Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Štai ir nauja tema apie paramą Klaipėdoje ir ne tik...
Ankstesnė tema čia

Atverkite širdį gėriui, užuojautai, supratimui... Nuo to gyvenimas įgauna prasmę !!!
Atsakyti
xxxsaulyte ačiū tau kad nepatingėjai atvykti iki namų paimti dovanų ax.gif , nedaug žinau tokių kaip tu mirksiukas.gif , sveikatos ir daug jėgų tavo darbe 4u.gif
Atsakyti
Merginos - mūsų klaioėdiečių dovanos nuvežtos Renax - ačiū prisidėjusioms 4u.gif 4u.gif

Akcijos "Mama mamai" sąrašiukas :

1. aš ir + 3 vnt.
2. Yuki 2 vnt.
3. Naktibalda ...daug...
4. Emiliuks 2 vnt.
5. Rudaakė ...daug....
6. Ingusia .... daug....

QUOTE(Lexana @ 2008 11 06, 13:20)
Mergytei galiu pasiūlyti keletą kombinezonų, dar parankiočiau drabužėlių, ką turiu neišdalintų. Tik kada ir kaip perduoti?

Lexana - gali sudėti ją gali padovanoti Daliai. Aš lapkričio paskutinį savaitgalį važiuosiu pro Ukmergę - pažadėjau ją aplankyti ir perduočiau...
Atsakyti
Prisirasau ir as smile.gif
ir laukiu nauju rinkliavu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 11 10, 16:51)
Prisirasau ir as smile.gif
ir laukiu  nauju rinkliavu  biggrin.gif    wub.gif

sekantis kiek žinau busim kalėdų seniais ir pildysim vaikų norus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 10, 16:52)
sekantis kiek žinau busim kalėdų seniais ir pildysim vaikų norus  thumbup.gif

aga, tas tai smagu wub.gif laukiam laisku is vaiku dabar biggrin.gif
Atsakyti
Taip merginos, statysim Kalėdinį paštą kaip jau trys metai iš eilės ir būsim norų pildytojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulyte,sakyk,gal ko reikia Linos vaikiukui?Turėčiau džinsų,kelnių,megztukų,batukų.O gal duotum jos tlf.?Arba tu jos paklaustum,ką?
Atsakyti
Prie vaiku noru ir aš prisidesiu.Ir draugus pakalbinsiu biggrin.gif Mano vaikai jau teiraujasi,ar šiais metais ten važiuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 10, 07:36)
Merginos - mūsų klaioėdiečių dovanos nuvežtos Renax - ačiū prisidėjusioms  4u.gif  4u.gif

Akcijos "Mama mamai" sąrašiukas :

1. aš ir +        3 vnt.
2. Yuki            2 vnt.
3. Naktibalda  ...daug...
4. Emiliuks      2 vnt.
5. Rudaakė      ...daug....
6. Ingusia        .... daug....
Lexana - gali sudėti ją gali padovanoti Daliai. Aš lapkričio paskutinį savaitgalį važiuosiu pro Ukmergę - pažadėjau ją aplankyti ir perduočiau...

Dovaneles vilniu pasieke .
Sauluze perdaviau dzinsiukus ir batukus naujus savo nuoziura atiduok kam reikia , tu geriau zinai ir truputi smulkmenyciu .Aciukas mergaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 11, 11:01)
Taip merginos, statysim Kalėdinį paštą kaip jau trys metai iš eilės ir būsim norų pildytojai  mirksiukas.gif

Mielai sudalyvausiu siame projekte. Rasykite i AZ. Gyvenu ne Klaipedoje, bet esu dusioje Klaipediete, nes tai mano gimtas miestas.

Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 10, 09:36)

Gerai, sudėsiu ką turiu. smile.gif Primink amžių ir ūgį-svorį jos mergytės. smile.gif
Atsakyti