Zinoma kompaktu jau bnebelike, brolis isjunges visus kompus ir telefonus... o is kur geriausia siustis driverius? drivers.com ar driverszona duoda kazkoki sekli, bet parsiust koki diveri man nesiseka
ka galiu daryt ne taip?
QUOTE(Lera @ 2009 01 05, 21:52)
skype išinstaliavimas viruso nepanaikins ...
QUOTE(spindule @ 2009 01 05, 21:07)
Išinstaliavimas nepadės, švarus išinstaliavimas padės, bent jau turėtų.
Papildyta:
QUOTE(Berazume @ 2009 01 05, 21:06)
Zinoma kompaktu jau bnebelike, brolis isjunges visus kompus ir telefonus... o is kur geriausia siustis driverius? drivers.com ar driverszona duoda kazkoki sekli, bet parsiust koki diveri man nesiseka
ka galiu daryt ne taip? 
Siųstis iš gamintojo puslapio pagal kompiuterio dalis.
Geriau palauk brolio ir sutvarkys tau
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 01 05, 20:52)
skype išinstaliavimas viruso nepanaikins ...
Žinoma, kad nepadės, nes tiesiog išinstaliavus skaipą, kompe lieka visi jo failai, įskaitant ir tą žaisliuką.
Klausiau kitoj temoj, bet man niekas neatsakė, tai gal čia pagalbos sulauksiu
Man kažkodėl kiek laiko padirbus su internetu kai iš jo išeini ir vėl nori įeiti tai labai ilgai verčia puslapį (gal pusvalandį). Gal ir aš parsisiunčiau kokį virusą, bet pas mane skype nėra gal su uTorent galėjau parsisiųsti, nes tą dieną siuntėm filmą ir sustreikavo internetas. kai perkraunu kompą ir nepaleidžiu uTorentų programos gal ir normaliai viskas, bet jei ji paleista, tai niekur neina prisijungti. Naudoju NOD 32 antivirusinę, praskanavau kompą ir nieko nerado. Ką patartumėt daryti?
Man kažkodėl kiek laiko padirbus su internetu kai iš jo išeini ir vėl nori įeiti tai labai ilgai verčia puslapį (gal pusvalandį). Gal ir aš parsisiunčiau kokį virusą, bet pas mane skype nėra gal su uTorent galėjau parsisiųsti, nes tą dieną siuntėm filmą ir sustreikavo internetas. kai perkraunu kompą ir nepaleidžiu uTorentų programos gal ir normaliai viskas, bet jei ji paleista, tai niekur neina prisijungti. Naudoju NOD 32 antivirusinę, praskanavau kompą ir nieko nerado. Ką patartumėt daryti?
QUOTE(Dusiukas @ 2009 01 05, 22:02)
Klausiau kitoj temoj, bet man niekas neatsakė, tai gal čia pagalbos sulauksiu
Tai normalu, jei su uTorrent ką nors siuntiesi (taip pat ir skleidi), tai internete naršymas gali labai stipriai sulėtėt.
QUOTE(settle @ 2009 01 05, 22:05)
Tai normalu, jei su uTorrent ką nors siuntiesi (taip pat ir skleidi), tai internete naršymas gali labai stipriai sulėtėt.
bet anksčiau taip nebuvo. I dabar pabandžiau įjungti uTorent programą ir vėl nieko daryti neina, tai bandžiau ją išjungti ir tai jau nebepadeda tada padeda tik kompo perkrovimas.
QUOTE(Dusiukas @ 2009 01 05, 22:10)
bet anksčiau taip nebuvo. I dabar pabandžiau įjungti uTorent programą ir vėl nieko daryti neina, tai bandžiau ją išjungti ir tai jau nebepadeda tada padeda tik kompo perkrovimas.
Kokią naršyklę tamsta, naudojat? Gal ji kalta
QUOTE(settle @ 2009 01 05, 22:12)
Kokią naršyklę tamsta, naudojat? Gal ji kalta
internet explorer
QUOTE(Dusiukas @ 2009 01 05, 22:14)
internet explorer
http://www.mozilla-e...org/lt/firefox/
Atsisiunčiam, instaliuojam, pabandom su ja. Ir pasakom, ar greičiau veikia.
QUOTE(settle @ 2009 01 05, 22:16)
http://www.mozilla-e...org/lt/firefox/
Viską padariau bet jei uTorent paleista tai rezultatas toks pat
QUOTE(Dusiukas @ 2009 01 05, 22:31)
uTorrent greičius bandėt apribot?
QUOTE(settle @ 2009 01 05, 22:32)
uTorrent greičius bandėt apribot?
Tikrai ne, net ir nemokėčiau