Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Sunus miega tik darzeli

Atsakyti
Manau, kad dar reikia 5m. jei nepamiega, būna vakare didžiausi ožiai. Nors kai miega dieną, tai vakare irgi sunku užlaužt.
Atsakyti
As "uz" miega, nors dazniausiai dabar pietu miegam tik darzelyje, savaitgaliais neverciu, jeigu nenori. 4u.gif
Atsakyti
o mes tik ejsim i darzeli, nemegom per piet jau senai, net nezinau kaip ten bus.
Atsakyti
mum 3.5m, niekaip neuzmiega dienom.. nebent po daug ispudziu, keliones metu
Atsakyti
Maniskei 4,5 metuku. Iki vasros atostogu miegojo darzely, o visa vasara namuose nemiegodavo. Vakare nebudavo nei pavargus, nei irzli, todel nusprendziau, kad pietu miegas jai nebutinas ir nekankinau vydama po pietu i lova biggrin.gif
Atsakyti
butinas vienareikshmishkai 4u.gif
Atsakyti
Sunui 5 metai, darzely miega pietu, savaitgaliais priklauso nuo to, kada ryte atsikelia. As uz pietu miega, nes tokio amziaus vaikui dar reikia popiecio!
Atsakyti
Dukrai 4 m. Ji labai aktyvi, anksti keliasi, todėl kasdien verčiu ją eiti miegoti pietų...Sunku dabar jau ir priversti (dažniausiai aš arba tėtis turi kartu su ja eiti miegoti doh.gif ), bet jei tik dieną nepamiega - antros dienos pusėj nebeina su vaiku susišnekėti - pervargusi, irzli, griūna "už šiaudo" užkliuvusi...
Atsakyti
Aš, kaip mama esu už miegelį dieną. Bet turėdama du vaikus, galiu teigti, kad vaikai ir jų poreikiai, nepriklausomai nuo mamos požiūrio yra skirtingi. Tai kas vienam normalu ir norma, kitam neįveikiama kankynė smile.gif
Atsakyti
Maniškiui 3m., tai dar puikiausiai miega pokaituko thumbup.gif Jei kažkur tenka išvažiuoti ar dar kas sutrukdo, tai vakare būna sunku susišnekėti su juo, tai net minčių nekyla kad jau nebeguldyti, o ir daržely eina pietų miegelio thumbup.gif
Atsakyti
Maniske beevik 4m, kai nori pati nueina pamiegoti, jei ne neguldau. Vakarais oziu neturim, tai kaip ir gerai rolleyes.gif
Atsakyti