Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido priežiūra žiemą

QUOTE(ilganose @ 2010 01 24, 10:50)
Sebamed naudojam, kolkas juo nesiskundziam. Tik labai jau mano mazei nepatinka kai juo tepu, visa raitosi, kaip zalciukas, zanduku visai nenori duot  doh.gif

Mes irgi sebamed naudojam thumbup.gif Maniškis tai vis paragaut taikosi, kai tepu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.

zinokit nieko geriau neradau, kaip Dermobaza. tas kremukas su vazelinu, mano mazucio LABAi sausa odele/ o odos gydyt parekomendavo si, ir vaistineje. pabandykite.nei eucerin, nei seba med, niekas. tik kaina.

camelia gal apie 13 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2010 01 23, 17:39)
tai vat ir bus nusalimas....tokiais saltais orais negalima maziuku i lauka vezti doh.gif

Bet veidukas dar ir rausta, ir niekaip nepraeina, nors lauke jau savaite nebuvom... Man is galvos neina, kad alergizuoja kazkas... Daviau pastarosiomis dienomis duonos gal daugiau nei anksciau, i koses sviesto dejau ir... pradejom naudoti naujus lasiukus nuo pilvo putimo, o jie apelsinu skonio.... Ech...

Arba visgi nusalo...
Atsakyti
sviestmedzio aliejus 4u.gif ir pati tepuosi smile.gif
Atsakyti
Mums kadangi to kremuko prireikė jau 10-ies mėnesių, tai pabandžiau savąjį (Avon), o ne specialiai vaikišką. Tiko. Tai jį ir naudojam.
O kai buvau ką tik parsivežus iš gimdymo namų tai tas kelias likusias šaltas dieneles (gimė vasario gale) medetkų aliejuką kūdikiams tuo tikslu naudojom. Bet kad nelabai ir šalta tada buvo.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 01 28, 00:05)
Mums kadangi to kremuko prireikė jau 10-ies mėnesių, tai pabandžiau savąjį (Avon), o ne specialiai vaikišką. Tiko. Tai jį ir naudojam.
O kai buvau ką tik parsivežus iš gimdymo namų tai tas kelias likusias šaltas dieneles (gimė vasario gale) medetkų aliejuką kūdikiams tuo tikslu naudojom. Bet kad nelabai ir šalta tada buvo.

Mums veidukas buvo pasausejes dar ir po alergijos, ir salciai nelepinia siemet, tai mes tepame Emolium special kremuku jis mums geriausias thumbup.gif
Atsakyti
As irgi sviestmedzio alieju - nepamainomas dalykas!!! thumbup.gif
http://www.aromata.lt/lt/shea/
Atsakyti
Savo vaikučių veidukus tepu Excipial kremuku. Kartais ir pati juo pasitepu. Labai juo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Savo 6,5men dukryte tepu taip pat riebiu Excipial kremu,labai geras thumbup.gif jis ir nuo alergijos tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 11 25, 03:52)
mums tai gydytoja rekomendavo excipial krema thumbup.gif

kaip tik si kremuka rekomenduoja knygoje "Pirmieji treji gyvenimo metai". As irgi planuoju ji naudoti biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam Sebamed kremuka veidukui, bet buvo, kad zandukai labai raudonavo, seilinuku nusitrinem, po to taip ishsausejo odyte, tai pabandem Excipial Lipolotion tai fantastishkai nuo vieno karto pagerejimas jautesi, ir visam kuneliui taip pat, kur tik odyte buvo ishsausejus ir pashiukshtejus buvo, tai dabar vel dziaugiames minkshtute odyte... thumbup.gif
Atsakyti
Esam jau beveik 5 metus ištikimi Excipial'iu thumbup.gif
Atsakyti