Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo lyginimas

Na ir man butu labai gerai, jei kas patartu, gal zino koki ekskavatoriu, kuris galetu sklypa palyginti? Veiksmas Elektrenuose
Atsakyti
o kokia mazdaug kaina jei reikia islyginti 8 aru slaitini sklypa ? gal kaune zinot ka nors kas uzsiima nebrangiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2012 08 14, 18:09)
o kokia mazdaug kaina jei reikia islyginti 8 aru slaitini sklypa ? gal kaune zinot ka nors kas uzsiima nebrangiai? 4u.gif

Man 6 arų sklypą išlygino už 500 Lt. kaimynui - už 1500 Lt. Darė tas pats diedas. Tik aš visą laiką stovėjau ir žiūrėjau, o iš kaimynų paėmė kiek norėjo, nes jų ant sklypo nebuvo. Kitas kaimynas sakė, kad pats tuos už 1500 Lt dirbo apie 5-6 valandas (taigi irgi apie 500-600 Lt), tačiau nuplėšė minėtus 1500 Lt.

Tik. žinoma, klausimas ar pakaks vietinio grunto, ar jį teks vežtis iš kažkur toliau. Man pakako vietinio. Jei teks vežti, kainuos brangiau. Aš lyginau pernai rudenį. 1 val. darbo buvo apie 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 08 15, 09:11)
Man 6 arų sklypą išlygino už 500 Lt. kaimynui - už 1500 Lt. Darė tas pats diedas. Tik aš visą laiką stovėjau ir žiūrėjau, o iš kaimynų paėmė kiek norėjo, nes jų ant sklypo nebuvo. Kitas kaimynas sakė, kad pats tuos už 1500 Lt dirbo apie 5-6 valandas (taigi irgi apie 500-600 Lt), tačiau nuplėšė minėtus 1500 Lt.

Tik. žinoma, klausimas ar pakaks vietinio grunto, ar jį teks vežtis iš kažkur toliau. Man pakako vietinio. Jei teks vežti, kainuos brangiau. Aš lyginau pernai rudenį. 1 val. darbo buvo apie 100 Lt.

Jo, eskavatoriaus darbo valanda apie 100 Lt, jei daugiau darbo valandų galima iki 90 Lt nusiderėti, plius gerai, kur nors netoli eskavatorių surasti, iškart atvažiavimas nekainuoja, tai labai patogu, atkasi ką nors eskavatorių paleidi ir kai reikia užkasti vėl išsikvieti.

O 1500 Lt tai iš vis nereali kaina, nesamonė, gi nedirbo 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 16 rugpjūčio 2012 - 07:15
QUOTE(cibulis @ 2012 08 15, 09:11)
Man 6 arų sklypą išlygino už 500 Lt.

Per 5-6 valandas tau tik išlygino sklypą, ar nustūmė augalinį sluoksnį, išlygino ir vėl paskirstė anksčiau nustumta augalinį? Su kokią techniką darė?

Reikia išlyginti sodo sklypą apie 4 arų (nuolydis 1,3m ). Tai varstau skelbimus ir nežinau ką pasirinkti - bobcat'ą ar račioką? Patarkite, kas išmano!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zeka: 18 rugpjūčio 2012 - 22:08
QUOTE(Zeka @ 2012 08 18, 22:00)
Per 5-6 valandas tau tik išlygino sklypą, ar nustūmė augalinį sluoksnį, išlygino ir vėl paskirstė anksčiau nustumta augalinį? Su kokią techniką darė?

Reikia išlyginti sodo sklypą apie 4 arų (nuolydis 1,3m ). Tai varstau skelbimus ir nežinau ką pasirinkti - bobcat'ą ar račioką? Patarkite, kas išmano!

Mano sklype peraukštėjimas (ar nulydsi) buvo iki 1,2 m. Apie 2/3 sklypo buvo žemiau norimo aukščio, o apie 1/3 aukščiau kažkur net iki 1 metro. Taigi: dalį sklypo reikėjo pakelti, o dalį - sužeminti.

Tuo pačiu metu mes su kaimynais darėm kelią, todėl perteklinį kelio gruntą pylė ant sklypų: mano ir kitų. Štai tą kelio gruntą ir mano sklypo gruntą ir išlygino. Realiai didžiąją dalį grunto reikėjo tik paskirstyti po sklypą ir dalį (apie 1/3 sklypo) reikėjo nukasti.

Man darė ne su bobkatu. Kas yra račiokas - nežinau. Man darė su nediduku, bet ir pakankamai nemažu traktoriuku, kuris gali ir kasti, ir stumdyti žemes.
Atsakyti
jei kam reikia atlikti zemes darbus su bobkatu, galiu pasiulyti. ir kaina nedidele. Turi viksrus ir grazta. Vilnius i a.z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spot13: 03 rugsėjo 2012 - 16:17
O kiek galima pasikelti sklypą be jokių leidimų? Mano sklypo vienas kampas iš keturių reiktų pakelti apie 1,5-2 m, kiti plius minus norma.
Atsakyti
QUOTE(spot13 @ 2012 09 03, 16:12)
jei kam reikia atlikti zemes darbus su bobkatu, galiu pasiulyti. ir kaina nedidele.  Turi viksrus ir grazta. Vilnius i a.z

Čia bobkatų nuomotojai http://bobcat-nuoma.eu/
Atsakyti
sveiki,

gal kai kam pasirodys kvailas klausimas, bet visgi...kaip jus zinote kur koki kampa kelti, kiek skypas atitinka norma, ar jam reikia zemiu privezti, ar nustumti...zodziu..gal supratot klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2013 02 07, 22:55)
sveiki,

gal kai kam pasirodys kvailas klausimas, bet visgi...kaip jus zinote kur koki kampa kelti, kiek skypas atitinka norma, ar jam reikia zemiu privezti, ar nustumti...zodziu..gal supratot klausima smile.gif

Kai pasidarysite topo nuotrauką, kuri būtina namo statybai, iš jos matysite visą sklypo reljefą su aukščiais. Iš nuotraukos galėsit įvertinti kur reikia pakelti, kur nukasti, priklausomai nuo jūsų norų.
Atsakyti
QUOTE(Igr540 @ 2013 02 07, 23:01)
Kai pasidarysite topo nuotrauką, kuri būtina namo statybai, iš jos matysite visą sklypo reljefą su aukščiais. Iš nuotraukos galėsit įvertinti kur reikia pakelti, kur nukasti, priklausomai nuo jūsų norų.

viskas aisku, aciu, kaip tik ruosiames daryti toponuotrauka 4u.gif
Atsakyti