Sveikos
Aš turiu jum vieną klausimą-kai įjungiu simsus(nucrackintus)man parodo tą filmuką pradžios ir po to parodo lentelę-crashed...
.Taip yra visiems mano simsams.Ką daryti?
Aš del Sims 2 Open For Business
Kodel business nera Service telefone
Neina nieko iškviesti gal kas žino?
Pas mane tai veikia per open for busnes
.Iš kur gavai?
QUOTE(volungele @ 2009 04 08, 18:27)
Pas mane tai veikia per open for busnes
.Iš kur gavai? 
Viska siunčiu iš linkomanijos
Beja volungele del tavo sims
QUOTE(volungele @ 2009 04 04, 16:01)
Sveikos
Aš turiu jum vieną klausimą-kai įjungiu simsus(nucrackintus)man parodo tą filmuką pradžios ir po to parodo lentelę-crashed...
.Taip yra visiems mano simsams.Ką daryti? 
Žaidi su parsisiuntimais? Jei taip, gali drąsiai viską trinti lauk, arba bent jau naujausius failus, jei tu folderiais susiskirščius parsisiuntimus. Būtent tai ir daro tokias problemas.
kazkada buvau labai labai uzsivedus ant simsu2 turejau beveik visus papildymus
daba praejo
Sveikos simsų fanės
Parsisiunčiau iš linkomanijos The Sims2 & All expancion packs 'n stuff packs ir niekaip nesuprantu kaip ten reikia instaliuot
skaitau aprašymą bet nesuprantu nuo ko pradėt, jei galit, padėkit
Parsisiunčiau iš linkomanijos The Sims2 & All expancion packs 'n stuff packs ir niekaip nesuprantu kaip ten reikia instaliuot
Atrodo pavyko instaliuoti visus 4 pagrindinius CD, bet noriu paleisti žaidimą, tai man išmeta lentelę su užrašu Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application, ką čia reiškia
QUOTE(naaringiux @ 2009 05 02, 19:09)
Atrodo pavyko instaliuoti visus 4 pagrindinius CD, bet noriu paleisti žaidimą, tai man išmeta lentelę su užrašu Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application, ką čia reiškia 
O pagrindine ikona perkelei nukopijuota i TSBin?
bent jau dabar gi Torentuose siunciant atrodo visus 16simsu su papildymais,tai duoda ir programele nemokantiems susinstaliuoti,tai galima ir ja viena parsisusiuti
QUOTE(spanieliuke @ 2009 05 03, 14:17)
O pagrindine ikona perkelei nukopijuota i TSBin?
aha, perkeliau
QUOTE(swajoone @ 2009 05 10, 16:46)
Viskas su tai simsai jau visai biagiu nusibaigti
. Turbūt nusipirksiu ir viskas negu su tais siuntimais kankintis, nes atsisunčiau iš tokio linksmas.net ten daug nuorodų
ir nemoku instalinti
gal kas gali pagelbėti?

prasom netibgeti perskayti temute