Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Alinva @ 2009 10 31, 02:21)
Kiek pamenu, driclor ir LT jau pardavinėja internetu kažkas... bet ahc - ne... vis paprasčiau užsakinėt iš Lietuvos, negu iš UK, ypač, kas neturi kokio paypal ar pan.

bet tai pardavineja lygiai taip pat nelegaliai, kaip ir cia mergaites pasiulo. mes kalbam apie normalias vaistines, kai nueini ir vaistininko paprasai. plius dar gali pasikonsultuoti, kuris geriau, koks poveikis ir koks galimas salutinis poveikis.
bet matyt musu bedos nera labai svarbios ir neverta del keliu prakaituojanciu moteriskiu pereiti kryziaus kelius, kad galetum ivezti driclor ar ahc

Atsakyti
Noriu apie AHC pasiteiraut. Rašot apie "sensitive". Per "ebay" radau tokį po 50ml, dar radau, kad yra pigiau "classic" po 30ml. Kuo jie skiriasi Gal verta pabandyt pigesnį variantą?
Atsakyti
AS NOREJAU PAKLAUSTI,AR IR JUMS DICLOR BUNA VEIKSMINGAS TIK PORA SAVAICIU,DAUGIAUSIAI?? g.gif
Atsakyti
man islieka veiksmingas iki 4 dienu smile.gif
Atsakyti
man savaitę plius minus viena ar pora dienų ax.gif kartais net 1,5-2 savaites, nežinau nuo ko priklauso g.gif
Atsakyti
Sveikos norėjau paklausto kas tas AHC ir kokia jo kaina ? Ar jį kas nors platina , nes aš jau pavargau nuo šlapių pažastų , o buvau nusipirkusi driclor , tai man taip peršti pažastis , kad negalui nei pamiegoto ir visą dieną niežti .
Atsakyti
QUOTE(Vilmika @ 2009 12 24, 10:26)
Sveikos norėjau paklausto kas tas AHC  ir kokia jo kaina ? Ar jį kas nors platina , nes aš jau pavargau nuo šlapių pažastų , o buvau nusipirkusi driclor , tai man taip peršti pažastis , kad negalui nei pamiegoto ir visą dieną niežti .

AHC pagrindinė veiklioji medžiaga ta pati, kaip ir Driclor, bet galbūt būtų bandyt "AHC Sensitive" variantą... o dėl jautrumo - čia daug kam taip, bet Driclor nereikia kasdieną tepti, tik pirmas dvi savaites kasdien, o po to rečiau...
Atsakyti
pirmas dvi ar tris dienas, o ne savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jore1 @ 2009 12 21, 14:04)
AS NOREJAU PAKLAUSTI,AR IR JUMS DICLOR BUNA VEIKSMINGAS TIK PORA SAVAICIU,DAUGIAUSIAI?? g.gif

man taip.
Bet kol kas tai pati veiksmingiausia priemonė. Kos jo pašalinis poveikis.... g.gif , jo nepastebėjau, laikas parodys.
Atsakyti
Aš išbandžiau VICHY žalią (48 h) Na jis tikrai geras,malonaus kvapo, greit džiūna geresnis už TBS, adidas g.gif Bet man reik dar stipresnio, nes būnant su šviesiu golfu po viena pažastim vistiek buvo šlapia demytė doh.gif nors pažastys lyg ir sausos rolleyes.gif Reikės pabandyt Driklor 4u.gif
Atsakyti
as naudoju VICHY zaliu dangteliu(48 val)-naudoju dvi dienas per savaite-veikia puikiai-kitu priemoniu kol kas nereikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2010 01 02, 16:04)
as naudoju VICHY zaliu dangteliu(48 val)-naudoju dvi dienas per savaite-veikia puikiai-kitu priemoniu kol kas nereikia.  4u.gif

Kaip pavydžiu blush2.gif gal aš per daug prakaituoju g.gif
Atsakyti