Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]Sveikos visos mamytės, as kaip ir visos mamos nerimauju dėl busimo savo pirmo mažylio atėjimo, tai norėčiau kokios nors informacijos apie Lazdijų ligoninės gimdymo skyrių. Aš pati labiau linkus gimdyti Vilniuje, čia ir gyvenu dabar, bet po gimdymo žadu važiuot pas mama, o ji nori, kad arčiau namų(Druskininkai) ir pykstamės dėl to. Ji man įrodinėja kad provincijoje yra pigiau ir pan... Tai gal atsiras kas mane informuos apie gimdymą Lazdijuose, busiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gzelute @ 2005 06 30, 17:31)
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]Sveikos visos mamytės, as kaip ir visos mamos nerimauju dėl busimo savo pirmo mažylio atėjimo, tai norėčiau kokios nors informacijos apie Lazdijų ligoninės gimdymo skyrių. Aš pati labiau linkus gimdyti Vilniuje, čia ir gyvenu dabar, bet po gimdymo žadu važiuot pas mama, o ji nori, kad arčiau namų(Druskininkai) ir pykstamės dėl to. Ji man įrodinėja kad provincijoje yra pigiau ir pan... Tai gal atsiras kas mane informuos apie gimdymą Lazdijuose, busiu dėkinga. 4u.gif

Aš gimdžiau Lazdijuose prieš keturis metus. Tikrai nesiskundžiu. Ir akušerė labai maloni ir manim rupinosi, ir vaikeliu. Manau, kad tikrai neprastesni (profesionalumo prasme). Kiek man tai kainavo... mirksiukas.gif Pavaišinom visą kolektyvą (šampaniukas, kepta višta, torčiukas), 100 gydytojui ir per prievartą butelis akušerei... Viskas mano pačios iniciatyva wub.gif
Prieš 1,5 metų gimdžiau Kauno Krikščioniškuose gimdymo namuose. Kainavo tiek pat, taip pat esu labai patenkinta. Gimdžiau Kaune, nes man taip buvo patogiau...Sąlygos praktiškai tokios pačios ax.gif
Kai viskas gerai, tai turbūt nėra skirtumo kur gimdyti. Žinoma, praėjo laiko tarpas.
Nueik į viena ligoninę, į kitą, pasikalbėk su gydytojais, taip bus lengviau apsispręsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano močiutė gyvena Lazdijuose, tai dažnai tenka būt.
Esu girdėjus, kad viena, kai gimdė buvo visą naktį paliktą ant gimdymo stalo, neužklota (visa sušalo), nes keitėsi pamaina ir ją pamiršo doh.gif

Tai nebuvo mano pažįstama, tai kiek teisybės nežinau, bet ir tokie gandai man visai nepatinka doh.gif

Sėkmės, viskas bus gerai 4u.gif ir nuoširdžiai sveikinu su nestuke.gif
Atsakyti
Gal anksčiau ir būdavo taip unsure.gif unsure.gif Dabar juk leidžia dalyvauti tėveliui gimdyme. Darbovietėje privalo išleisti ta proga 2-iem dienom iš darbo(už tas dienas apmoka). Būtinai įkalbėk gimdyme dalyvauti ir tėvelį. Tai juk ne 10 min reikalas. Jis tikrai suspės atvažiuoti iš Vilniaus ir svarbiausiu momentu būti šalia wub.gif wub.gif
Tuo labiau, bus iš anksto susitarta thumbup.gif
Atsakyti
Mano teta gimdė Lazdijuose praeitą mėnesį biggrin.gif Labai patenkinta, viskas buvo gerai, beja jai tai buvo irgi pirmasis gimdymas ax.gif
Atsakyti
Ech mamytės ax.gif ačū už informaciją nors dabar šiokią tokią nuomone susidariau smile.gif tai bus gal viskas papraščiau , kai nieko nežinai tai ir bijai. Nors mūsų nėštumas nėra sunkus ir pati dar dirbu, o jau po mėnesio turėčiau išvysti savo mažylį, tai tik dabar susigriebiau pasiklausinėt, ir nusprendžiau kad užsuksiu čia dažniau 4u.gif man pradeda patikti, ačiū pele už pirmą vakarykštį padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti
Ui Pela atsiprašau doh.gif pele netyčia tave pavadinau, kažkaip netyčia e vietoj a atsirado verysad.gif
Atsakyti
Lazdijuose nelabai yra iš ko rinktis : arba Šklėrius, arba Tutlys. Mano viena sesuo gimdė pas vieną, kita - pas kitą, abi natūraliai ir laimingai. Priežiūra, kiek girdėjau, geresnė negu Druskininkuose, ką ir bekalbėti apie kainas. Bet... jei gimdymas komplikuotųsi ar kokios kitos problemos, visada geriau rinktis ne tik didesnį miestą, bet dar ir klinikas, turinčias atitinkamą įrangą. Nežinau taip pat, ar Lazdijuose galima gimdyti su epidūrine nejautra. Žodžiu, viską pasverk ir apsvarstyk.Sėkmės.
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek, kad Lazdijuose išgelbėjo mano draugės ir jos mažylės gyvybę, ir tikrai labai rūpinosi, taip kad negalima sakyt, akd taip jau blogai, manau kiek žmonių tiek nuomonių.
Atsakyti
Na žiūriu senoka ši tema, bet norisi įterpti žodelį smile.gif Aš labai patenkinta Lazdijų gydytojais bei akušerėmis, jei ne jie, savo brangiausios dukrytės gal netgi ir neturėčiau. Priežiūra liuks, dėmesys, supratimas. Man darė Cezarį, iki pusės narkozė (nepamenu, kaip ten vadinasi). Tą akimirką viskas buvo nebesvarbu, svarbiausia, kad dukrytę išgelbėtų, dabar esam sveikos, stiprios.
Atsakyti
sveikutės,pasidalinkit patirtim-kur gimdėt ar gimdysit-Alytuj ar Lazdijuose?Aš manau,kad gal geriau Lazdijuose,o jūs? nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės!Aš gimdžiau Lazdijuose,cazario operacijos metu gimė sveika ir graži dukrelė ir už tai esu labai dėkinga gyd.Tutliui nes manau laiku buvo nuspresta operuoti ir,žinoma,visiems jam talkinusiems.Grįžau namo su gerais prisiminimais,nesitikėjau tokio rūpinimosi ir visokeriopos pagalbos iš sesučių,akušerių ir apskritai viso personalo,o nuomonių tikrai buvau prisiklausius visokių.Tiesiog,manau dideliam mieste ir gimdyvių žymiai daugiau ir dėl to,žinoma,kenčia priežiūra.Apie gimdymą Alytui tikrai nieko neteko girdėti,bet jeigu man tektų dar kartą gimdyti tai lėkčiau tik į Lazdijus!
Sėkmės visoms!!!
Atsakyti