Iwostin kremukai superiniai
. Eurovaistinese yra. As ir pati juos naudoju. Laaaaaaaabai geri, hipoalerginiai. Karta veido oda buvo isbere sausais raudonais plemais. Ko tik neisbandziau
. Vienintelis Iwostin pusriebis kremas padejo
.

mums tai gydytoja rekomendavo excipial krema

o mes HIPP turim
Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka
manau teks gryzt prie sebamed

mes naudojam Avent ir Weledos kremukus. Dar Sebamed pieštuką lūpoms.
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau

mes bandėm daug visokių ,bet pasilikom ties sudocrem:) šeip jis vystyklų bėrimui rašo ,bet pasikomsultavau ir paiškėjo.kad tinka ir veidukui
ir aš jį naudoju dabar
gerai kaip makiažo pagrindas sueina ir riebus ,o tokiu oru pats tas 
Papildyta:
mhm bubchen tai tikai prasta kosmetik ,aš kai dar nėštukė buvau nusipirkau aliejuką ir į vonią putas ,pabandziau ta prasiki tai toksš atsiprašant... alijaus net nebandžiau mamai atidavaiu ji masazus daro tai jai tiko

Papildyta:
QUOTE(TheSweetest @ 2008 11 26, 23:21)
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?

mhm bubchen tai tikai prasta kosmetik ,aš kai dar nėštukė buvau nusipirkau aliejuką ir į vonią putas ,pabandziau ta prasiki tai toksš atsiprašant... alijaus net nebandžiau mamai atidavaiu ji masazus daro tai jai tiko

mes taip pat naudojame HIPP'a. Lengvas, lengvai isigeria, bet saugo patikimai. Jokiu alergiju, nors maniske siek tiek i tai linkusi.

Na as tik Hipp'o meginau ir likau patenkinta kitu nemeginu