Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

O jus ziuriu saunuoles kokios mirksiukas.gif rupinates vienos kitomis saunuoles pasaka , kokiu dar yra zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 19, 11:32)
Tu lygtai iš Palangos?  g.gif  Tia arčiausias nuvežimas būtų pas Kristiną į Pipirų km. Kretingalę...  Savaitgalyje vyrai įdėjinės Kristinai duris vidines ir gal ką ispręsime dėl laukinių..... Manau su parolonu ir dermantinu apkalsime...  thumbup.gif

as is kretingos rajono, bet vazinejam daznai i klaipeda. RYTOJ vaziuojam, vezam dickei studentei lova, galetume prigriebt, bet ar kam reikia jos? turiu omeny virykles
Atsakyti
Tik šiandien priskambinau Kristinai - pasirodo buvo telefoną užstačiusi, pinigėlių neturėjo... unsure.gif Tai sutarėm kad sekmadienį važiuos mano ir Smiltis vyras durų statyti, tai nuvešim maisto jai... O batų tai labai labai prašė, bet kokių, nes eina mergaitė dar su kedais...
Atsakyti
sveiki,
mielai prisideciau prie Kaledines akcijos vaikuciam. Praneskit apie planus ir kaip galima prisijungti-esu naujoke blush2.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(antosike @ 2008 11 22, 13:32)
sveiki,
mielai prisideciau prie Kaledines akcijos vaikuciam. Praneskit apie planus ir kaip galima prisijungti-esu naujoke blush2.gif
Aciu

Sek temą - gruodžio pradžioje bus sąrašas laiškų... thumbup.gif
Atsakyti
o sakyk, Saulyte, ar kazkam reikalingas butu vezimas? turiu viena, kurio nenaudojau.... pirkau ji cia forume, bet gavau tai ka as zinau.... as tik dovanociau toki, nepardavineciau. Nusipirkau kita, to ir nenaudojau. Ten universalas Peg Perego, firma labai gera, bet vezimukas truputi moraliskai jau pasenes... kaip lopsiuka ji galim naudit, sedima paskui, bet mano manymu geriau kaip sedima, lopsys jau gana kreivas beiseina sad.gif spalva universali.
Zodziu jei kam jis butu naudingas, mielai galiu padovanot, juk galu gale ismest visada galima.... tiek kad sakau, nera jis super patogus (bent jau man...), bet jei yra kas, kas neturi nieko, tai gal naudotu...
jis pas mama palepeje, parvezciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2008 11 24, 10:11)
o sakyk, Saulyte, ar kazkam reikalingas butu vezimas? turiu viena, kurio nenaudojau.... pirkau ji cia forume, bet gavau tai ka as zinau.... as tik dovanociau toki, nepardavineciau. Nusipirkau kita, to ir nenaudojau. Ten universalas Peg Perego, firma labai gera, bet vezimukas truputi moraliskai jau pasenes... kaip lopsiuka ji galim naudit, sedima paskui, bet mano manymu geriau kaip sedima, lopsys jau gana kreivas beiseina sad.gif  spalva universali.
Zodziu jei kam jis butu naudingas, mielai galiu padovanot, juk galu gale ismest visada galima.... tiek kad sakau, nera jis super patogus (bent jau man...), bet jei yra kas, kas neturi nieko, tai gal naudotu...
jis pas mama palepeje, parvezciau  4u.gif

Rudaake - vežimėliai, lovytės yra patys reikalingiausi daiktai VKC šeimoms... Taip kad kada parsiveši - rašyk, užlėksiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 24, 10:35)
Rudaake - vežimėliai, lovytės yra patys reikalingiausi daiktai VKC šeimoms... Taip kad kada parsiveši - rašyk, užlėksiu...  mirksiukas.gif

liuks tada smile.gif sekanti karta parvesiu kai vaziuosiu pas mama smile.gif
Atsakyti
ELVE - gal penktadienį apie 16:30 einam į "Rytą"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 26 lapkričio 2008 - 09:36
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 11 26, 09:36)
ELVE - gal penktadienį apie 16:30 einam į "Rytą"?  g.gif

Labai norėčiau, bet penktadienį neišeis... Gal pirmadienį, kitą savaitę, ar antradienį? Labai norėčiau eiti kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2008 11 26, 14:55)
Labai norėčiau, bet penktadienį neišeis... Gal pirmadienį, kitą savaitę, ar antradienį? Labai norėčiau eiti kartu  4u.gif

tai tada antradienį apie 18 val.
Atsakyti
labas vakaras.turiu isaugtu dukrytes rubeliu iki metuku mazdaug.kur galeciau atiduot,nuvest?esu is klp 4u.gif
Atsakyti