Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

QUOTE(DainaM @ 2006 11 23, 09:21)
O aš kai pati negimdžaiu, tai man tarsi kažko trūksta  ax.gif  Nu va, atrodo vis dar nepatirtas, nepažintas jausmas (ir skausmas tuo pačiu), nu gal kam ir kvaila atrodo, bet aš tikrai ypč pirmą savaitę jaučiausi keistai, nesuvokiau, kaip ta mergaitė pas mane atsirado, ir vis galvojau, kad tai turbūt dėl to, kad ne pati gimdžiau...

Nepergyvenk - dar jauna esi, ne vieną pagimdysi ir galbūt kitąkart neprireiks cezario. Bus dar proga patirt ką reiškia tikras gimdymas mirksiukas.gif
Atsakyti
As abu savo vaikelius gimdziau Lazdijuose biggrin.gif , pirma naturaliu budu , o antra su Cezariu bigsmile.gif esu labai patenkinta. pirmakarta labai suplysau blink.gif siuvo tutlys 2 val, bet taip siussiuvo, kad pasikui ziurejo gydytoja, sake, nepasakytum, kad kazkur siuta, o antra karta jis irgi operavo thumbup.gif . man ir kolektyvas ir daktarai thumbup.gif , jei dar gimdysiu tai Lazdijuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu nuomonei,kad Lazdijuose gera prieziura ir geras personalas smile.gif
O svarbiausia,kad nereikia vaziuoti pries tai,su kazkuo tartis,kazkam moketi-bet kokiu atveju tavim pasirupins puikiai.O atsidekoti po to netgi sunkoka-vyras vijosi akusere per visa kolidoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2006 12 13, 22:06)
Pritariu nuomonei,kad Lazdijuose gera prieziura ir geras personalas smile.gif
O svarbiausia,kad nereikia vaziuoti pries tai,su kazkuo tartis,kazkam moketi-bet kokiu atveju tavim pasirupins puikiai.O atsidekoti po to netgi sunkoka-vyras vijosi akusere per visa kolidoriu biggrin.gif

Ir mes akušerei vos 50 lt įgrūdom - nenorėjo net į kalbas eit lotuliukas.gif
Atsakyti
Specialiai ieskojau sitos temos apie Lazdijus.Kita menesi gimdyt man jau laikas,o kur dar neapsisprendziau... Noriu i Lazdijus,todel smagu,kad daugiau geru nuomoniu,negu blogu...
Atsakyti
bet jei gerai girdėjau turejo nuo vasaros uždaryt gimdymo skyrių g.gif Draugė turi gimdyt rugpjūčio mėnesį, tad svarsto kur teks važiuot gimdyt
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2007 06 03, 20:59)
bet jei gerai girdėjau turejo nuo vasaros uždaryt gimdymo skyrių g.gif Draugė turi gimdyt rugpjūčio mėnesį, tad svarsto kur teks važiuot gimdyt

Na geras! O as jau buvau rami,kad ten leksiu...Tai kur dabar detis? g.gif Gyvenu Druskininkuose ,i alytu nenoriu blink.gif
Atsakyti
va va - draugė irgi druskininkietė, o į Alytų irgi nenori, bet kai prispirs reikalas gali iki didmiesčio nespėt nulėkt blink.gif Pati kai gimdžiau vos spėjau iki Lazdijų nuvažiuot - iki Vilniaus ar Kauno būčiau turbūt su vaiku ant rankų atsibeldus lotuliukas.gif
Aš nežinau ar čia teisybė, kad naikinamas skyrius (draugė taip sakė) - nesigasdink iš anksto, pasiskambink ir sužinok, kad paskui nenuvažiuotum be reikalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 04 birželio 2007 - 03:58
QUOTE(šarlotė @ 2007 06 04, 04:55)
va va - draugė irgi druskininkietė, o į Alytų irgi nenori, bet kai prispirs reikalas gali iki didmiesčio nespėt nulėkt blink.gif Pati kai gimdžiau vos spėjau iki Lazdijų nuvažiuot - iki Vilniaus ar Kauno būčiau turbūt su vaiku ant rankų atsibeldus lotuliukas.gif
Aš nežinau ar čia teisybė, kad naikinamas skyrius (draugė taip sakė) - nesigasdink iš anksto, pasiskambink ir sužinok, kad paskui nenuvažiuotum be reikalo

Siandien buvau susitikus viena mama,kuri gimde Lazdijuose pries pora menesiu,tai sake,kad klause pas gydytojus apie uzdaryma.Ju atsakymas buvo toks:jau senai taip sneka,bet mes dirbam.Tai siek tiek guodzia... unsure.gif Bet vis tiek reiks susizinot tiksliai
Atsakyti
Gimdziau Lazdijuose pries tris savaites.Personalas ir prieziura-liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Palata vienviete su dusu ir tualetu,ant atskiros kusetes gali nakvoti vyras.Man truko nebent kondicionieriaus,nes tuo metu buvo nezmoniski karsciai.Gavome nemazai dovaneliu lialiui.O apie uzdaryma sio skyriaus ne kalbos nebuvo.Bet,zinoma,visada geriau apsidrausti ir susizinoti tiksliai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 06 19, 15:19)
Gimdziau Lazdijuose  pries tris savaites.Personalas ir prieziura-liux thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Palata vienviete su dusu ir tualetu,ant atskiros kusetes gali nakvoti vyras.Man truko nebent kondicionieriaus,nes tuo metu buvo nezmoniski karsciai.Gavome nemazai dovaneliu lialiui.O apie uzdaryma sio skyriaus ne kalbos nebuvo.Bet,zinoma,visada geriau apsidrausti ir susizinoti tiksliai. biggrin.gif

As ir klausiau pas savo gydytoja,tai sake,kad kalbos apie uzdaryma-blefas.Tai valio 4u.gif Nereiks niekur belstis i didmiesti.Lazdijai vis arciau Druskininku
Atsakyti
blefas ne blefas, bet man apie uždarymą draugė sakė, kuri taip pat planavo Lazdijuose gimdyt. Jeigu skyriaus neuždaro - valio thumbup.gif

Vilmal tau gali tekti su mano drauge gimdyt lotuliukas.gif Žiūriu terminas panašus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 21 birželio 2007 - 15:12