Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 12 02, 13:45)
Jiems šiuo metu reikia :

Labiausia aktualu šiai šeimai drabužiai !!!! Viso 6 vaikai (17m.ir 14m.ir 10m.ir 9m. mergaitės, 4m.ir 2m. berniukai). Mergaitėms reikia žieminių batų, striukių... Mergaičiu batų išmera 35 ir 34. Ūgis iki 150 cm.

[

saulyte, turiu trejas poras batuku (zieminukai,kedukai,ir baciokai tokie rudeniniai) rubeliu maisiokas dvimetinukui - trimetinukui.... dar noreciau jeigu aisku atsiras kam reiketu,padovanoti maziaus motocikliuka - triratuka ....
Turiu du karnyzus,dar pas tiotke paklausiu del kilimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 12 09, 16:21)
saulyte, turiu trejas poras batuku (zieminukai,kedukai,ir baciokai tokie rudeniniai) rubeliu maisiokas dvimetinukui - trimetinukui....  dar noreciau jeigu aisku atsiras kam reiketu,padovanoti maziaus motocikliuka - triratuka ....
Turiu du karnyzus,dar pas tiotke paklausiu del kilimu  g.gif

Tavo daiktai labai tiktų Laimai Vaidaugų gatvėje, tikrai pati ateitų ir paimtų... Jos berniukai tokie, ir karnyzų reikia - gavo 4 kambarių su didžiuoju holu... Ar galiu duoti tavo tel. Laimai - pasiskambintų ir susitartų... g.gif

O aš šiandien iškroviau savo pilną džipą VKC - tai kas suvežė - nuo soc.darbuotojų šeimų vardu - AČIŪ !!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif

Daug kas domėjosi kiek tiksliai šeimų globoja VKC - tai patikslinau - prižiūrima virš 300 šeimų, kuriose auga apie 600 vaikų. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ka ten dar Laimai reikia? Gal paprasyti sarasa parasyti ? unsure.gif Gal indu reikia? Patalines?
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2008 12 09, 17:06)
O ka ten dar Laimai reikia? Gal paprasyti sarasa parasyti ?  unsure.gif  Gal indu reikia? Patalines?

Niu - neatrašiau lygtai - stalo laukia Laima, parašysi kada bus laisvas, prisiderinsiu...

Patalynės, rankšluosčių nemažai nuvežėm. Ko dar reikia - paklausiu... Na už viską labai labai dėkingi, sms rašė.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 12 09, 16:51)
Tavo daiktai labai tiktų Laimai Vaidaugų gatvėje, tikrai pati ateitų ir paimtų... Jos berniukai tokie, ir karnyzų reikia - gavo 4 kambarių su didžiuoju holu... Ar galiu duoti tavo tel. Laimai - pasiskambintų ir susitartų...  g.gif
O aš šiandien iškroviau savo pilną džipą VKC - tai kas suvežė - nuo soc.darbuotojų šeimų vardu - AČIŪ !!!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif
Daug kas domėjosi kiek tiksliai šeimų globoja VKC - tai patikslinau - prižiūrima virš 300 šeimų, kuriose auga apie 600 vaikų.  mirksiukas.gif

aga gerai, duok jai nr mano..... gal ryt masina atiduos tai nuvesciau, bet dar nzn tiksliai o seip ir arti cia mes viena nuo kitos esam....
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2008 12 08, 18:39)
Paskambinau  uosvenei, ji turi stala-knyga, gali atiduoti. Paske, kad surinks daugiau reikalingu daiktu, tik reikia palaukti iki gruodzio 17. Ir dar viena problema, jinai gyvena Gargzduose, tai reikia transporta viska ta paimti.

Gargzdus galiu "prikabint",o ir i mano masinyte manau,kad tilpu stalas(jei tilpo saldytuvas 2.10m) smile.gif blush2.gif biggrin.gif
Rasykit i AZ arba per Saulyte,ji su manim susisieks ir sutarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 10 gruodžio 2008 - 08:18
QUOTE(merga @ 2008 12 10, 08:17)
Gargzdus galiu "prikabint",o ir i mano masinyte manau,kad tilpu stalas(jei tilpo saldytuvas 2.10m) smile.gif  blush2.gif  biggrin.gif
Rasykit i AZ  arba per Saulyte,ji su manim susisieks ir sutarsim  mirksiukas.gif

na jo, tavo didesnė mašina tokiems daiktams.... susirašysim...
Atsakyti
Labutis, turiu dviratuką Spidermanno, maždaug 3 metų berniukui tinka, labai mažai važinėtas ( mano sūnaus), gal Laimos berniukui tiktų? Galėtumėm Kalėdų proga padovanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2008 12 10, 11:51)
Labutis, turiu dviratuką Spidermanno, maždaug 3 metų berniukui tinka, labai mažai važinėtas ( mano sūnaus), gal Laimos berniukui tiktų? Galėtumėm Kalėdų proga padovanoti g.gif

taip, Laimos berniukam kaip tik tik... Daviau jos koordinates, gal su ta šeima nueisi kartu... mirksiukas.gif

TURIU jau laiškus vaikų - TURIM 69 NORUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vakare dukra padarys sarasa, įkelsiu... Sekite temą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 12 10, 09:47)
na jo, tavo didesnė mašina tokiems daiktams.... susirašysim...

user posted image
Atsakyti
Loreta,gal gali priminti man Kristinos tlf.? ir kur ji gyvena?Kaip ją surasti toj Kretingalėj?Penktadienį vežu jai bulvių maišą.
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2008 12 11, 02:04)
Loreta,gal gali priminti man Kristinos tlf.? ir kur ji gyvena?Kaip ją surasti toj Kretingalėj?Penktadienį vežu jai  bulvių maišą.

Parašiau į AŽ. mirksiukas.gif
Planuoju savaitgalyje irgi iki jos nuvažiuoti, nes serga, uždegimas stiprus su moteriškom bėdom....
Atsakyti