Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai (kursai, seminarai ir pan)

Gegužės 15-ąją – Tarptautinę šeimos dieną – Šeimų šventė „Žalgirio“ arenoje. (Kauno Arkivyskupijos renginys).

Atsakyti
Plačiau
user posted image
Atsakyti
Savaitgalis „Sutuoktinių susitikimai“
user posted image

Savaitgalio rekolekcijos sutuoktiniams – tai vieno kitam padovanotas laikas!

Jei per įvairius darbus nerandate laiko sau ir savo sutuoktiniui (ei);
Jei nesusikalbate;
Jei manote, kad Jūsų santuoka „normali“ ir nieko kito nenorite;
Jei Jūsų santuokinis gyvenimas tapo „pilkas“;
Jei nieko naujo nebesitikite iš jo (jos);
Jei norite tobulėti, – tai šie „Sutuoktinių susitikimai“ kaip tik Jums!


Kam skirti „Sutuoktinių susitikimai“
Pirmiausia jie skirti sutuoktinių poroms. Taip pat juose gali dalyvauti kunigai, seserys ir broliai vienuoliai, seminaristai. Paprastai dalyvauja apie 10 -15 sutuoktinių porų. Dalyvių amžius ir santuokos stažas neribojamas.

Kaip vyksta „Sutuoktinių susitikimai“
Programą veda trys-keturios sutuoktinių poros ir kunigas. Ši komanda savo liudijimais padeda dalyvaujantiems apmąstyti tarpusavio ryšį, naujai išgyventi tarpusavio dialogą ir suvokti Dievo planą santuokai.
Padrąsinimas droviesiems: dalyviams nereikia viešai kalbėti, dalytis patirtimi.

Trukmė:
Rekolekcijos prasideda penktadienį 18 val., tęsiasi visą šeštadienį ir baigiasi sekmadienį apie 14 val.
Prasminga dalyvauti tik visoje savaitgalio programoje.

Šiam laikui pasirūpinkite namuose likusių mažamečių vaikų priežiūra – savaitgalio programa skirta tik sutuoktinių poroms. Jei iš anksto numatote, kad vėluosite ar privalėsite išvykti anksčiau – verčiau atidėkite dalyvavimą kitam kartui ištisoje programoje.

Organizaciniai dalykai
Savaitgalio metu maitinimu rūpinasi organizatoriai.
Dalyvių prašome atsivežti baltą patalynę ir tualetinius reikmenis.
Tokio savaitgalio išlaidos vienai porai yra apie 250 Lt. Lėšų stoka neturi trukdyti norintiems dalyvauti savaitgalyje.

Artimiausi savaitgaliai 2014 metais:

PAMATINIS, 2014 m. balandžio 25-27 d. Žemaičių Kalvarijoje

http://www.lietuvoss...iu-susitikimai/
Atsakyti
Kviečiame Jus birželio 1 d. Vilniuje į šventę „Šeima – gyvybės lopšys“. Esate laukiami eisenoje už šeimą 13.30 val., kurios maršrutas nusidrieks nuo Nepriklausomybės aikštės prie Seimo rūmų iki Rotušės. Rotušės aikštėje dalyvausime koncerte.

Šiais Šeimos metais drauge švęskime Vaikų gynimo ir Tėvo dienas. Švente siekiama priminti, kad šeima yra svarbiausia visuomenės ląstelė, užtikrinti laisvą ir sveiką vaikų ateitį, skelbti krikščioniškąsias vertybes.

13.30 renkamės ir rikiuojamės Nepriklausomybės aikštėje (prie LR Seimo)
14.00 keliaujame Gedimino prospektu, Pilies gatve į Rotušės aikštę, kurioje vyks koncertas.

Dalyvauti šventėje kviečiami visi geros valios žmonės – tiek sukūrę šeimas, tiek svajojantys apie šeimą ar palaikantys šeimos, kaip vertybės, idėją. Laukiamos ir išbandymus patiriančios šeimos, jų artimieji.

Tokia šeimų eisena vyksta jau ne vienus metus. Šiais metais renginį organizuoja keturios krikščioniškos Bažnyčios: Ortodoksai, Katalikai, Evangelikai liuteronai ir Evangelikai reformatai. Organizatoriai skatina prisiminti, kad kiekvienas žmogus yra šeimos dalis, ir drauge švęsti.

Ypač kviečiami įvairaus amžiaus savanoriai, kurie galėtų padėti eisenos ir koncerto metu. Savanorių registracija – www.vajc.lt. Grupėmis atvykstantys šventės dalyviai prašomi registruotis www.eisena2014.lt.

user posted image
Atsakyti
Hm, matyt tapau etatine selbimų skilties redaktore biggrin.gif

Tęsiu...

ŠVENTOSIOS ŠEIMOS ikona.

Šeimos kviečiamos savo namuose priimti keliaujančią ikoną, prie jos visą savaitę kasdien melstis drauge su visais šeimos nariais dėkojant Dievui už gautas malones, prašant pagalbos savo šeimai ar savo vaikų šeimoms. Sekmadienį parapijos bažnyčioje po šv. Mišių ikoną perima vis kita šeima. Daugiau http://www.kaunoarki...p...=2&nid=2106

Šeimos malda prie Šventosios Šeimos ikonos http://www.kaunoarki...dos_2014-SM.pdf
Atsakyti
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
N.B. Birželio 24 d., rytoj, ŠEIMŲ PIKNIKAS dėl blogų orų keliamas į Ryšių muziejaus kiemelį (vyks ne Santakoje, kaip buvo planuota).
Atsakyti
Mažoji akademija smile.gif smile.gif smile.gif Vilniuje organizuoja paskaitas suaugusiems. Paskaitos vakarais, nuo 18 val. Pradedantiems Krikščionybės pagrindai, o savim labiau pasitikintiems - visa kita. Tik registruotis būtina. http://www.lkma.lt/index.php?id=134[/SIZE][SIZE=14]
Atsakyti
Info apie artimiausius "Sutuoktinių susitikimus" (rekolekcijų savaitgalis susituokusioms poroms). Gal kam nors patiems ar pažįstamiems būtų aktualu.

Artimiausi savaitgaliai 2014 metais:
2014 m. spalio 3-5 d., Šiluvoje
KVIEČIAME REGISTRUOTIS!
INFORMACIJA tel.: 8(37) 208263, El. paštas: lsc@lcn.lt
http://www.lietuvoss...iu-susitikimai/

....

Gyvo garso ir liudijimų vakarai Kaune. Artimiausias,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 10 rugsėjo 2014 - 14:00
Reklama biggrin.gif - netipiškas DVD seminaras vyro ir moters santykių klausimais.

Per juokus į geresnę santuoką.
Gal kam pravers. mirksiukas.gif

Atsakyti
Nemokami seminarai šeimos tema KLAIPĖDOJE.

BIBLIJOS STUDIJŲ CENTRE
Naujakiemio g. 26, Klaipėda


Spalio 27 d. (pirmadienį) 18.30 val. – “KAIP TURĖTI LAIMINGĄ ŠEIMĄ?”
Spalio 28 d. (antradienį) 18.30 val. – “KAIP EFEKTYVIAI BENDRAUTI ŠEIMOJE?”


Seminarus ves:
Charles Landreth (JAV)

_____________________

Suaugę vyrai ir moterys nori, kad jų šeima būtų laiminga. Jie trokšta šilumos, artumo, supratimo šeimoje. Tačiau santuoka ne visada atneša lauktąjį džiaugsmą, nors to džiaugsmo nori ne tik moterys, bet ir vyrai bei vaikai.

Šeima yra tai, ką mes susikuriame patys – tai bendravimas, artumas, pasitikėjimas, džiaugsmas, ramybė, saugumas. Tačiau kas yra tie stebuklingi “raktai”, kuriais mes vis labiau atrakiname savo mylimojo širdį. Kokie yra tie “raktai” bendravime, kurie padėtų suprasti vienas kito bei vaikų poreikius? Seminare jūs sužinosite septynis svarbiausius principus, kurie veikia šeimoje. Kviečiame ateiti ir išgirsti tai, kas bus naudinga jūsų šeimai.
___________________

Šeimoje bendravimas yra būtinas. Deja, šiais technikos ir interneto laikais vyksta nutolimas net ir tarp šeimos narių. Todėl šis seminaras bus ypač aktualus šeimoms, kurios augina vaikus. Seminare bus kalbama apie tai, kas bendravime sukuria barjerus ir kaip juos pašalinti. Taip pat sužinosite apie pagrindines emocijas ir kaip jas atpažinti. Vaikai dažnai susiduria su savo pačių emocijomis, kurių jie nepažįsta, nes jų gyvenimas yra kasdienis savęs ir pasaulio pažinimas. Dėl to reikia itin daug dėmesingumo, kad suprasti savo vaiko emociją ir į ją tinkamai reaguoti. Norint pašalinti bendravimo barjerus ir suprasti vaiką, būtina kalbėti taip, kad ir vaikas ar paauglys suprastų. Šiame seminare bus kalbama apie tai, kaip prieiti prie vaiko su tinkamu pamokymu, kad jis tai priimtų ir suvoktų.

Per ilgus mokymo metus organizacijoje “Vaiko charakteris” (“Character for Kids”) Charles Landreth yra sukaupęs didžiulę patirtį, konsultuodamas šeimas, kurios susidurdavo su įvairiausiomis kasdienėmis problemomis. Po seminaro jūs galėsite pabendrauti su Charles Landreth bei užduoti jums rūpimus klausimus.
_____________________

Telefonas pasiteiravimui: (8-46) 419010
El. paštas: biblijos.studiju.centras@gmail.com
Atsakyti
Šeimadienis.
Atsakyti