Labai nuosirdziai sveikinu

Aciu visom
Skaitant jusu palinkejimus siurpuliukai laksto kunu.taip malonu,kad jum patiko si istorija,o dar kiek dvejojau ar rasyt ja
Dabar suprantu,kad neapsirikau parasius

Skaitant jusu palinkejimus siurpuliukai laksto kunu.taip malonu,kad jum patiko si istorija,o dar kiek dvejojau ar rasyt ja

QUOTE(vydux @ 2008 11 06, 20:29)
Praeina pykinimas.2.29val.BERNIUKAS.(2,750g.48cm.).Pagaliau.Pamatau,tik akies krašteliu,kai išneša sutvarkyt mažiuko.Jis verkia,vadinasi viskas gerai.2.30val BERNIUKAS.(3050g.50cm). ir vėl vos pamatau.Pagalvoju,kodėl jų neatneša man parodyt,juk taip noriu pamatyt.Vėl verkia,Širdyje jaučiu,kad viskas gerai,bet pagalvoju,gal ten pirmasis verkia.2.31val.MERGYTĖ.(2.570g.49cm)..Ta moteris,kuri taip rūpinos manim ir glostė veidą.Iš laimės vos nešokinėja.Man tik ašaros pasileido skruostu.Laimės ašaros.Štai ta slapukė,pagaliau gavo pasirodyt.Verkia,jos verksmas kitoks.DIEVE kokia aš laiminga.Juk taip jos
saunole sviekinu

zinai kai trinukai vaikuciai gime gero svorio ir ugio tiesiog retai buna ir ipac trinukams,

aukite stipri ir sveiki

Tikra supermama
.Laibai gera buvo skaityti,net susigraudinau.Aukit sveikuciai

QUOTE(Lukaja @ 2008 11 07, 18:07)
Aciu

Aciu kkristinak

OI KAIP FAINIAI,SEKMES IR SVEIKATOS JUMS

trigubai sveikinu

Nuostabu
Nuosirdziai sveikinu!!! Aukit sveiki ir dideli. Nustebino maziuku svoris- palyginus visai nemaziukai gime

Labai graži istorija

Sveikinu
Linkiu gražiai augti. Aš turiu tik dvynukus
Bet tavo istorija
.Ir vaikučiai kokie dideli gimė. |Neįsivaizduoju, kaip išnešiojai. Maniškiai svėrė 2,8 ir 3,2 kg, tai galvojau, galą gausiu. O čia - trys.
Ypač sveikinu su mergytės gimimu. Kaip po keturių berniukų- tai stebuklas
Šaunuolė mama
Kantrybės auklėjant penkis vaikučius

Linkiu gražiai augti. Aš turiu tik dvynukus

Bet tavo istorija

Ypač sveikinu su mergytės gimimu. Kaip po keturių berniukų- tai stebuklas

Šaunuolė mama

Kantrybės auklėjant penkis vaikučius

Nu be galo grazi istorija. Ir paverkiau, ir pasidziaugiau kartu su jumis. Stiprybes ir kantrybes jums