Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

Sveikos mamytes...As gimdziau Lazdijuose jau du kartus biggrin.gif Prieziura tikrai labai puiki ir visas personalas tik ir stengiasi, kad viskas butu gerai. Pirmas gimdymas buvo ilgas ir sunkus,bet tikrai akuseriu ir daktaru deka viskas labai gerai pavyko...Antra karta atvaziavau nakty ir tiesiai i gimdykla-pagimdziau per pusvalandy thumbup.gif ir tikrai nesamone kad ten visi nakty miega ir gimdyti nakty nepataria,nes buna uzsimiegoja...Aisku jai nera gimdyviu tai zmones prigula pagulet cia gi normalu...Tikrai patariu gimdyti Lazdijuose,nes prieziura cia gera ir manau jei sklandus gimdymas bus visur gerai,o jai bus kas negerai tai ir dideliam mieste gali visko atsitikt...
Atsakyti
QUOTE(saulgita @ 2011 12 01, 13:56)
Gimdyti Lazdijuose ir tik Lazdijuose!Personalas tikrai labai šaunus,skyriaus vedėjas vertas geriausių žodžių.Apie gimdymą Lazdijuose prisiminimai puikūs,nors prieš tai irgi galvojau ar čia gimdyti.Manau tiek dėmesio kiekvienai gimdyvei nelabai kur sulauksi.Tik linkėčiau nepakliūti savaitgalį,nes dirba gydytoja atvažiuojanti iš Marijampolės.Grubi,nemaloni-gadina skyriaus gerą vardą.

drinks_cheers.gif
BET nebudi ji ten kas savaitgali mirksiukas.gif As du savaitgalius pilnus ten "isgyvenau". Atvaziavus penktadienio nakti ji budejo, ir kaip tik dar viena tokia neispudingo malonumo buvo. Zodziu, komplektas doh.gif Bet nieko. Ji iskeliavo pirmadieni ir jos nebesutikau daugiau. Nors dvi savaites isgulejau.
Atsakyti
Ir vėl grįžtu iš Lazdijų. 2,5 metų praėjo kaip viena akimirka, o čia taip niekas ir nepasikeitė - tas pats jaukumas, šilumas, nuoširdus noras padėti susivokti, kad tu ir vėl esi šalia naujojo stebuklo. O tie nuostabūs kreipiniai "Mažule" ar "Turteli" - nežinau, kaip Jums, o man visus šiuos metus šildė nuostabūs prisiminimai. Manau ne aš viena taip jaučiuosi. Gera grįžti namo, o dar kai namie laukia du mylimiausi vyrukai pasaulyje.

Didelis AČIŪ visam Lazdijų ligoninės ginikologijos-akušerijos skyriaus personalui, vėdejui, gydytojams, akušerėms bei slaugytojoms už rūpestį ir šiltas pirmąsias dukrytes gyvenimo dienas.

P.s. merginos, noriu kuo skubiau nuraminti besiruošiančias į Lazdijus. Daktarės iš Marijampolės, apie kurią tiek prisikaičiau ir jau buvo isšigandus, nebėra ir nebebus. Taigi ramiai, su gera nuotaika važiuokit. Sėkmės Jums visoms!
Atsakyti
Pritariu! smile.gif
o gal žinote tos akušerės pavardę, kuri vis kreipdavosi ''mažula''? smile.gif
man ji be galo patiko, norėčiau kam rekomenduot, ar padėkot, bet nežinau pavardės sad.gif
vien dėl jos nostalgija kankina, norisi gimdyt dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aricci @ 2012 05 24, 11:53)
Pritariu! smile.gif
o gal žinote tos akušerės pavardę, kuri vis kreipdavosi ''mažula''? smile.gif
man ji be galo patiko, norėčiau kam rekomenduot, ar padėkot, bet nežinau pavardės sad.gif
vien dėl jos nostalgija kankina, norisi gimdyt dar ir dar biggrin.gif

Mes su ja net atsibuciavom, kai vaziavau namo. Jau tooooookia meilybe wub.gif wub.gif Bet va pavardes irgi nepamenu verysad.gif Aisku jei apie ta pacia snekam blush2.gif
Nes ten kone kiekviena mazybiskai kreipdavos. Tokia blondine, nedidelio ugio ~50metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 04, 19:47)
Mes su ja net atsibuciavom, kai vaziavau namo. Jau tooooookia meilybe  wub.gif  wub.gif Bet va pavardes irgi nepamenu  verysad.gif Aisku jei apie ta pacia snekam  blush2.gif
Nes ten kone kiekviena mazybiskai kreipdavos. Tokia blondine, nedidelio ugio ~50metu  g.gif

Nu taip taip, blondinė tokia, labai greita palyginus su kitom biggrin.gif
vajei kaip jos pasiilgau biggrin.gif mes su vyru abu tokie suž avėti ja likom wub.gif
Man ji priimė gimdymą, visą dieną po jo rūpinosi, o jau kai važiavom namo, jos pamainos nebesulaukėm, o taip norėjosi dar pamatyt...
Tokios greitos moters dar niekur nemačau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gimdymas man dar toli, bet jau domiuosi kur geriau gimdyti - Alytuje ar Lazdijuose smile.gif Kaip reikalai su epdiriūriu Lazdijuose? Ar norint jį padaro ar sunkiai?
Atsakyti
Pritariu kad Lazdiju ligoninei tikrai gerai gimdyti, ir prieziura ir personalas geri ir malonus.
Ta moteruke kuria visos giria,tikrai pasakiska moteris, as prie jos abi savo mergytes gimdziau,isvaziuodama apkabinau ir pabuciavau nes tikrai angelisko budo moteris.
Atsakyti
Ar kam nors atliko antrą Cezario operaciją Lazdijuose? g.gif
Man su pirmąja buvo Cezaris, dabar ir vėl turbūt teks jį atlikti, tad galvoju, ar priims.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2013 03 26, 17:09)
Ar kam nors atliko antrą Cezario operaciją Lazdijuose?  g.gif
Man su pirmąja buvo Cezaris, dabar ir vėl turbūt teks jį atlikti, tad galvoju, ar priims..  g.gif

mano abu cezariukai Lazdijuose wink.gif
jie neapsieme tik jei noreciau pati gimdyti po pirmojo cezario.
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2013 03 26, 17:49)
mano abu cezariukai Lazdijuose wink.gif
jie neapsieme tik jei noreciau pati gimdyti po pirmojo cezario.

Ar tarėtės su gydytoju? Ir atliko planinį cezarį antrąkart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2013 03 27, 19:35)
Ar tarėtės su gydytoju? Ir atliko planinį cezarį antrąkart?  g.gif

Mano abu cezarinukai Lazdijokai smile.gif Antras Cezaris buvo planinis, dieną suplanavom iš anksto, nebent jau būtų kokia veikla ankščiau prasidėjus.
Atsakyti