Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(yuki @ 2009 05 13, 16:58)
remako, soc.darbuotojos ypatingai dėkoja už maistą, sakė šiuo metu labai jo trūksta tiek vaikams, tiek mamoms 4u.gif

ačiū labai, kad nuvežei 4u.gif

o maisto mamoms tai čia kokio g.gif
Atsakyti
nėra už ką, juk tuo pačiu smile.gif

o mamoms visiškai bet kokio - savų gamintų konservų, kruopų, na bet ko valgomo, labai trūksta verysad.gif
Atsakyti
taip, šeimos tiesiog badauja, nes dar nors vienas asmuo dirbdavo, o dabar jų daugumą atleido - tai sėdi šeimos be pajamų.
Praeitą kartą rinkom maistą - tai nuvežėm kruopų, aliejaus, koncervų... tokių dalykų kokie negenda.. Taip pat ir vitaminų visada trūkumas nuo prasto maisto...
Gal kas turi kaimus - tai kai pavasarį lieka bulvių, morkų - paimtų irgi...
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 05 13, 17:46)
nėra už ką, juk tuo pačiu smile.gif
o mamoms visiškai bet kokio - savų gamintų konservų, kruopų, na bet ko valgomo, labai trūksta verysad.gif

bet paieškojau žemėlapy, tai ten senamiestis, ir šiaip mašinom negalima, tik su leidimais g.gif ar aš kažką maišau g.gif
jei tiktų iš pigiausių, galėčiau ką nors nupirkti, paskaičiavus už kokią sumą, bet vat su tuo pristatymu g.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 11, 15:32)
Labai reikia vežimėlio naujagimiui iš "Gerovės" centro !!!
taip pat naujagimio sesutei vitaminų su geležimi, mergaitei mažakraujystė.

vėžimuką kaip tik turiu, bet jis kaime, tai nežinau ar būtų įmanoma net per autobusą perduoti g.gif nes per siuntų skyrių tikrai nieks nepaims, o jis didokas į mano "Coliukę" netilptų ax.gif ten toks prastas, senas vežimukas, bet važiuojntis nesuplyšęs rolleyes.gif tik vat kad susilankstytų g.gif

O nepagalvojau apie vaistukus, po neštumo man liko keleta tablečių folio rūgšties, ir nuo aukšto kraujospūdžio, gal irgi kam prireiktų g.gif
Atsakyti
ten privažiuoti galima, tik stovėjimas senamiesty mokamas, bet trumpam sustojus aš nemoku cool.gif

o kaimas rašyk kur, bendrai sugalvosim, kaip parsigabent. geri orai prasidėjo, daugiau žmonės juda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 05 13, 18:31)
ten privažiuoti galima, tik stovėjimas senamiesty mokamas, bet trumpam sustojus aš nemoku cool.gif
o kaimas rašyk kur, bendrai sugalvosim, kaip parsigabent. geri orai prasidėjo, daugiau žmonės juda smile.gif

na man reikia detaliau, nes žiūriu į žemėlapy ir nieko nesuprantu blush2.gif biggrin.gif

kaimas nuo klaipėdos apie 350 km, kitam lietuvos pakrašty blush2.gif nebent į autobusą įdėtų, bet tada reiktų jo laukti blush2.gif
Atsakyti
O tiksliai is kokio cia kaimo reik parvezt g.gif mano vyras daug vazinejas jei kur i ta puse vaziuotu sake paimtu.su darbine masina...
Tad jei ka duokit zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 05 13, 18:50)
O tiksliai is kokio cia kaimo reik parvezt g.gif mano vyras daug vazinejas jei kur i ta puse vaziuotu sake paimtu.su darbine masina...
Tad jei ka duokit zinot 4u.gif

Rokiškio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(remako @ 2009 05 13, 19:57)
Rokiškio  rolleyes.gif

Vajetute....abejoju kad i ta puse kur vaziuotu bet ryt grafikus suziures tai duos zinot....
Atsakyti
QUOTE(remako @ 2009 05 13, 17:04)
bet paieškojau žemėlapy, tai ten senamiestis, ir šiaip mašinom negalima, tik su leidimais  g.gif  ar aš kažką maišau  g.gif
jei tiktų iš pigiausių, galėčiau ką nors nupirkti, paskaičiavus už kokią sumą, bet vat su tuo pristatymu  g.gif

O nepagalvojau apie vaistukus, po neštumo man liko keleta tablečių folio rūgšties, ir nuo aukšto kraujospūdžio, gal irgi kam prireiktų  g.gif

dėl vaistukų - tinka visokie, svarbu žinoti nuo ko, soc. darbuotojos išdalina viską ką atvežam. Ir musm gerai, ir žmonės labai patenkinti, ir soc.darbuotojos tokiu būdu prisikviečia šeimas, nes ne visos juk nori tvarkytis dokumentų ar kt.

Dėl maisto - taip, tinka tikrai viskas kas bebūtų... Praeitą kartą mes porkom Norfoje Liepų g. - tai ten po 1,04 kruopos buvo, koncervai irgi po 2 su viršum... Na už 100 Lt mums gavosi trys dėžės didelės... mirksiukas.gif Žinai, kai pilvas tuščias, o ypač vaikai alkani verki - tai tinka bet kas, kas valgoma... O situacija nuo rudens soc.remiamų šeimų vis blogėja, pašalpos vėluoja, darbo nėra... verysad.gif

o dėl privažiavimo iki "Gerovės" centro - nuo centro kaip tik galima važiuoti iki tos snkryžos kur pasukti į kairę, prie centro dvi vietos yra rezervuotos - tai ten galima statyti mašiną drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gegužės 2009 - 08:34
Saulyte o kaip laikosi ta sauni Kristinos seimynele? Ar ta mergyte jos siek tiek jau adaptavosi prie seimos pagausejimo.
Turiu labai geros bukles berniukiskas basutes 23 dydzio ir tapkutes (lopselyje labai irgi nenudremze). Gal zinai kam konkreciai reiktu, Cia jau mazam. 1,5- 2m.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 05 14, 08:33)
Saulyte o kaip laikosi ta sauni Kristinos seimynele? Ar ta mergyte jos siek tiek jau adaptavosi prie seimos pagausejimo.
Turiu labai geros bukles berniukiskas basutes 23 dydzio ir tapkutes (lopselyje labai irgi nenudremze). Gal zinai kam konkreciai reiktu, Cia jau mazam. 1,5- 2m.

šauniai jie laikosi. Buvau praeitą savaitę - daug daigtų nuvežiau - tai dalinosi, buvo patenkinti... Ačiū kas suvežėte. Sakiau kai atrinks kas netinka - parašytų, užvažiuosiu paimsiu, bet kol kas tyla... Kristina su vaikais tai būna pas Darių, tai būna namuose. Kol kas paliko laiko tėkmei, nes kai tiek vaikų ir jie jau didoki, prasidėjo nesutarimai ir tarp vaikų ir Kristinos su jo mergaitėm, nes nepatiko kai mokino tvarkos, švaros... Dariaus irgi pozicijos nepateisinu, bet nesikišu ir neturiu teisės... Jų gyvenimai...

Tokio amžiaus būtų Linos Armandas, bet aš jų nebesurandu, dingo... Gal kartais pas tėvą į Ispaniją išvyko, nežinau...
Šiandien būsiu vaikų namuose "Rytas" - gal ten iš dičkių ką sužinosiu, nes "Ryte" vis apsilankydavo... Turėjau jos Armandui dviratuką - atidaviau Dariaus Evai 4 metukų - labai laimingas vaikas buvo, mokins kaip važiuoti... mirksiukas.gif
Atsakyti