Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

tai vat uztat,kad pradzioj pradedant instaliuot duoda pasirinkt tik amerika,europa ir dar ten kazka.tai ar as rinkciaus amerika,ar europa,man vis vien lenkiskai raso... verysad.gif tai as lietuviskai ir nesitikiu,anglu kalba moku beveik taip pat kaip ir lietuviu,bet va kad lenkiskai tai jau tikrai nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Pasveikinkit mane su nauju pirkiniu - vakar vietoj to prakeikto mp3 grotuvo už panašią kainą nusipirkau spausdintuvą, kuris kartu kopijuoklis, skeneris, ir, geras daiktas biggrin.gif nuotraukoms spausdinti.
EPSON STYLUS DX7450 Exceed your vision

Bajerio tai truputį nesupratau. Knygučių viršuje rašo EPSON STYLUS CX7300 / DX7400 Series

Bet tai kol pavyko prisijungti jį prie kompo doh.gif - visą dieną "žaidžiau" (ne su instaliavimu, o su laido, kuris sujungia kompą ir printerį įkišimu, į printerį sunkiai sekėsi jį pajungti). Šiaip esu labai patenkinta, nors aišku už ką pinigai sumokėti. Elektromarkte pirkau, primokėjau dar 25 Lt thumbup.gif
Taip pat diske daug naudingų programų gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 14 gruodžio 2007 - 21:36
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 14, 22:35)
Pasveikinkit mane su nauju pirkiniu - vakar vietoj to prakeikto mp3 grotuvo už panašią kainą nusipirkau spausdintuvą, kuris kartu kopijuoklis, skeneris, ir, geras daiktas biggrin.gif  nuotraukoms spausdinti.
EPSON STYLUS DX7450 Exceed your vision

Bajerio tai truputį nesupratau. Knygučių viršuje rašo EPSON STYLUS CX7300 / DX7400 Series

Bet tai kol pavyko prisijungti jį prie kompo doh.gif - visą dieną "žaidžiau" (ne su instaliavimu, o su laido, kuris sujungia kompą ir printerį įkišimu, į printerį sunkiai sekėsi jį pajungti). Šiaip esu labai patenkinta, nors aišku už ką pinigai sumokėti. Elektromarkte pirkau, primokėjau dar 25 Lt thumbup.gif
Taip pat diske daug naudingų programų gavau mirksiukas.gif

Nu jo ... Epson'as. Tai ką nebuvo HP, ar Canon'o ? Nusipirkai š ... eilinį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 15, 13:52)
Nu jo ... Epson'as. Tai ką nebuvo HP, ar Canon'o ? Nusipirkai š ... eilinį kartą.

Aš nesuprantu, ar būtina visuomet mane traukti per dantį, tiek kritikos sulaukti. Beje, epsonai vieni iš mylimiausių mano spausdintuvų.

Jei kam patinka canonai ar ten kažkokie HP, tai prašau, pirkit mirksiukas.gif Aš savo Canon'ą iškeičiau į šį, nes reikėdavo labai ilgai laukti, kol pradėdavo spausdinti, juodas rašalas greitai pasibaigdavo
Papildyta:
Ir, beje, kuo tie epsonai tokie blogi, kad kažkieno nuomone yra linksniuojami iš š raidės?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 15, 17:27)
... Beje, epsonai vieni iš mylimiausių mano spausdintuvų...

Sėkmės meilės Epson'ams reikaluose biggrin.gif
Atsakyti

Spausdintuvą turiu. O dabar prireikė ir kopijuoklio (kalėdinės dovanos sau). Ar būna vien kopijuoklis?(namams) Ar reikės pirkti kokį daugiafunkcinį? ( kievieną savaitę spausdinu apie 20-30 lapų, paskui lakstau kažkur kitur - kopijuoju, gaištu laiką). O gal būna koks skaneris kartu su kopijuokliu?
Gal galėtute patarti kokį pirkti? blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 10 18, 12:37)
O iš daugiafunkcinių ką pasiūlytumėte? Gal Canon Pixma MP510, kaip viena forumietė rekomendavo? unsure.gif

as tai is savo fronto pasiulysiu MP610 4u.gif ir duplex'as yra ir visa kita, kas reikalinga biggrin.gif ir nuotraukas gerai spausdina
Atsakyti
QUOTE(sukutis @ 2007 12 15, 18:55)
Spausdintuvą turiu. O dabar prireikė ir kopijuoklio (kalėdinės dovanos sau).  Ar būna vien kopijuoklis?(namams)  Ar reikės pirkti kokį daugiafunkcinį? ( kievieną savaitę spausdinu apie 20-30 lapų, paskui lakstau kažkur kitur - kopijuoju, gaištu laiką). O gal būna koks skaneris kartu su kopijuokliu?
Gal galėtute patarti kokį pirkti? blush2.gif Ačiū.

Nusipirk skenerį ir galėsi kopijuopti ką ti reikia, o be to nereikės tonerio.
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2007 12 16, 12:32)
as tai is savo fronto pasiulysiu MP610  4u.gif ir duplex'as yra ir visa kita, kas reikalinga  biggrin.gif  ir nuotraukas gerai spausdina

Jo, šiti neblogi.
Atsakyti
vaikas "netyčia" prikišo nagus prie mano daugiafunkcinio Canon pixma MP160, numetė su visa taburete ant kurios tas stovėjo doh.gif susilankstė lizdas kur kišasi laidas prie kompo jungt, ten toks kištukas įdomus g.gif žodžiu prie kompo nepasijungia dabar, o kopijuot kopijuoja. Klausimas - ar brangiai taisymas kainuos ir ar verta nešt taisyt ?
Gaila - nes jis visai naujas, vos trys mėn kaip nupirktas.
Negaila - nes nepatiko jis man nuo pat pradžių doh.gif visų pirma problemos su rašalu, tinka tik originalios kasetės, kai įdėjau neoriginalias - lemputės mirksi pastoviai, nors ir spausdina. Spausdinimo kokybė tenkino tik tol, kol buvo tos kasetės su kuriom pirktas...

Ir dar, pavydžiai nužiūriu žmones, kurie parduotuvėj perka rašalą po 12-15 lt blink.gif aš tai be 60 neprasisuku doh.gif kas tai per daiktas, kuriam rašalas taip pigiai kainuoja ? bigsmile.gif

labiau linkstu prie naujo aparato pirkimo, nei prie seno taisymo...tik šį kartą noriu gerą pasirinkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 06, 00:20)
vaikas "netyčia" prikišo nagus prie mano daugiafunkcinio Canon pixma MP160, numetė su visa taburete ant kurios tas stovėjo  doh.gif  susilankstė lizdas kur kišasi laidas prie kompo jungt, ten toks kištukas įdomus g.gif žodžiu prie kompo nepasijungia dabar, o kopijuot kopijuoja. Klausimas - ar brangiai taisymas kainuos ir ar verta nešt taisyt ?
Gaila - nes jis visai naujas, vos trys mėn kaip nupirktas.
Negaila - nes nepatiko jis man nuo pat pradžių doh.gif visų pirma problemos su rašalu, tinka tik originalios kasetės, kai įdėjau neoriginalias - lemputės mirksi pastoviai, nors ir spausdina. Spausdinimo kokybė tenkino tik tol, kol buvo tos kasetės su kuriom pirktas...

Ir dar, pavydžiai nužiūriu žmones, kurie parduotuvėj perka rašalą po 12-15 lt  blink.gif  aš tai be 60 neprasisuku doh.gif kas tai per daiktas, kuriam rašalas taip pigiai kainuoja ?  bigsmile.gif

labiau linkstu prie naujo aparato pirkimo, nei prie seno taisymo...tik šį kartą noriu gerą pasirinkt  ax.gif

Sunkus klausimas dėl remonto. Principe jeigu tik kištuką pakeisti nėra brangu ir sudėtinga.Tokius darbus namie pats atlieku, o kiek paims meistrai už remontą negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 01 06, 10:14)
Sunkus klausimas dėl remonto.  Principe jeigu tik kištuką pakeisti nėra brangu ir sudėtinga.Tokius darbus namie pats atlieku, o kiek paims meistrai už remontą negaliu pasakyti.

Taktas, kuriam mieste gyvenate ? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 06, 13:08)
Taktas, kuriam mieste gyvenate ? hihihi.gif

Tolokai nuo jusu. Panevezys.
Atsakyti