau kad zopa ir nieko nebus. Visa diena kaisiojau pirsta "ten" vis tikrinau, tesus 4 per diena pasidariau ir ka sau manot? testai vis vaidenasi o menesiniu taip ir nebuvo apart to sukresejusio mazo kraujuko laso...
8. Kovo 10 diena, testas - beveik riebus bet vistiek vaiduoklis, testas vakarinis jau beveik visai fainas. Nuotaika rami, nieko neskauda, viskas gerai, kava geriu su kaifu,,aa prisiminiau - citrina visa su druska suvalgiau! pati is saves juokiausi. Bet jokiu agurku ir silkiu nenorejau. Miegu puikia, jokio mieguistumo, energijos super, a ir aciu dievui apetitas susinormalizavo (seniau valgiau kaip zveris), dabar norisi mazai ir aciu dievui.
Vakar nusprendziau paskambinti vyrui ir jau isdrysti pasakyti, kad nescia - jis prarado ama lotuliukas.gif faina kaip!
Siandien kovo 11 diena, pati tuo netikiu, bet testas riebus ir gaunasi, kad as tikrai tikrai nescia clap.gif nestuke.gif visoms linkiu to paties.
Tiesa, mes leliuka bandem metus daryti ir nieko, ka sau galvojat, buten ta menesi kai spjovem i viska, baliavojom iki zemes graibymo (buvom 5 gimtadieniuose ir 3 svenese) dar as dantis gydziausi, dariau rentgeno nuotraukas doh.gif nes ruosiausi sekanciam memesiui, ir pakibom!!! tai va ka norejau jums papasakoti. Aisku dabar belieka tiketis kad viskas bus gerai! SEKMES visom!!!
Atsakyti
QUOTE(Vilmuks13 @ 2009 03 11, 14:20)
Sveikos mamytes, esamos ir busimos. Tai va rasiau, kovo 8, kad man rodos pas mane svente ir as necia, siandien kovo 11 ir testas iki siol teigiamas ir riebus  4u.gif
Tai dabar jau tikslaia galiu pasakoti savo pozymius nestumo kokie buvo ir yra:

1. kovo 4 diena (ps menesines turejo buti kovo 9 diena) ryte apsivemiau, buvau nevalgiusi, o tik isgeriau vitaminus MamaVit ir kavos. Vemimas buvo be tampymu, pukst ir viskas, va tada ir susimasciau  g.gif
2. Krutine tik siek tiek padidejo ir vos maude, daug maziau nei pries menesines ir pilvo apacia maude daug maziau nei pries menesines.
3. Jokiu daugiau pykinimu, nuotaikos kaitos, jokiu neuzuodziu kvapu, viskas man gerai smile.gif
4. Kovo 6 diena darau testa - nieko, baliavojam iki zemes graibymo  blink.gif ryte jauciuosi puikiai, del visa ko matuoju temperatura vaginoje - 37.., na manau del alkogolio.
5. Kovo 7 diena darau testa - nieko (beda ta kad as palaukiau 3 min ir ismeciau..) pradedu del visa pikto skaityti straipsnius apie busena nestumo metu, ir truputeli vaidenasi, kad gal dilgcioja gal tempa, bet vienas dievas tezino kaip tai atrodo is tikruju. Bet nuojauta tai juodai, kad rodos va va kazkas bus. A ir dar kazkokia neapykanta visiem pasaulio vyram, tame tarpe ir savojo nenorejau matyt, gerai, kad jis komandiruoteje smile.gif
6. Kovo 8-toji - Moters diena (tikiuosi visos pamenat ta svente) ryte darau testa, po 5 minuciu - nieko. Issiverdu kavos, noriu ismesti testa - o jetau!! - vaiduokliukas!!!
clap.gif netikiu savo akim. Sokineju apie testa ir laukiu kada bus nuotaiku kaita, kada vemsiu, kada bent kas nors darysis - nieko iskyrus, kad tokio kaifo nepamenu... dusioje ramu ramu ir visa diena issisiepusi iki ausu.
7. Kovo 9 diena, siandien turi buti menesines, darau testa, vaiduoklis sumazejo nei vakar  schmoll.gif  kisu prista i vagina, tikrinu ar neprasideda menesines. ***** ant pirsto galo seno kraujo kresulys, na ir vaidenasi, kad jau jauciu sviezio kraujo kvapa..  mega_shok.gif  nuotaika nukrito, jau susitaikiau kad zopa ir nieko nebus. Visa diena kaisiojau pirsta "ten" vis tikrinau, tesus 4 per diena pasidariau ir ka sau manot? testai vis vaidenasi o menesiniu taip ir nebuvo apart to sukresejusio mazo kraujuko laso...
8. Kovo 10 diena, testas - beveik riebus bet vistiek vaiduoklis, testas vakarinis jau beveik visai fainas. Nuotaika rami, nieko neskauda, viskas gerai, kava geriu su kaifu,,aa prisiminiau - citrina visa su druska suvalgiau! pati is saves juokiausi. Bet jokiu agurku ir silkiu nenorejau. Miegu puikia, jokio mieguistumo, energijos super, a ir aciu dievui apetitas susinormalizavo (seniau valgiau kaip zveris), dabar norisi mazai ir aciu dievui.
Vakar nusprendziau paskambinti vyrui ir jau isdrysti pasakyti, kad nescia - jis prarado ama  lotuliukas.gif  faina kaip!
Siandien kovo 11 diena, pati tuo netikiu, bet testas riebus ir gaunasi, kad as tikrai tikrai nescia  clap.gif  nestuke.gif  visoms linkiu to paties.
Tiesa, mes leliuka bandem metus daryti ir nieko, ka sau galvojat, buten ta menesi kai spjovem i viska, baliavojom iki zemes graibymo (buvom 5 gimtadieniuose ir 3 svenese) dar as dantis gydziausi, dariau rentgeno nuotraukas  doh.gif  nes ruosiausi sekanciam memesiui, ir pakibom!!! tai va ka norejau jums papasakoti. Aisku dabar belieka tiketis kad viskas bus gerai! SEKMES visom!!!

oho kaip viskas issamiai parasyti! nu va reiskias ne visas pykina g.gif
Atsakyti
biggrin.gif na ka kraustomes i nauja tema!
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti