Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Ingaoooop @ 2009 03 05, 11:56)
Sveiki,
Gal ir pasikartosiu, bet dauguma nurodytu nuorodu neveikia ir pan. Is kur parsisiusti visa Sims2?
Jei parasytumete i AZ buciau labai dekinga. ACIU 4u.gif

Jei neturit priėjimo prie lietuviškų torentų trackerių, tai lengviausias būdas rasti simsus, tai įrašyti į google Sims2 torrent ir rasit. Tik prieš tai reikia įsitikinti, ar yra suinstaliuota torentų siuntimo programa (pvz uTorrent).

QUOTE(Ingaoooop @ 2009 03 05, 12:42)
Ir dar....Kokios programos turi buti instaliuotos kad pasileistu simsai? g.gif

Papildomai nieko neinstaliavau. Gali būti, kad reikia directx9, bet dėl jos nesu tikra. Daugumai žaidimų reikia tos programos, bet naujuose windowsuose, jei normaliai suinstaliuoti vaizdo draiveriai, ji jau būna įrašyta.
Atsakyti
Laba,cia ir vel as su savo klausimais 4u.gif nors ir yra beveik visi papildymai,nera tik tu kur keliauti,arba as nesuprantu kaip,bet kai kuriu drabuziu atsiustu nerodo,ir visu sukuosenu,tik 1 is mazdaug 15..nesuprantu kodel g.gif ir modeliu atsiustu,arba nezinau kur ju ieskot,bet kiek ziurejau nera...
o del tu kelioniu,tai kazkas minejo jog reikia eiti kazkaip...em per telefona,bet ka ten turi rasyt?kiek pamenu pas mane tik i vakarelius kviest,simsam skmb,ir bizniauti g.gif ir siaip nesuprantu dar kai ko...university,night life isijungia atskirai.kiti namai ,zmones ir t.t. Tie kur kaledos berods selibration isijungia i bet kuri,pets taip pat,o keliones?aj sumaliau as cia nesamone doh.gif lotuliukas.gif
Siaip gaila ,kad prasta grafika pas mane,vistiek nelb tikroviski maniskiai,reik kompo geresnio,krize... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisisiunciau vel ,bet sukuosenu vel nera,kai kuriu drabuziu nerodo,jie atsseit yra atsiusti ,bet simsuose man juos rodo,kaip paprasta sena suknele,su sukuosenom tas pats,jos atseit yra,bet irgi pavaizduotos kaip paprasti tiesus plaukai... g.gif
Atsakyti
Turiu ir as klausima..atsisiunciu namus,sukeliu juos i download folder'i,bet kur paskui juos rasti? nerodo man niekur ju..gal ne ten ikelti reikejo?;]
Atsakyti
QUOTE(scoop @ 2009 03 08, 19:57)
Turiu ir as klausima..atsisiunciu namus,sukeliu juos i download folder'i,bet kur paskui juos rasti? nerodo man niekur ju..gal ne ten ikelti reikejo?;]

kai atsidarai bet koki miesta apacioj yra namo zenkliukas, tai ten ir bus visi namai.
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 03 08, 22:00)
kai atsidarai bet koki miesta apacioj yra namo zenkliukas, tai ten ir bus visi namai.

as ten ieskojau..nera..tik seni namai;/
bet as viska sukelus i sims2 downloads folderi,nors zaidziu university. gal kur yra university dokumentai padaryti download folderi ir viska ten sukelti? neaiskiai cia kazkaip parasiau,bet gal supratot apie ka as,ane?;D
Atsakyti
Neužtenka įsikelti namą į donwloads katalogą. Reikia dar juos suinstaliuoti. Atidarai tą namo failą ir turėtum rast, kaip instaliuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 03 04, 12:30)
Mmmmm..... Pets gal iš čia bandyk..
Bet jei neišėjo Kitchen & Bath susitvarkyt, tai reik detaliau paaiškint, kaip daryt. Tačiau pirmiausia man reikia žinoti, kokią naršyklę naudoji.

ACIU tau labai. Isejo ir Petsus parsiusti!!! Dukra laaaiminga! Na del tos priezasties as ir prie kompiuterio neturejau galimybes anksciau prisest ir padekot tuoj po pergales. Dar karteli dekoju tau Calaquendi 4u.gif
O del Kitchen&Bath nusprendziau kiek palaukti (dukra turi tiek daug naujienu, lai apsipranta). Kai jai noresis vel ko naujo tikrai busiu dekinga, jei galesi pagelbeti. 4u.gif
Atsakyti
Nėra už ką smile.gif Jei tik mokėsim, padėsim ir kitą kartą.
Atsakyti
thumbup.gif tema,bet ne mano galvai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 11, 11:28)
thumbup.gif tema,bet ne mano galvai blush2.gif

kelias dienas vargstu ir nieko neiseina, bet as tai noriu issiaiskint kaip paturbint sims'us noriu graziu skin'u, fashion'u ir t.t. bet kazka ne taip darau..
Parsisiunciu suspausta failiuka, ji extractinu C:\Documents and Settings\ingute\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
gal nereik nieko trinti - as istrinu jei buna txt failiukas, ar kazkas panasaus, palieku tik *.package failiukus.. bandziau visa simsa parsisiust tai suinstaliavau ji tam paciam folderyje..
as visus failiukus i viena sumetus, gal taip negerai?
user posted image
Game options-> Catalogs display custom content-> ON padaryta
Gal as nemoku ieskot kur tie visi papildymai, pvz., ar nauji fashionai pasipildo jau esamu rinkinyje ar ju kazkur kitur ieskot? ar taip pat yra ir su akim, oda, sukuosenom, jas turiu matyt kurdama nauja simsa prie visu ar jos kazkur atskirai pasleptos?
kur ieskot to jau gatavo sims'o?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2009 03 11, 21:02)
kelias dienas vargstu ir nieko neiseina, bet as tai noriu issiaiskint kaip paturbint sims'us noriu graziu skin'u, fashion'u ir t.t. bet kazka ne taip darau..
Parsisiunciu suspausta failiuka, ji extractinu C:\Documents and Settings\ingute\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
gal nereik nieko trinti - as istrinu jei buna txt failiukas, ar kazkas panasaus, palieku tik *.package failiukus.. bandziau visa simsa parsisiust tai suinstaliavau ji tam paciam folderyje..
as visus failiukus i viena sumetus, gal taip negerai?
user posted image
Game options-> Catalogs display custom content-> ON padaryta
Gal as nemoku ieskot kur tie visi papildymai, pvz., ar nauji fashionai pasipildo jau esamu rinkinyje ar ju kazkur kitur ieskot? ar taip pat yra ir su akim, oda, sukuosenom, jas turiu matyt kurdama nauja simsa prie visu ar jos kazkur atskirai pasleptos?
kur ieskot to jau gatavo sims'o?
4u.gif

Šiaip dažniausiai prie package failų reikia MASH failo. Jo trint nereikėtų biggrin.gif Aš ir viską sukeliu į ta patį vieną folderį ir viskas veikia mirksiukas.gif Jei atsisiunti visą simsą, tai jis bus prie pasirinkimo kuriant simsą ar visą šeimą. Šukuosenos, papuošalai, kosmetika atsiranda kur ir įprastinės priemonės. Rūbus reik pardėj nusipirkt rolleyes.gif Baldai ir kiti rakandai prie įprastinių atsiranda. Žodžiu, svarbiausia, kad būtų MASH failas ir viskas turėtų veikt bigsmile.gif
Atsakyti