Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido priežiūra žiemą

mums labai patiko sebamed kremas nuo salcio ir kremas puikus ir kaina padori 4u.gif
Atsakyti
Mes planuojame tepti taukmedį. Galbūt maišytą su kokoso aliejumi. Dabar kūnelį tepame taumedžio ir kokoso mišiniu. Natūralu, kvapas taip pat mielas, žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 02:08)
Apie Johnsons bijociau net pagalvoti  doh.gif

o mes gavom dovanu dideli Johnsons rinkini doh.gif tai net nezinau kur kisti ji
Atsakyti
nupirkau maziukams iwostin firmos lipidini apsaugini kremuka ziemai, turetu buti neblogas,greit isbandysim:)
Atsakyti
o manot gerai tempti kūdikėlio odą kremu? Nuo kokio laiko jį tepate? g.gif
Atsakyti
Mums labai patinka Weleda kremas nuo salcio ir vejo su medetkomis. Jame visiskai nera vandens, ant odeles suformuoja apsaugini sluoksni. Super.
Tepames kai labai zvarbu. O siaip naudojame paprasta veleda kremuka veidui
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2011 11 28, 23:43)
o manot gerai tempti kūdikėlio odą kremu? Nuo kokio laiko  jį tepate? g.gif

Tepti manau reikia pagal poreiki. Mums 11 men. Visa vasara ir rudeni nieko nenaudojom, o prasidejus sildymo sezonui musu mazyliui pradejo sauseti odele, ypac ant zanduku. Tai pradejom naudoti weleda kremuka veidui (vet patepu visur ku reikia smile.gif ir apsaugini kremuka nuo salcio ir vejo (einant i lauka).
Atsakyti
o as vis sprendziu reikalingas tas kremukas ar ne, nes odyte tai nesausa ir lopsiuke kai gulim vejai neuzpucia tad ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif
Atsakyti
Esant minusinei temperaturai naudoju excepial riebu krema arba taukmedzio sviesta.
Atsakyti
Aš nei vieno vaiko netepliojau jokiu kremu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai nors buvo? Mano mažylei nuo gimimo ant nosytės balti kaip spuogiukai tokie.. maniau, kad išnyks savaime, bet ne.. kaip juos pašalinti?
Atsakyti
Tepiau per šalčius taukmedžio sviestu, nieko geresnio (turiu visą kolekciją vaikiškų kremų hipp, weledos, avent, bubchen per žiemą prikaupusi, tai išberdavo, tai šiaip nemaloniai tepėsi, ar neįsigerdavo - juos dabar naudoju sau rankoms).
O balti spuogeliai - nieko baisaus, riebalinės liaukytės, turėtų praeiti iki metų. Mano stebuklėlis irgi turi tris taškelius šalia akytės ir vieną ant pilvelio - jau keturis mėnesius nuo gimimo. Nieko nedarau, jie nei didėja nei nyksta kol kas, laukiu kol išnyks.
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 03 13, 12:32)
Sveikos, gal kuriai nors buvo? Mano mažylei nuo gimimo ant nosytės balti kaip spuogiukai tokie.. maniau, kad išnyks savaime, bet ne.. kaip juos pašalinti?

Tai nieko baisaus, nesijaudinkit, po poros maždaug mėnesių nuo gimimo turėtų išnykti. Mano sūneliui irgi buvo, tai naturalus dalykas naujagimiams. O kiek jūsų mažylei laiko?
Atsakyti