Sveikos. Tik trumpam pora patarimų norėčiau duoti, jei nieko tokio, kad kišuosi
Pirma, diena tikrai labai trumpa žiemą, tai siūlyčiau ceremoniją pasirinkti vėliausiai 13 val, kad po jos dar spėtumėt šviesoj pasifotografuot - gi dažnai apie 16 val jau sparčiai temsta

arba kaip kažkuri ir rašėte - pirma pasifotografuoti, paskui ceremonija ir po jos iškart į šventės vietą. Kažko labai daug nenuveiksit, todėl manau, kad užtenka apsistot ties poros valandų fotosesija, ceremonija ir vakariene.
Dėl batų - nesukit sau galvos ir nusipirkit radusios kokius baltus ar šviesius "pūkuotukus", kaip aš juos vadinu. Sunešiosit ir paskui

Svarbiausia, nesušalkit, o jau kiti dalykai antroj vietoj. Kur nereikės, nesimatys, kur norėsis, fotografas galės labai gražią žiemišką foto padaryt

juo labiau, jeigu ir jaunikį priderinsit

savo šventei turit unikalų metų laiką, tai išnaudokit jį iki galo

kailiniai batai, kailinės kepurės, šalikai iki nosies, pirštinės - fantastika

toms, kurioms nebus sniego ir telkšos pliurza, gal kiek sudėtingiau, bet - juk yra pašiltintų guminių (čia dėl batų temos)

aš čia gal taip entuziastingai šneku, nes ir pati būčiau visai norėjus tuoktis žiemą... man kažkoks romantiškas laikas atrodo..

ir nuotraukos žieminukių labai labai patinka..

O sukneles irgi pabandykit priderint - nertas, megztas.. yra net ir nuomose megztų suknyčių. Graikiško stiliaus, plėvėsuojančios, manau, tikrai nesižiūrės

tiesą sakant, tik tokios šiltos ir natūralios geriausiai ir derės... Taip pat nepabijokit ir jaunikio ne šiaip plonyčiu kostiumu, o kokiu stilingu megztinuku ar pan papuošt..