Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

O kiek panasiai saldainiu reiktu? O ko dar gali reiketi tam teveliui, kur turi 3 dukras? Batukus siam metui vienus turiu, bent po kiema duotis ir is rubu reiktu perziuret, nes manoji 8 m. aukstesne uz jo 9 metu.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 01, 10:47)
Tai gerai, tariuosiu dėl penktadienio. Gal dar kas prisijungs per savaitę...  mirksiukas.gif

Sąrašiukas dalyvaujančių :
1. aš
2. Austulis +...

Ko reikia :
1. kiaušinių apie 50 vnt.  10 vnt. aš
2. lipdukų atitinkamai ir + jei plyštų...  10 vnt. aš
3. vaisių
4. gėrimų
5. saldainių

Ir aš jungiuosi prie jūsų (čia kitą penktadienį - balandžio10d.?) Atsinešiu 4ltr. gėrimų ir 10 kiaušinių su lipdukais 4u.gif
Atsakyti
Tai gerai, tariuosiu dėl penktadienio. Gal dar kas prisijungs per savaitę...

Sąrašiukas dalyvaujančių :
1. aš
2. Austulis +...
3. elve
4. gita

Ko reikia :
1. kiaušinių apie 50 vnt. - 10 vnt. xxxsaulyte, 10 vnt elve, 10 vnt gita
2. lipdukų atitinkamai ir + jei plyštų... 10 vnt. aš, elve, gita
3. vaisių
4. gėrimų - 4ltr elve
5. saldainių

Tikiuosi iš darbo išleis anksčiau g.gif Atsinešiu dar vaisių ir saldainių.

xxxsaulyte, parašyk man i až Linos su Armanduku tel.nr. Nuveščiau jiems kai ko.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 04 01, 11:00)
O kiek panasiai saldainiu reiktu? O ko dar gali reiketi tam teveliui, kur turi 3 dukras? Batukus siam metui vienus turiu, bent po kiema duotis ir is rubu reiktu perziuret, nes manoji 8 m. aukstesne uz jo 9 metu.

Saldainių vaikams nebūna per daug - viską išsidalina, pasislepia kiek beatnešame... mirksiukas.gif

Tam tėveliui aktualiausia drabužiai, batai. Ir dar neradom skalbimo mašinos !!!! Planuoju šią savaitę susitikti su Kristina ir juo, pažiūrėti kaip kas... Gal jau Kristina kartu apsigyveno mirksiukas.gif

Sąrašiukas dalyvaujančių "Velykinėje" šventėje:
1. xxxsaulyte
2. Austulis +...
3. elve
4. gita

Atsinešimui reikia :
1. kiaušinių apie 50 vnt. - 10 vnt. xxxsaulyte, 10 vnt elve, 10 vnt gita
2. lipdukų atitinkamai ir + jei plyštų... po 10 vnt. xxxsaulyte, elve, gita
3. vaisių
4. gėrimų - 4ltr elve
5. saldainių

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 01, 15:29)
Saldainių vaikams nebūna per daug - viską išsidalina, pasislepia kiek beatnešame...  mirksiukas.gif

Tam tėveliui aktualiausia drabužiai, batai. Ir dar neradom skalbimo mašinos !!!! Planuoju šią savaitę susitikti su Kristina ir juo, pažiūrėti kaip kas... Gal jau Kristina kartu apsigyveno  mirksiukas.gif

Butu smagu,nes Kristina,faina moteriskute,o ukelyje vyrisku ranku ir peties tikrai reik ir ne tik uki.
Saulyte,kai suzinosi ko reik duok info.Turiu cia viena "fifa",kurios spinta mielai papurtyciau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 balandžio 2009 - 14:36
QUOTE(merga @ 2009 04 01, 14:35)
Butu smagu,nes Kristina,faina moteriskute,o ukelyje vyrisku ranku ir peties tikrai reik ir ne tik uki.
Saulyte,kai suzinosi ko reik duok info.Turiu cia viena "fifa",kurios spinta mielai papurtyciau mirksiukas.gif  biggrin.gif

na matai, jei jie kartu apsigyventų - rašiau jo istoriją - jis turi nepabaigtą statyti namą Kalotėje, gyvena vienam įrengtam kambarėlyje...
Atsakyti
sveikutes:)galiu padovanoti universalu vezimuka ir kedute-nesiokle nuo 0-13 kg, aisku jie nelabai kokie, bet mes naudojomes gal kam nors irgi pravers.iki geroves centro nuvesti negaliu nes vyras kasdien i darbeli o as su savo keckium 4u.gif l
Atsakyti
QUOTE(undeclared @ 2009 04 01, 15:49)
sveikutes:)galiu padovanoti universalu vezimuka ir kedute-nesiokle nuo 0-13 kg, aisku jie nelabai kokie, bet mes naudojomes gal kam nors irgi pravers.iki geroves centro nuvesti negaliu nes vyras kasdien i darbeli o as su savo keckium 4u.gif l

Jei jums tinka is ryto 8-9val.ryt galeciau prisokti Rasykit adresa i AZ mirksiukas.gif,o taip tik kita savaite busiu KLP

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 01, 15:38)
na matai, jei jie kartu apsigyventų - rašiau jo istoriją - jis turi nepabaigtą statyti namą Kalotėje, gyvena vienam įrengtam kambarėlyje...

Zinai posaki:-Moskva ne srazu stroilas"-tai va,plyta prie plytos ir po metu namas stovi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 balandžio 2009 - 15:54
Niu va, susiskambinau su Renata, turi ji TV, sakė nereikia.

Saulyte, turėk omeny. Gal Kristinai reikia didesnio, rodos kažkada rašei, kad jai maža suveiket g.gif Ar tam vyrui gal g.gif

Pas mane 61 cm liktai, spalvuotas, Gold star ... geram stovy ...

Norėčiau atiduot žmonėms, kuriems tikrai jo reikia ax.gif nes visokių yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 01, 14:29)
Tam tėveliui aktualiausia drabužiai, batai. Ir dar neradom skalbimo mašinos !!!! Planuoju šią savaitę susitikti su Kristina ir juo, pažiūrėti kaip kas... Gal jau Kristina kartu apsigyveno  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad turėčiau automatinę skalbimo mašiną. Ji skalbianti, bet remontuotina blush2.gif Net nežinau kas tiksliai jai yra, reikia kad meistras apžiūrėtų, nes skalbia ilgiau nei turėtų. Į mašiną telpa 4.5 kg skalbinių, yra plonoji mašina, vietos nedaug užima. Bet kas remontuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 04 01, 15:20)
Niu va, susiskambinau su Renata, turi ji TV, sakė nereikia.

Saulyte, turėk omeny. Gal Kristinai reikia didesnio, rodos kažkada rašei, kad jai maža suveiket  g.gif Ar tam vyrui gal  g.gif

Pas mane 61 cm liktai, spalvuotas, Gold star ... geram stovy ...

Norėčiau atiduot žmonėms, kuriems tikrai jo reikia  ax.gif nes visokių yra  blush2.gif

gerai, pasižiūrėsiu ką jie turi. mirksiukas.gif Palaikyk.
Atsakyti
Kas zinot, kokiu adresu gyvena Lina, auginanti 1,5 m Armanda?
nebetinka turimas jos mobilus telef...
o tureciau jiems ka nuvezri
ax.gif

parasykit i az, kas esat pas ja buvusi mirksiukas.gif
Atsakyti