Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Sveikos paneles smile.gif Kaip malonu pasiskaityti apie jusu pagalba kitiems. Ir as noreciau prisideti, gal Kristinos seimai.Ji is jusu pasakojimu pasirode gera moteris. As pati esu is Kretingos ir nuvezti i geroves centra negaleciau, nekokia is manes vairuotoja doh.gif .
Turiu rubeliu , kurie man atsibode, bet dar geri. Turiu telefona, jis paparastas, bet labai trumpai naudotas. Taip pat galeciau nupirkti maisto ar siaip ko reikia. Lietuvoi busiu pirmadieni, tik nezinau ar galesiu prieiti prie interneto, tad gal galeciau kam suskambinti kad is manes paiimtu, ar man kur privezti.
Atsakyti
Sveiki. Pas mus liko vaikisku tyreliu visokiu su darzovem ir mesyte. Vaikui mano jau 1.10 m. tai jis ne valgo. Galiojimo laikas ne pasibaiges. Galeciau atiduoti, gal kam reikia. Tik atvezti pati ne galiu. 4u.gif Dar rasiu kelis rubelius berniukui iki 1 metuku. 4u.gif Parasikit i a.z. (taip greiciau)
Atsakyti
Zogu as antradieni planuoju Kretingoj but. Galeciau paimt ir perduot Saulytei. Tik kadangi nezinau, kokia diena jai atiduosiu, maistas neturetu but greit gendantis. Jei tinka, parasyk kaip tave rasti ir susisiekt.
Atsakyti
xxxsaulyte, ryt galiu privezt senai zadeta dviratuka Armandukui, jei dar reikia. Senelis tik dabar sutaise ax.gif . Butu gerai telefono nr. suzinot.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 04 24, 16:13)
Sveikos,
o Dariaus mergaitėm reikalingi dar rūbai ar jau turi pakankamai?

lygtai jau vežėm, tiko viskas... Na manau nepamaišys, nes kas nebetinka - sudeda į "Gerovės" centrą kitoms šeimoms... mirksiukas.gif Ypač sakė reikia batų mergaitėms.

QUOTE(zogu @ 2009 04 25, 12:23)
Sveikos paneles smile.gif  Kaip malonu pasiskaityti apie jusu pagalba kitiems. Ir as noreciau prisideti, gal Kristinos seimai.Ji is jusu pasakojimu pasirode gera moteris. As pati esu is Kretingos ir nuvezti i geroves centra negaleciau, nekokia is manes vairuotoja  doh.gif .
Turiu rubeliu , kurie man atsibode, bet dar geri. Turiu telefona, jis paparastas, bet labai trumpai naudotas. Taip pat galeciau nupirkti maisto ar siaip ko reikia. Lietuvoi busiu pirmadieni, tik nezinau ar galesiu prieiti prie interneto, tad gal galeciau kam suskambinti kad is manes paiimtu, ar man kur privezti.

o kokio ddžio drabužiai? moteriški? - Kristina yra apie 168 cm ūgio, M gal dydis, ar L, nėra stambi, tik krūtinė nemaža... Tel. žinau kad Viktorijai norėtų duoti, kai lieka namie kad galėtų susisiekti... mirksiukas.gif

QUOTE(Hloja @ 2009 04 26, 13:26)
Sveiki. Pas mus liko vaikisku tyreliu visokiu su darzovem ir mesyte. Vaikui mano jau 1.10 m. tai jis ne valgo. Galiojimo laikas ne pasibaiges. Galeciau atiduoti, gal kam reikia. Tik atvezti pati ne galiu. 4u.gif  Dar rasiu kelis rubelius berniukui iki 1 metuku.  4u.gif Parasikit i a.z. (taip greiciau)

parašysiu. mirksiukas.gif

QUOTE(java @ 2009 04 27, 09:12)
xxxsaulyte, ryt galiu privezt senai zadeta dviratuka Armandukui, jei dar reikia. Senelis tik dabar sutaise  ax.gif . Butu gerai telefono nr. suzinot.

Linos niekaip negaliu surastri - tel.nekelia, buvau užvažiavusi - nieko neradau... Vieną dviratuką vežiojuosiu Armandui, bet negaliu atiduoti ir gauti naujų kontaktų...
O kokio dydžio vaikučiui dviratukas?? nes Kristinos Andriukas labai norėtų, bet jam sekmadienį jau 6 metai suėjo ir jis niekaip dar neišmoko su vienos palangiškės dviratuku be pagalbinių ratukų važiuoti. Ir jis jau per mažas...
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Kaip malonu skaityt sy foruma.... 4u.gif
Galeciau ir as prideti rubeliu M/L dydziu 4u.gif mergaitem drabuziuku isaugtu....bet tretu kasnors atvaziuot paimt... ax.gif
O kokio amziaus tam "GEROVES " centre yra vaikai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 27, 13:53)
Sveikutes mergytes 4u.gif
Kaip malonu skaityt sy foruma.... 4u.gif
Galeciau ir as prideti rubeliu M/L dydziu 4u.gif  mergaitem drabuziuku isaugtu....bet tretu kasnors atvaziuot paimt... ax.gif
O kokio amziaus tam "GEROVES " centre yra vaikai? ax.gif

"Gerovės" centras globoja apie 300 šeimų - tai amžius nuo naujagymių iki .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 04 27, 16:40)
"Gerovės" centras globoja apie 300 šeimų - tai amžius nuo naujagymių iki ....  mirksiukas.gif

O kokiu adresu randasi? gal pati galeciau ten nuvykt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 04 27, 14:52)
O kokiu adresu randasi? gal pati galeciau ten nuvykt bigsmile.gif

"Gerovės" centras yra Turgaus 24. Ten dirba tik soc.darbuotojos, kurios ir prižiūri bei padeda šeimoms..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu padovanoti vaikiska lovyte (bet didziaja 70*140), kurioje vaikas turbut net iki 4 metuku galetu miegoti.
Atiduodu su visu ciuzinuku kokosiniu, kaldryte, pagalvyte ir patalynes 3 komplektais.
Truputeli yra isskiles dugnas, bet manau kruopstus tevelis be vargo apremontuotu smile.gif

Beda tik ta, kad i musu masina neina jos sutalpinti, nes neatsilenkia galines sedynes blink.gif Todel, jei atsirastu kam reikia jos - reiktu jam ir pasirupinti kaip parsivezti unsure.gif

Jei zinosit kam reikia - rasykit i AZ, susiderinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicki @ 2009 04 28, 07:25)
Sveikos 4u.gif

Noriu padovanoti vaikiska lovyte (bet didziaja 70*140), kurioje vaikas turbut net iki 4 metuku galetu miegoti.
Atiduodu su visu ciuzinuku kokosiniu, kaldryte, pagalvyte ir patalynes 3 komplektais.
Truputeli yra isskiles dugnas, bet manau kruopstus tevelis be vargo apremontuotu smile.gif

Beda tik ta, kad i musu masina neina jos sutalpinti, nes neatsilenkia galines sedynes blink.gif  Todel, jei atsirastu kam reikia jos - reiktu jam ir pasirupinti kaip parsivezti unsure.gif

Jei zinosit kam reikia - rasykit i AZ, susiderinsim 4u.gif

parašiau į AŽ mirksiukas.gif "Gerovės" soc.darbuotojos paims lovytę pačios... mirksiukas.gif
Atsakyti
xxxsaulyte, mano siulomas dviratukas netiks Kristinos Andriukui, nes pas mane triratukas (kodel as ji dviratuku pavadinau g.gif )
Atsakyti