sitas siaip lengvas. www.ipix.lt kiek atsimenu ir registruotis nebutina.tiesiog issisaugojat nuoroda, ir rodys paveiksliuka.zodziu nelabai jau ir prisimenu, pabandykit gal patiks
Laba,reik patarimo kaip atstatytdarbastalio parametrus Mama kazka spustelejo netycia klaviaturoj ir darbastalyje viskas pasisuko pries laikrodzio rodykle,t.y. visos piktogramos stovi ne tiesiai ,o tarsi monitorius butu paverstas nu nelabai as cia aiskiai Zodziu piktograma start dabar randasi desiniame apatiniame monitoriaus kampe ir stovi ne horizontaliai,o vertikaliai Gal kas zino kaip atstatyt viska atgal
Įsigijau belaidį maršrutizatorių, reikia jį sukonfigūruoti. Pirma bėda tai, kad mano laptop'as neturi cd-romo. Taigi, bandau tai atlikti per stacionarų kompiuterį. Tai įmanoma, ar jau visiškas nusigrybavimas? Antra, instrukcijoje vietinio tinklo nustatymas parodytas su išoriniu modemu. Pas mane yra kabelinis, todėl matyt kažką ne taip darau, nes vis prašo patikrinti, ar gerai įdiegtas interneto kabelis...
Laba,reik patarimo kaip atstatytdarbastalio parametrus Mama kazka spustelejo netycia klaviaturoj ir darbastalyje viskas pasisuko pries laikrodzio rodykle,t.y. visos piktogramos stovi ne tiesiai ,o tarsi monitorius butu paverstas nu nelabai as cia aiskiai Zodziu piktograma start dabar randasi desiniame apatiniame monitoriaus kampe ir stovi ne horizontaliai,o vertikaliai Gal kas zino kaip atstatyt viska atgal
[quote=Eddy,2008 11 28, 09:08]
ivedus elektroninio pasto adresa adresa,pasto dezuteje, ,automatiskai isiraso slaptazodis,kaip tai panaikinti?
mane irgi tas domina.naudojuos google pastu,nesuprantu kaip ten pasidare paskyra ir du kartus paspaudus ant to langelio kur adresa reik rasyt atsiranda visas adresas ir slaptazodis iskart isiraso.butu labai gerai kad kas padetu,o tai dabar visi prieina prie mano dezutes
Įsigijau belaidį maršrutizatorių, reikia jį sukonfigūruoti. Pirma bėda tai, kad mano laptop'as neturi cd-romo. Taigi, bandau tai atlikti per stacionarų kompiuterį. Tai įmanoma, ar jau visiškas nusigrybavimas?
Antra, instrukcijoje vietinio tinklo nustatymas parodytas su išoriniu modemu. Pas mane yra kabelinis, todėl matyt kažką ne taip darau, nes vis prašo patikrinti, ar gerai įdiegtas interneto kabelis...
Na viskas ne taip paprasta. Dažniausia ip tiekėjas pririša abonentą pagal mac adresą, pajungus kitą įrenginį adresas keiciasi. Reikia klonuoti kompo kuris pririštas prie interneto mac į rauteriuką. O nustatymuose palikti automatinį nustatymą, o ne kokį nors poppe.
Sveikos Turiu tokią problemą-ne problemą Kartais internetiniuose foto albumuose būna kažkas nustatyta,kad negalėtų išsaugoti tų nuotraukų savo kompiuteryje. (Neduoda funkcijos 'save as' ir pan.) Taigi,gal kas susidūrėte ir žinote kaip galima,ar išvis galima tai apeiti kokiu paprastu būdu,programa ar pan.? Būčiau labai dėkinga
Sveikos Turiu tokią problemą-ne problemą Kartais internetiniuose foto albumuose būna kažkas nustatyta,kad negalėtų išsaugoti tų nuotraukų savo kompiuteryje. (Neduoda funkcijos 'save as' ir pan.) Taigi,gal kas susidūrėte ir žinote kaip galima,ar išvis galima tai apeiti kokiu paprastu būdu,programa ar pan.? Būčiau labai dėkinga