Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinasi plaukai

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 04, 17:29)
Labiausiai man padėjo šis dalykas

Reiks ir man išbandyt, nes irgi labai plaukai elektrinas, tai praktiškai visą žiemą vaikštau plaukus susirišusi.
Atsakyti
QUOTE(Vegas @ 2013 03 26, 10:12)
Sveikutės  4u.gif
Reiks ir man išbandyt, nes irgi labai plaukai elektrinas, tai praktiškai visą žiemą vaikštau plaukus susirišusi.

Parašykit atsiliepimus, išmėginusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 03 25, 20:30)
Nežinau ar sutapimas, ar ištikrųjų padeda. Bet kai pradėjau plaukus perskalauti šaltu vandeniu, jie daug mažiau elektrinasi. Skalauju tik plaukus, galvos ne, nes vanduo ledinis  biggrin.gif

Youtube neseniai apie plaukus įvairius filmukus žiūrėjau, tai vienas patarimas iš plaukų priežiūros buvo - baigus visus reikalus vonioje plaukus perskalauti šaltu vandeniu. Kaip žinome, odos poros šilumoje atsiveria. Tai vat plaukų irgi. Perskalavimas šaltu vandeniu jų poras uždaro ir jie tada tampa atsparesni aplinkos poveikiui. Nu kažkaip panašiai ten aiškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2013 03 27, 00:27)
Youtube neseniai apie plaukus įvairius filmukus žiūrėjau, tai vienas patarimas iš plaukų priežiūros buvo - baigus visus reikalus vonioje plaukus perskalauti šaltu vandeniu. Kaip žinome, odos poros šilumoje atsiveria. Tai vat plaukų irgi. Perskalavimas šaltu vandeniu jų poras uždaro ir jie tada tampa atsparesni aplinkos poveikiui. Nu kažkaip panašiai ten aiškino  smile.gif

Aš irgi šitą girdėjau, tai dabar taip ir darau po kiekvieno galvos prausimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 28, 11:42)
Aš irgi šitą girdėjau, tai dabar taip ir darau po kiekvieno galvos prausimo ax.gif

O ar paskui dziovinat plaukus fenu, ar leidziat naturaliai isdziuti? Mano plaukai ilgi ir letai dziusta, as juos visada bent saknis su fenu pradziovinu. Dar ne kart nesusiruosiau su saltu vandeniu skalauti, neisivaizduoju, ar is vis yra tikslinga tai daryti - su saltu vandeniu plauku poros uzsidaro, bet gi paskui karsta oro srove paleidus?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 28, 14:42)

o man nelabai padeda, gal truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2013 03 28, 21:32)
O ar paskui dziovinat plaukus fenu, ar leidziat naturaliai isdziuti? Mano plaukai ilgi ir letai dziusta, as juos visada bent saknis su fenu pradziovinu. Dar ne kart nesusiruosiau su saltu vandeniu skalauti, neisivaizduoju, ar is vis yra tikslinga tai daryti - su saltu vandeniu plauku poros uzsidaro, bet gi paskui karsta oro srove paleidus?.. g.gif

Deja, feno neturiu, tai leidžiu plaukui džiūti 4u.gif Bet jau pirkinių saraše yra biggrin.gif
Oj, pamenu kai turėjau ilgus plaukus, tai apie 3-4 val. džiūdavo doh.gif
Hmm, su fenu gal ir nelabai naudos būtų skalauti šaltu vandeniu, nebent po to šalta oro srove ir džiovintumetės g.gif

Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2013 03 28, 21:43)
o man nelabai padeda, gal truputi g.gif

Man irgi stebuklingo poveikio nebuvo, bet truputį veikia ax.gif Per šventes buvau pas tėvus ir buvau pamiršusi savo kondicionierių, tai ax.gif Tai stipriai neįsielektrino, kaip ankščiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 01 balandžio 2013 - 22:37