Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido priežiūra žiemą

I lauka naudojam sviestmedziu sviesta ,o namuose essex drekinamaji losjona.
Atsakyti
As ir uz naturaluma biggrin.gif mes naudojam ekologiska alieju miusinuka. puikiai tinka ir mamai ir kudikui. visus aliejukus ir sviestukus as perku ekologisku pekiu parduotuvese. pvz www.naturalis.lt. perku ne internetu, bet parduotuveje, nes man patinka apziureti ka perku biggrin.gif

QUOTE(DEVImama @ 2011 01 19, 19:20)
o kur jo galima įsigyti?

Atsakyti
Maniske irgi nuo to kremo isbere bet nedaug, raudonom demem, bet nuplovus praejo wink.gif db tik sviestmedzio sviesta naudojam daugiau nieko wink.gif

QUOTE(M.Rasele @ 2010 03 16, 21:41)
Nusipirkau weledos krema nuo salcio ir vejo, ir ka mano vaika veida isbere, tiksliau veidas tapo raudonas kaip burokas. Per keleta dienu praejo, bet kremo daugiau nenaudosiu.

Atsakyti
naudojam Olatium drekinamaji kremuka - super didis.gif
Atsakyti
Mamytės, o gulinčiam vežimėlyje leliukui irgi tepate veiduką kremu? g.gif Tokiam gal nereikia, juk vėjas ir šaltukas ten neturėtų pasiekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriausia: 31 sausio 2011 - 10:34
Mes naudojam Taukmedziu sviesta, super dalykas. thumbup.gif Ir nuo sausumu, ir nuo berimu, ir nuo issutimu padeda. thumbup.gif
Atsakyti
nieko nedaujomas, kokia dar prieziura? juk cia kudikis ir pratinti nereikia, nebent tam yra rimtos priezastys kaip alergija ar panasiai ax.gif
Atsakyti
Nu ir pasakymas ,kad jau kudikis ,tai priziuret nereikia ? Kaip tik kudikiu odele yra plona ,jautriai reaguoja i aplinkos dirgiklius. Ziema butina apsaugoti nuo salcio ,vejo.
Atsakyti
Mano kudykio veidelio oda sausa ,todel naudoju Linolos kremuka
Atsakyti
QUOTE(Giedriausia @ 2011 01 31, 11:34)
Mamytės, o gulinčiam vežimėlyje leliukui irgi tepate veiduką kremu? g.gif  Tokiam gal nereikia, juk vėjas ir šaltukas ten neturėtų pasiekti.

Kai mažylis gulėjo vežimėlyje, netepiau jokiais kremukais ar tepaliukais. Odytė buvo normali ir nereikalavo papildomo "riebalo". Dabar mums jau metukai, tai prieš išeinant į lauką patepu migdolų aliejuku.
Atsakyti
Aš savo mergytei prieš einant į lauką veiduką tepu Iwostin kremuku. Jis apsaugo nuo šalčio, nuo vėjo, UV spindulių. Mums jis tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2011 01 31, 21:10)
Nu ir pasakymas ,kad jau kudikis ,tai priziuret nereikia ? Kaip tik kudikiu odele yra plona ,jautriai reaguoja i aplinkos dirgiklius. Ziema butina apsaugoti nuo salcio ,vejo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti