Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 11 27, 08:42)
As irgi buciau labai dekinga, jei mamytes neseniai gimdziusios Lazdijuose parasytu ko ten prireike, gal ko butinai reikalavo ir ko visai nevertejo veztis g.gif Man gimdyti sausi, tai po truputi jau kraunuosi daiktelius i GN ir patarimai tikrai praverstu ax.gif  4u.gif

man irgi gimdyti sausio mėnesį, tai ko gero susimatysim mirksiukas.gif
prisijunk į sausinukių forumą 4u.gif

QUOTE(DainaM @ 2008 11 27, 11:32)
Ten praktiškai nieko nereikia - vaikučius vysto į palutes (aiškus, jos nėra "krūtos"), nors aišku, galima rengti savo rūbeliais. Mamai duoda naktinukus, kai tik susitepa - duoda naujus, problemos nėra. Na ką reikia turėti - higienos reikmenis, mažiukui pampersų, servetėlių (nors aš kai gulėjau birželį, tai davė 12vnt. servetėlių ir 4 pampersus). Mamai gali prisireikti tepaliuko papuliams, gal nusitraukti (man prisireikė, bet aš gulėjau 5d. tai ilgiau buvau, daugiau ko ir reikėjo....)

ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
sveikos man gimdyt jau si sestadieni prieina eile clap.gif gal galit pasakyt ar kiek davet gydytojui? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
kai pries 3 metus gimdziau - 100-200 lt pakako ax.gif
Atsakyti
Aš kai gimdžiau, davėm, bet neemė schmoll.gif Tad pridovanojom saldainių, kavos, mama tortą personalui padarė ir tiek 4u.gif Ir išeidami labai gražiai atsisveikinim su vedėju, padėkojom, - ir jam, atrodo, kad buvo malonu girdėti ir gražius žodžius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2008 12 09, 21:59)
kai pries 3 metus gimdziau - 100-200 lt pakako ax.gif

mes per prievarta igrudom, o akusere per koridoriu reikejo vytis ir tai tik 50 lt ikisom lotuliukas.gif
O padekot nespejau, nes i Kauno klinikas isveze doh.gif
Atsakyti
sveikinu sulaukus savo stebuklelio 4u.gif
gal gali papasakoti ka vezeisi i ligonine? ar reikejo kudikeliui drabuzeliu, tau naktiniu gimdymui ir t.t. ir pan? man viskas labai idomu, nes po keliu menesiu planuoju gimdyti lazdijuose blush2.gif
is anksto aciu uz informacija mirksiukas.gif

Labai aciu uz sveikinima!
Kaip viena mamyte rase - ligonineje duoda naktinukus ir gimdymui, ir po jo. Juos keicia kasdien. Leliuka vysto savo vystiklais, bet patarciau tureti savu drabuziuku, juk paciai smagiau.. Reikia turet higienos priemoniu. Tikrai patarciau isimesti tinkliniu kelnaiciu ir abri-san iklotu. Po gimdymo be ju niekaip schmoll.gif
Buvau paemus maziukei huggies serveteliu, bet ju prireike ir man paciai - einant i wc nepakeiciamos, ypac jei tau sius ... smile.gif
Vaikiukui duoda dovanele - ir pampersiukai ir, ir serveteles (nedaug, tad sau serveteliu paimk). Paimk ir kelias sauskelnes.
Na zinoma tapkes i dusa, kitas palatoje avet. Chalaciuka.
Lyg ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaka @ 2008 06 20, 12:28)
Jei tektu rinktis tarp Lazdiju ir Alytaus neabejodama rinkciausi Lazdijus.

O as pasirinkau Alytu ir buvau labai patenkinta. thumbup.gif Kurios abejoja, kur gimdyt, tikrai patariu Alytu. Gimdymo namai po remonto, viskas labai modernu, siuolaikiska thumbup.gif Personalas paslaugus. Buvau girdejus is savo gydytojo Lazdijuose labai nekokiu atsiliepimu apie Alytaus personala schmoll.gif Kai papasakojau akuserei, tai ji tik juokesi, sako cia musu konkurentai taip mus smeizia. blink.gif Personalas tikrai labai puikus thumbup.gif
Gimdykloje tau vienai dusas, klozetas, bide. Po gimdymo dusas ir tualetas dviem palatom. Palatose silta, yra mygtukai issikviesti personala, jei tau prireikia, nors jos ir nekviestos uzeina. As buvau suzaveta, tokia aplinka ir aptarnavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tija+ @ 2008 12 21, 00:24)
Gimdykloje tau vienai dusas, klozetas, bide. Po gimdymo dusas ir tualetas dviem palatom. Palatose silta, yra mygtukai issikviesti personala, jei tau prireikia, nors jos ir nekviestos uzeina. As buvau suzaveta, tokia aplinka ir aptarnavimu 4u.gif

Tai kad ir Lazdijuose yra ir toletas, ir dušas dviems palatoms, mygtukai, be abejo, irgi yra, kurį paspaudus atlekia tuoj pat, o ir nespaudus gana dažnai ateina. Yra ir antra lova, jei nori kas pasilikti, pavyzdžiui MB... Taip kad ir Alytuj ne stebuklai....
Atsakyti
Ar Alytus, ar Lazdijai, kiekvienas miestas, kiekviena ligoninė save laiko geriausia.. Svarbiausia - pagimdyti ir kad viskas būtų gerai. smile.gif

O dėl iškvietimo mygtukų - čia tikrai ne pliusas palatai ir ligoninei, tai juk privaloma doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2008 11 05, 13:53)
Labas.
Gal zinote kokie gydytojai priimineja gimdymus?

Laba,
As pirma vaikeli gimdziau Lazdijuose pries 3 m., kai gimdymas prasidejo budejo Sukys, tai buvo begale nesklandumu. Nakti iskviete sk.vedeja Tutli ir atliko cezari. Su Sukiu pries tai teko ir kitoje ligonineje susidurti, tai tokio neprofesionalaus gydytojo dar nebuvau sutikusi. Siaip patarciau tartis is anksto, pvz. su vedeju Tutliu, tikrai thumbup.gif gydytojas.
Atsakyti
Gimdykit Lazdijuose,nesigailėsit,tikrai Tutlys thumbup.gif ir akušerės thumbup.gif ir su po šimtuku į kišenę lengvai apseini,ir tave paguodžia,ir vyra smile.gif
Atsakyti
Pritarsiu nuomonei kad gyd.Tutlys- thumbup.gif daktaras, jis turi tikrai daug patirties, ir siaip malonus zmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti