Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Pro_race @ 2009 01 12, 16:04)
ar yra kokie driveriai printeriui canon iP2500, kad priimtu PG - 50 juoda kasete?  g.gif  nes idejus raso, kad tinka tik 37 ir 40. labai reikia, o niekur neradau tinkamo skaiciuos siuo metu  doh.gif

Driver'iai niekuo nepadės, jeigu tokių reikalauja, tai kitokių ir neįdėsi. Pati pripildyk senąją kasetę.
Atsakyti
sveiki, gal galima patarimą išgirsti?
Man reikia spausdintuvo, kuris galėtų kokybiškas foto spausdinti, ir storesnius lapus priimti, na tokius pusiau kartoninius, ir kokybė,žinoma, labai svarbi.Ir dar ekonomškas turėtų būti, na žodžiu svajonių spausdintuvas biggrin.gif .Kiek po parduotuves vaikštau tai konsultantai vis į pačius brangiausius rodo, o aš nusiteikusi iki 1500lt na blogiausiu atveju 1800lt mokėti.
Turiu dabar HP universalą, bet jo kokybė manęs neenkina, be to kasetės greitai baigiasi spausdinant didesnės apimties failus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 12, 16:12)
Driver'iai niekuo nepadės, jeigu tokių reikalauja, tai kitokių ir neįdėsi. Pati pripildyk senąją kasetę.

papildytu neskaito
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 01 12, 16:39)
sveiki, gal galima patarimą išgirsti?
Man reikia spausdintuvo, kuris galėtų kokybiškas foto spausdinti, ir storesnius lapus priimti, na tokius pusiau kartoninius, ir kokybė,žinoma, labai svarbi.Ir dar ekonomškas turėtų būti, na žodžiu svajonių spausdintuvas  biggrin.gif .Kiek po parduotuves vaikštau tai konsultantai vis į pačius brangiausius rodo, o aš nusiteikusi iki 1500lt na blogiausiu atveju 1800lt mokėti.
Turiu dabar HP universalą, bet jo kokybė manęs neenkina,  be to kasetės greitai baigiasi spausdinant didesnės apimties failus.

Rinkis ką nors iš canon'ų, gali už 300 Lt labai gerą gauti, na aišku jeigu jau labai nori tuos "niekingus" 1500 pinigų būtinai išleisti, tai ...
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 12, 16:54)
Rinkis ką nors iš canon'ų, gali už 300 Lt labai gerą gauti, na aišku jeigu jau labai nori tuos "niekingus" 1500 pinigų būtinai išleisti, tai ...

Oi ne man jie visai ne niekingi, bet jau buvau pasiruošusi investuoti į techniką ir tiek.Tik kad kur neuni ir pasakai, kam bus reikalingas spausdintuvas iš karto rodo už 2000lt ir daugiau.Bet jei sakot, kad galima ir pigiau rast aš už visom penkiom.O į kokius kriterijus reikia atkreipti dėmesį perkant spausdintuvą?
Atsakyti
Labutis,

Gal kam teko susidurti su LaserJet M1120 MFP. Problema ta, kad įsidiegia skenavimo programos rusiškas meniu doh.gif Net keletą kartų iš HP svetainės siunčiausi instaliacinį paketą. Keista net tai, kad ir pačio įrenginio diegimas vyksta rusų kalba, tik įrenginys susiinstaliuoja tvarkingai. O va su softu problemos g.gif Gal kas gali patarti...
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 11, 13:05)
Na, iš viršaus tikrai turėtų paimti, nes kiek žiūrėjau, tai rašo, kad kokybiškas nuotraukas padaro - vadinasi ir fotopopierių paima, o jis tikrai neplonas.

neima, lyg ir bando griebt , bet nepagriebia ir išmeta lentelia, kad išnaujo arba atsaukt printint bandžiau nustatyt ant programos A4 fotopopierius, bet nieko, tai gal iš apačios dėt, bet tai jei galit pararašykit kur tiksliai dėt popierių blush2.gif .
Atsakyti
Kokia jūsų nuomonė apie nuotrauku spausdintuva? Ar geras dalykas? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 13 sausio 2009 - 00:29
QUOTE(Ievosius @ 2009 01 12, 19:18)
Oi ne man jie visai ne niekingi, bet jau buvau pasiruošusi investuoti į techniką ir tiek.Tik  kad kur neuni ir pasakai, kam bus reikalingas spausdintuvas iš karto rodo už 2000lt ir daugiau.Bet jei sakot, kad galima ir pigiau rast aš už visom penkiom.O į kokius kriterijus reikia atkreipti dėmesį perkant spausdintuvą?

Nu va, kad ir šitą pasiimsi - tikrai nesigailėsi, liuksiškas printeriukas. Tikrai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ALLUREs @ 2009 01 12, 22:35)
neima, lyg ir bando griebt , bet nepagriebia ir išmeta lentelia, kad išnaujo arba atsaukt printint bandžiau nustatyt ant programos A4 fotopopierius, bet nieko, tai gal iš apačios dėt, bet tai jei galit pararašykit kur tiksliai dėt popierių blush2.gif .

Kokį popierių jam nori "sušert" ?
Atsakyti
Ačiū, Palemonai, už patarimą.Savaitgalį reiks lėkti apsižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 01 13, 11:29)
Ačiū, Palemonai, už patarimą.Savaitgalį reiks lėkti apsižiūrėti  bigsmile.gif

Prašau, negi gaila. Bet tikrai nesigailėsi, labai geras printeris, pats turiu CANON PIXMA IP3000, jau kokie 4 metai jam, bet dirba kaip bitė, nei uždžiūsta, nei ką, o CANON PIXMA IP4500 tai dar tobulesnis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 13, 02:42)
Nu va, kad ir šitą pasiimsi - tikrai nesigailėsi, liuksiškas printeriukas.  Tikrai. smile.gif
Papildyta:

Kokį popierių jam nori "sušert" ?

gal du kartus storesnį už įprasta
Atsakyti