Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Labai noreciau pati nuvykti, bet as Vilniete, tai as issiusiu siuntinuka jums 4u.gif o kiek metu Andriukui? Turiu spalvynimo lapu su Cars personazais ir dar kokiu masinyciu paieskociau. tik gal jau jau nebeidomu tokie dalykai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2009 04 10, 08:38)
Labai noreciau pati nuvykti, bet as Vilniete, tai as issiusiu siuntinuka jums  4u.gif  o kiek metu Andriukui? Turiu spalvynimo lapu su Cars personazais ir dar kokiu masinyciu paieskociau. tik gal jau jau nebeidomu tokie dalykai  blush2.gif

A, iš Vilniaus, juk rašei... doh.gif

Andriukui balandžio 26 d. bus 6 m., Viktorija Kristinos 10 m.
Andriukui visada viskas įdomu, labai judrus ir smalsus vaikas mirksiukas.gif
O siuntinuką galėsi užvešti į mūsų fil., oarašysiu į AŽ.
Papildyta:
Velykų šventė vaikų namuose "Rytas", [B][COLOR=red]JAU ŠIANDIEN 16 val.
Kviečiame dalyvauti kiaušinių dažymo šventėje !!!
KAS DAR JUNGIASI ???

[u]Sąrašiukas dalyvaujančių "Velykinėje" šventėje:

1. xxxsaulyte 2 asm.
2. elve 2 asm.
4. gita

Atsinešimui reikia :
1. virtų kiaušinių apie 50 vnt. - po 10 vnt. xxxsaulyte, elve, gita dar prašau draugė kad išvirtų 20 vnt.....
2. lipdukų atitinkamai ir + jei plyštų... po 10 vnt. xxxsaulyte, elve, gita
3. vaisių - xxxsaulyte+Loreta
4. gėrimų - 4ltr elve
5. saldainių - du maišai Egliuz
6. šakotis - Niu + xxxsaulyte
7. čipsai, sausianiai+.... Austulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 balandžio 2009 - 09:14
Merginos skubu perduoti Jums linkėjimus ir padėjos žodžius iš onkologinės ligninės nuo sergančiųjų moterų, kurios gavo mūsų dovanėles 4u.gif 4u.gif . Vyr.slaugytoja Zita perdavė moterų žodžius mums - moterys palinkėjo "kad mes visada būtume sveikos ir nesirgtume... ". Aišku ką jos tuo nori pasakyti. Sakė moterys buvo labai patenkintos, laimingos gavę tokias nuostabias, spalvingas dovanėles, darytas su tokia meile... wub.gif
Mūsų tikslas pasiektas - suteiktas džiaugsmas sergančiosioms, nors tą akimirką jos pamiršo ligą, nusišypsojo... Juk taip smagu, kad svetimas žmogus galvoja apie JĄ.... wub.gif

Atsakyti
Po šventės vaikų naimai "Rytas" išėjau ir norėjosi verkti... Tą akimirką, tą vakarą pasakiau sau, kad daugiau nenoriu ten daryti švenčių... Tai ne vaikų problema, tai sistemos problema. Paskutinius ketverius/penkerius metus didelis dėmesys - manau tai vienintelė problema, sistema, kuri išaugino va tokį jaunimą...
O dabar apie esmę - 16 val. kaip planavom, buvom beveik tik mes penkios mamos su vaišėmis ir laukėm vaikų... Vos prieš pusvalandį buvo jiems padalinti dviračiai, riedučiai - suprantu, vaikams tai didesnis džiaugsmas nei kiaušinių dažymas ir tik kam vieninteliams dėl tokio nesusipatimo galiu reikšti pretenzijas - tai tik vaikų namų administracijai... Taip, susirinko kažkiek vaikų,apie 30, spalvino, vaišinosi, rinkom gražiausią piešinį, dažėm kiaušinius, bet tai nebuvo vaikams toks džiuginantis renginys kaip prieš penkis ar šešis metus - jų dušiai ir akims - tai buvo eilinis renginys, eilinės vaišės.. Po kiaušinių dažymo, galiausiai visi išsibėgiojo, NEI VIENAS vaikas nepasakė elementaraus AČIŪ, aukletoja viena tik pasakė už juos... Nežinau kaip jautėsi kitos mamos, norėčiau kad jos savo nuomonę išsakytų, bet aš jaučiausi visą tą laiką "Ryte" ir visą vakarą jaučiuosiu tikrai ne kaip... Tiesiog labai norėjosi vaikams suteikti džiaugsmą, malonumą, o gavosi kad vos ne sau pasidarėm... Gal per daug sureikšminu, bet taip jaučiuosiu... Likusias vaišes, kas buvo: maišas obuolių, bananų ir apelsinų, dvi dėžutės sausainių, visi pieštukai su likusiais lapais spalvojimo - važiuodama namo, užvežiau Kristinos ir Dariaus vaikams - būtumėte matę koks džiaugsmas buvo šių vaikų akyse, jie buvo tokie laimingi.. Ir neperdedu, ir teisingai jau treti metai globojam tiesiogai šeimas...Šiuo atveju irgi pasiteisino teorija, kad tokios soc.remtinos, ne asocialios šeimos, vertos dėmesio ir paramos, o ne vaikų namai.... Dariaus mergaitės vyresniosios Justinos buvo šiandien gimtadienis - tai nuvežiau tortą su tortiniu fejerverku, prie kelių šokoladų pririšom helinį balioną - va čia tai buvo toks natūralus vaikų džiaugsmas, kokį anksčiau matydavau vaikų namų auklėtiniuose... Padariau foto - jos tokios natūralios, džiaugsmingos... Tai va tokie įspudžiai po šios dienos ... Ačiū merginos, mamos, kurios prisidėjo prie šventės vaikų namuose, manau vienos iš paskutiniųjų... KaIp sako liaudis - jų .. pilveliai jau labai pilni... žinom alkanesnių... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 balandžio 2009 - 22:03
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 10, 22:57)
Po šventės vaikų naimai "Rytas" išėjau ir norėjosi verkti...

Saulyte console.gif

Nežinau kaip tai pavadinti, bet manau, kad vaikai tai priima kaip privaloma, nes jie nuskriausti likimo, neturi šeimų ir visi tie, kurie anot jų laimingesni šiuo atžvilgių, privalo jaustis kaltais dėl to. Gal tai buvo atrakcija pirma karta, bet dabar tapo rūtina.

Aš anksčiau atiduodavau išaugtus dukros drabužiukus globos namams Smiltelės g. rodos. Pirma karta nuvežiau drabužius, žaislus, visi geri, vos tik naudoti. Po kelių kartu man jau pradėjo kelti salygos - ne, šito nereikia, reikia tik žaidimų, Lego ir t.t. Buvo nelabai malonu. Aš nesu turtinga, galėjau kaip kiti daro, ir parduoti po kelis litukus. Bet nuo jų nepraturtėsi, man malonumas kitam padėti. Bet aišku tai buvo administracijos darbuotos kalba. Nemanau, kad vaikui nepatiko minkšti žaislai, lėlės ar kokie drabužiai.

Vyras darbo reikalais ne karta lankėsi ir kūdikių, ir vaikų namuose. Man sako, patikėk, jie turi viska, išskyrus šemos modelio ir tėvų meilės. Bet labdaros gauna tiek, kiek kitos šeimos net nesapnuoja.

Man pvz maloniau padėti konkrečiai šeimai, netgi jei aš asmeniškai ir nepažistu, tik iš tavo kalbų 4u.gif Kažkaip ramiau ant širdies darosi, kai žinai, kad sunkiu momentų nors ir nedidelė pagalba, kažkam gali būti gerų stimulų judėti į prekį, stengtis gyventi toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 10 balandžio 2009 - 22:35
Sveikinu visus iš anskto su Šv. Velykom 4u.gif Gerų švenčių bigsmile.gif
Atsakyti
Nenusimink, Saulyte 4u.gif Vien tavo geri norai kiek daug reiskia. Pradziuginai sergancias moteris, o kokia svente padarei Kristinos ir Dariaus vaikams thumbup.gif
Man uzejo noras aplankyt Gitanos seima (o kontaktu nebeturejau). Tai pririnkau isaugtu sunaus drabuzeliu Rokuciui, likusias pasaku knygas vyresniajam broliukui (kad nesijaustu nuskriaustas), o Emai dukra padovanojo ar 6 leles barbes ir dar ten lelyciu visokiu reikaliuku. Sakau, gal kitai mergaitei padovanojam, o mano panele sako "kad as jau Ema zinau, kad jinai tikrai dziaugsis, tai jai ir atiduosiu).
Tai cia butent tas atvejis, kai padedi konkreciam zmogui ir matai, kad jis dziaugias. Gitana tai dziauges tais drabuziais vaikui, nes buvo ju nuo pedkelniu iki kombinezono, o Ema tai iskart pasipuose kojinem barbiu su pirstukais kur buna. Kaip ji ten skubejo matuotis, kaip taike tuos pirstelius pataikyti i vietas biggrin.gif
Taigi galvoju ar su Austuliu turim vaiku gimtadienius (Roko jau buvo). Tai galetume irgi kokias vaises surengti. Nes siaip nesiskunde, kad ko truktu. O del socialinio busto tai sakesi 4 eileje. Kazkaip letai ten reikalai. Ir kaip turejo antstoliai (jei neklystu) pradet alimentus moket, bet va krizes metu kazkaip uzvilkino reikala, nors ji dokumentus buvo sutvarkius. Nes ten skola ne vienas tukstantis, tai gavusi kas jai priklauso, galetu atsitiesti.
P.S. Nuvaziavom neprasinese, o Ema buvo apsirengusi is seniau dovanotais rubais dukters, tai taip gera paliko, kad jie tikrai naudoja.
Atsakyti
xxxsaulyte, 4u.gif Nenusimink taip. As nepazynojau siu vaiku pries 4-5 metus, tai nezinau ar jie tada mokejo zodi aciu. As ir nelaukiau, o ir nenoreciau, kad visi pultu dekoti, bet truputi ir keista, kad nei vienas nepasake tiesiog aciu, arba kad patiko ir pan. unsure.gif Gal tikrai jiems nieko netruksta arba reikia pertraukos g.gif
Bet kokiu atveju, tavo norai, pastangos ir rupestis kitais grazus ir kazkam reikalingi mirksiukas.gif Sekmes tau tavo darbuose 4u.gif
Atsakyti
SAULYTE,juk puikiai zinai kaip buna valdiskose istaigose,prisimink,kad ir kudikiu namus,per ziniasklaida praso,paramos ,pagalbos,o realiai -... Esi saunuole,mums reikia tokio optimizmo tik pavydeti.Manau,kad geriau draugaukime su remiamomis seimomis,kurios tikrai vertina musu pagalba ir parama ir musu pastangas,kaip manai[/B] mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu paklausti gal kuriai šeimai reikia skalbimo mašinos rolleyes.gif
veikianti, tik amortizatoriai jau susidėvėję. Bet tas skalbimui netrukdo.

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 04 11, 22:26)
sveikos,
noriu paklausti gal kuriai šeimai reikia skalbimo mašinos  rolleyes.gif 
veikianti, tik amortizatoriai jau susidėvėję. Bet tas skalbimui netrukdo.

parašiau tavo pasiūlymą "Gerovės" centro soc.darbuitojoms - tikrai ras kam reikia. Savo tel. parašyk man į AŽ - paskambins tau jos tiesiogiai mirksiukas.gif
Atsakyti
saulyt,neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif mes su tavim biggrin.gif thumbup.gif
egliuz....apie Gitanos seima mano nuomone zinai...gimtadienius vaikam rengti nera pirmo butinumo pagalba....jiem gan neblogai sekasi,turi tevus,daug draugu...o ir seip Gitana vykusi moteriska,neprapuls ir netgi tuos pacius gimtadienius manau puikiai atsvencia....Kristinos seima,nei puses tiek neturi....
Atsakyti