arba turi buti dar vienas cd arba nepilna parsisiuntei arba sugadinta parsisiuntei
Bloga instaliacija. Jei reikėtų kito disko, taip ir rašytų. Vis mėtytų lentelę, kad įdėkit N-tąjį diską.
Tai kad dalis čia esančių jau išbandė trečius simsus.
Norėčiau paklaust kur būtų galima rast the sims 2 cd 4, kadangi neberandu jo. Gal netyčia ištryniau
, nes noriu instaliuoti season ir reikalauja cd 4

Ten pat, kur ir pilnus simsus. Tik siųsti ne visus diskus, o tik ketvirtą.
Beje, jei kas norit Sims 3 rusiškos versijos, jau yra torrents.ru. Angliškos versijos dar nesimato..
Beje, jei kas norit Sims 3 rusiškos versijos, jau yra torrents.ru. Angliškos versijos dar nesimato..
Na radau. Tik dabar problema iškilo. Kai jau instaliuoju season ir prašo kodo bandžiau visus šiuos THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P ir man vistiek meta
You have entered an invalid code. You cannot continue the installation procces until you have a valid code.
Kame čia problema?
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P ir man vistiek meta
You have entered an invalid code. You cannot continue the installation procces until you have a valid code.
Kame čia problema?
Ten seasons ar sims2 kodai? Per vėlai perskaičiau tavo žinutę ir ištryniau visus Sims2 installiacinius failus. Kartu ir Seasons. O ten kodas buvo
Jei reikia dar, diskuose paieškosiu.
Ai, gali būti, kad tie sims3 iš torrents.ru yra ir angliški. Bandysiu instaliuoti.

Ai, gali būti, kad tie sims3 iš torrents.ru yra ir angliški. Bandysiu instaliuoti.
Jei kam reikia, pilni Sims3 čia: http://torrents.ru/f...c.php?t=1904795
Registracija ten atidaryta nuo 5 iki 7 val. ir nuo 14 iki 15 val. LT laiku.
Registracija ten atidaryta nuo 5 iki 7 val. ir nuo 14 iki 15 val. LT laiku.
nepaprasciau butu is torrent.lt arba linkomanija.net atsisiusti? greitis zymiai didesnis is lietuvos negu is uzsienio
Gal pažiūrėk į laiką, kada aš įdėjau linką, o kada į linkomaniją įdėtas? Linkomanijoje tik prieš 2 valandas tas torentas atsirado.