Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

QUOTE(Punce @ 2009 05 07, 17:24)
Tai as pati cia ir nesigydau... biggrin.gif Ir jau seniai... smile.gif O va apie gimdymo skyriu, tai tikrai nieko blogo nesu girdejusi, tik pagyrimus... smile.gif o jau ir paciai teko su V.Tutliu pasneketi, tai pasirode normalus ir malonus zmogus... smile.gif
Beto, kaip sakiau, tikrai negali buti visi blogi... pagal viena netikeli nereikia spresti apie visus... smile.gif O as antra karta pas nepatikimus gydytojus (kurie butent TIK MANE nuvyle) nebeeinu... Gal kazkam kitam jie auksiniai gali pasirodyti... bet as jei jau nebepasitikiu, tai antra karta ir nesirodau... smile.gif schmoll.gif  rolleyes.gif  smile.gif

tai smagu ,kad ne visi grybu grybai biggrin.gif
turiu savo tvirta nuomone kurios tikrai nesakysiu VIESAI del gyd T,nesakau kazko tai tokio,bet...
gero ir lengvo tau likusio nestumo ir sklandaus gimdymo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O as dabar irgi galvoju, kad gal visai ir vertetu i Lazdijus parlekt gandrus pavaikyt ax.gif Mama, kai gimde, tai mane turejo Tutlys priimti, tai pasakojo mama, kad kazkoks balius buvo ligoninej... drinks_cheers.gif ir eme ir atsitiko toks dalykas, kad man nesinorejo i pasauli kraustytis, tai isveze i Kauna... ten teikiausi gimt 4u.gif
bet dabar, po 26 metu, Tutlys bus igijes daug patirties... bent tikiuosi... g.gif o jeigu ne, tai ir Vilnius tiks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 06 10, 20:35)
O as dabar irgi galvoju, kad gal visai ir vertetu i Lazdijus parlekt gandrus pavaikyt ax.gif  Mama, kai gimde, tai mane turejo Tutlys priimti, tai pasakojo mama, kad kazkoks balius buvo ligoninej... drinks_cheers.gif ir eme ir atsitiko toks dalykas, kad man nesinorejo i pasauli kraustytis, tai isveze i Kauna... ten teikiausi gimt 4u.gif
bet dabar, po 26 metu, Tutlys bus igijes daug patirties... bent tikiuosi... g.gif  o jeigu ne, tai ir Vilnius tiks nestuke.gif

Ne vienintelis Tutlys ten dirba mirksiukas.gif Mano gimdymą priėmė gyd. Šukys. Ir buvau viskuo labai patenkinta thumbup.gif beje, tas pats Šukys ir mane priėmė, kai mano mama gimdė prieš 25 metus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lil'diamond: 11 birželio 2009 - 15:10
Deimanciuk, vat nezinojau, kad ir Sukys ten biggrin.gif 4u.gif dabar jau rimtai svarstyt pradejau... Ten ir teveliai ir seip, namai netoli, vis jaukiau... o jei ka tegu gabena i Kauna, nors nemanau, kad labai komplikaciju bus blush2.gif blush2.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 06 12, 11:44)
Deimanciuk, vat nezinojau, kad ir Sukys ten biggrin.gif  4u.gif  dabar jau rimtai svarstyt pradejau... Ten ir teveliai ir seip, namai netoli, vis jaukiau... o jei ka tegu gabena i Kauna, nors nemanau, kad labai komplikaciju bus blush2.gif  blush2.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

Kad ir kur gimdytumėm, vistiek niekas už mus nepagimdys, teks pačioms mirksiukas.gif Ir viskas bus gerai 4u.gif
Gal turi kokių problemėlių, kad komplikacijų bijai? 4u.gif Ar čia tik šiaip? g.gif
Atsakyti
Neturiu seip, nebuvo jokiu nerima kelianciu zenklu kol laukiuosi... g.gif blush2.gif tik matai, pas musu seimos moteris yra viena problema, musu desines kojos klubo sanariai nestandartinio dydzio... tj bijau, kad nebutu kokiu nesamoniu... nezinau ar tik ne del to mama sunkiai gimde, nors veliau pagimde dar tris vaikus, bet vistiek... verysad.gif o dabar su stuburu problemou daug turi.
As tj savim pasitikiu, kol kas, bet vistiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 06 13, 11:07)
musu desines kojos klubo sanariai nestandartinio dydzio...

oho, net neteko girdėti, kad taip būna... bet tikėk, kad viskas bus gerai wink.gif turi būti gerai wink.gif
Atsakyti
Merginos, kurioms teko gimdyt Lazdijose, klausimuks Jums!
O as leidzia saremiu metu judet taip, kaip norisi? Ar leidzia gimdymo metu tupet, stovet, ar butina gulet toj baisioj akuserinej kedej ant nugaros ? Ar kazkas varze Jusu judejimo laisve, ar galejot elgtis taip, kaip norejot?
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2009 07 28, 07:43)
Merginos, kurioms teko gimdyt Lazdijose, klausimuks Jums!
O as leidzia saremiu metu judet taip, kaip norisi? Ar leidzia gimdymo metu tupet, stovet, ar butina gulet toj baisioj akuserinej kedej ant nugaros ? Ar kazkas varze Jusu judejimo laisve, ar galejot elgtis taip, kaip norejot?

Man pačiai buvo atliktas Cezario pjūvis, bet ten gimdė ir draugė, tai ji sakė, kad nėra jokių baisių kėdžių 4u.gif Tiesiog guli ant lovos - kušetės gimdykloje, o kai prasideda pats gimdymas, nuiima tik lovos galą.. smile.gif Sąrėmių metu galėjo gulėt ir sėdėt kaip nori, ir vaikščiot smile.gif Dėl gimdymo pozų - nežinau, ji gimdė įprastai.
Atsakyti
as atvaziavau su pilnai atsidariusiu kakleliu biggrin.gif Kol laukiau gydytojo apziuros vaikstinejau, tupinejau taip, kaip man reikejo, nieks nedraude schmoll.gif Kai jau uzlipau ant tos lovos gimdyt - nueme tik gala. Gimdziau gulimoj padety, apie kitas pozas net negalvojau g.gif Nemanau, kad buciau sugebejus poza pakeist, ypac kai tarpkojy akusere visa eiga priziurejo rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdziau savo mazaja Lazijuose. Esu pakankamai patenkinta personalo darbu. Tik nepatiko gyd. Sukys. Pries pat gimdymo gala atejo visas prisirukes. Ir taip neblogi skausmeliai kankino, o dar tas bjaurus rukalu kvapas... Siaip akusere, tokia maza, pagyvenus, tai labai faina moteriskaite. Rupinosi manim kaip mama. Ir dar viena tokia sanitere (valytoja) ten bjauroka yra. blink.gif
Atsakyti
Sukys visalaik ateina pradvokes rukalais ir nutrintais tais paciais dzinsais irnesakyk.gif Ligoninej vis papuldavau i jo prieziura - taip pat nosi i sona sukdavau, nes negaledavau to dvoko pernest wacko.gif
Akusere turbut ta pati, pas kuria ir as pirma sunu gimdziau bigsmile.gif Super moteryte thumbup.gif
Ne uz kalnu gimdymas doh.gif Vis svarstau ka rinktis - Lazdijus ar Klinikas. Po pirmo gimdymo komplikaciju siek tiek baugu i Lazdijus vaziuot unsure.gif Galvoju gal kita savaite nuvaziuot su gydytojais pasisneket g.gif
Gal turit kas nors gyd. Tutlio numeri arba bent jau Akuserinio skyriaus, kad paklausciau, kada jis dirba bigsmile.gif
Atsakyti