Mes naudojam Exipial.. bandem ir bepanten tepala ir sudocream.. bet Exipial labiausiai tiko..

Tiek prisiskaiciau ir galvoju koki cia dabar issirinkus

Mes tai naudojam Emolium kremuka, bet pazystamos mamytes taip pat giria Exepial kremuka.

Iš spirig excipial kremą, labai geras

mes naudojam IWOSTIN kudikiu kremuka,man jis labai patinka,tik kvapas fe toks(nors raso kad jis bekvapis),ir pati buna pasitepu juo nes po gimdymo veido oda labai sausa

o mano maziaus veidukas net serpetoja tepu essex plus, bet po pirmu dienu isbere visa veiduka, bet taip ir nesupratau nutraukiau sy kremuka, dar vel tepu, bet nieko nepasikeicia, lauksiu vizito pas gyd, ir gal kita patars nes jau nieks nepadeda.. o ir pradeda bert nezine nuo ko
Mes naudojom Hipp kremuka, bet jis musu neapsaugojo. Dabar nupirkau Welleda krema ir labai patenkinta

Mes naudojam Excipial

QUOTE(Tacita @ 2008 11 06, 23:57)
Sveikutes,
mazyles laukiu lapkriciu gale,nezinau kokios firmos pirkti kremuka veideliui ziemai i lauka eit.Prasau pasidalinkit patirtim,kas patiko,kas ne.Is anksto dekoju

mazyles laukiu lapkriciu gale,nezinau kokios firmos pirkti kremuka veideliui ziemai i lauka eit.Prasau pasidalinkit patirtim,kas patiko,kas ne.Is anksto dekoju

na mum tikrai geras kremas esex zalias,jo pagrindas yra is vazelino tad labai gerai pries einant i laukeli patepti zandukams,o jei sei yra mazi berimukai ar seip vaiko odele sausa tikrai geras kremukas yra excipial bent jau mum!

Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 16, 13:55)
o mano maziaus veidukas net serpetoja tepu essex plus, bet po pirmu dienu isbere visa veiduka, bet taip ir nesupratau nutraukiau sy kremuka, dar vel tepu, bet nieko nepasikeicia, lauksiu vizito pas gyd, ir gal kita patars nes jau nieks nepadeda.. o ir pradeda bert nezine nuo ko
na pabandyk esex zalia jis tikrai geras,mano vyras taip pat ji naudoja jau daug metu,ir tikrai jam tik jis padeda ,nes jis dirba toki darba kad po jo butinai veida reik plaut ir jis turi pasitept si kremu,baisu kiek kremu isbandeme,ir visi netiko o sis esex zalias padeda! na jei vaikucio odele sausa gali pabandyti mum daktare israse excipial!