Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido priežiūra žiemą

man patinka ir avent ir sebamed produkcija, yra toks kremukas, as naudoju ir ziema: http://www.babymarke...ekes/,prid.2079
Atsakyti
Iwostin kremukai superiniai thumbup.gif . Eurovaistinese yra. As ir pati juos naudoju. Laaaaaaaabai geri, hipoalerginiai. Karta veido oda buvo isbere sausais raudonais plemais. Ko tik neisbandziau doh.gif . Vienintelis Iwostin pusriebis kremas padejo thumbup.gif .
Atsakyti
mums tai gydytoja rekomendavo excipial krema thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojame Bubchen firmos kremuka nuo vejo ir salcio, as daug turiu vaikiskos kosmetikos sios firmos ir man labai patinka
Atsakyti
o mes HIPP turim
Atsakyti
Mes naudojame Bubchen serija, bet keleta kart panaudojus krema nuo vejo ir salcio mazylei isbere veiduka verysad.gif manau teks gryzt prie sebamed unsure.gif
Atsakyti
mes naudojam Avent ir Weledos kremukus. Dar Sebamed pieštuką lūpoms.
Atsakyti
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau schmoll.gif
Atsakyti
mes bandėm daug visokių ,bet pasilikom ties sudocrem:) šeip jis vystyklų bėrimui rašo ,bet pasikomsultavau ir paiškėjo.kad tinka ir veidukui smile.gif ir aš jį naudoju dabar smile.gif gerai kaip makiažo pagrindas sueina ir riebus ,o tokiu oru pats tas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TheSweetest @ 2008 11 26, 23:21)
esu girdejusi, kad krema reikia tepti pries 2 val pries i lauka iseinant, o kaip jus ji naudojat?
Mes turejom bubchen aliejuka, tai berdavo pastoviai, tai jau bijociau ka nors is tos firmos pirkt daugiau schmoll.gif

mhm bubchen tai tikai prasta kosmetik ,aš kai dar nėštukė buvau nusipirkau aliejuką ir į vonią putas ,pabandziau ta prasiki tai toksš atsiprašant... alijaus net nebandžiau mamai atidavaiu ji masazus daro tai jai tiko smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam HIPP'o kremuka veidukui nuo salcio thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat naudojame HIPP'a. Lengvas, lengvai isigeria, bet saugo patikimai. Jokiu alergiju, nors maniske siek tiek i tai linkusi.

smile.gif
Atsakyti
Na as tik Hipp'o meginau ir likau patenkinta kitu nemeginu
Atsakyti