[quote=Srove,2008 11 19, 23:14]
Isduok paslapti is kur gavai jautienos ispjovu, turbut ne po 70lt.?Noriu ir as tu ispjovu, kaip skanu, o suktinukai kokie gaunas, kaip issimusa is jos gerai
tevelis mano ukininkas
mmm kaip čia skanu viskas
Mano tolimesniuose planuose švilpikai (nebepamenu pagal ką čia) ir plovas pagal sarros anytą
mm.. Gal apie 0,5-1 cm? na man pridėjus daržovių tik vos vos susijungia mėsytė. o daržovės kažkaip visad iškepa...jei vis tiek baisu, tai plonais gabaliukais pjaustyk
Mano tolimesniuose planuose švilpikai (nebepamenu pagal ką čia) ir plovas pagal sarros anytą
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 19, 17:50)
kokio plonumo milimetrais išmušta mėsa turėtų būt? kad iškeptų ir neplyštų, o svarbiausia pergyvenu, kad turinys-daržovė siškeptų...
o apie alutį po darbo aš patylėsiu.... kartais darbe kai važiuojam pietaut, kokiam kabake besėdint prie cepakų ar kibinų, taip norisi.... ale negražu, dar užuos kas...
o apie alutį po darbo aš patylėsiu.... kartais darbe kai važiuojam pietaut, kokiam kabake besėdint prie cepakų ar kibinų, taip norisi.... ale negražu, dar užuos kas...
mm.. Gal apie 0,5-1 cm? na man pridėjus daržovių tik vos vos susijungia mėsytė. o daržovės kažkaip visad iškepa...jei vis tiek baisu, tai plonais gabaliukais pjaustyk
Šakės pilna burna seilių
Aš triušį troškinu su morkytėm ir padažu
QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 19, 15:36)
idomu ar su tiusiu gautusi,turiu triusi ir nezinau kur panaudoti
Aš triušį troškinu su morkytėm ir padažu
kaip skaniai Bulvinukai atrodo Mielai sukirsciau kelis
QUOTE(Ulė @ 2008 11 20, 10:25)
kaip supratau kopusciukai skaniai gavosi
Sriubos noreciau
Sveikutes.
Keptos antytes krutineles:
Pamarinavau anties krutinele paukstienos prieskoniuose keleta dienu, Pamusiau mesyte is abieju pusiu ir apvoliojus miltuose dejau i ikaitinta alieju keptuveje. Anties krutineliu odele su peiliu ipjoviau isilgai keliose vietose. kepu nevartydama - pirmiausiai apkepu ta puse kur yra oda, is jos isbega visi riebalai, o tada apverciu kita puse.
Valgem su makaronais, pomidoru, agurku ir avokadu salotomis. Taip pat patroskinau keleta darzoviu - saldyti zirneliai, kukuruzai, svoguno galvute, dziovintos slyvos, paprika, morka - uzpyliau citrinos sulciu, cili milteliu ir pries pat baigiant kepti - sauksta medaus
Buvo skanu
Labai aciu uz receptukus.. privarvinau seile i visus ziuredama. butinai isbandysiu
Keptos antytes krutineles:
Pamarinavau anties krutinele paukstienos prieskoniuose keleta dienu, Pamusiau mesyte is abieju pusiu ir apvoliojus miltuose dejau i ikaitinta alieju keptuveje. Anties krutineliu odele su peiliu ipjoviau isilgai keliose vietose. kepu nevartydama - pirmiausiai apkepu ta puse kur yra oda, is jos isbega visi riebalai, o tada apverciu kita puse.
Valgem su makaronais, pomidoru, agurku ir avokadu salotomis. Taip pat patroskinau keleta darzoviu - saldyti zirneliai, kukuruzai, svoguno galvute, dziovintos slyvos, paprika, morka - uzpyliau citrinos sulciu, cili milteliu ir pries pat baigiant kepti - sauksta medaus
Buvo skanu
Labai aciu uz receptukus.. privarvinau seile i visus ziuredama. butinai isbandysiu
Aš irgi ateinu su kepsniu, tik jautienos
Tikiu, kad karbonada iškepti mokam visos, tiesiog noriu pasidalinti, kaip kepu aš. Buvo labai skanu
Jautienos išpjovą supjausčiau, pamušiau. Gavosi neploni kepsniai. Marinavau parą laiko su kapotu česnaku, pipirais ir druskos trupučiu. Va tame ir esmė, kad aš mėgstu natūralų skonį, prieskonių beveik kitų nenaudoju. Vegeta- draudziamas zodis mano virtuvėje
Mėsytę pavoliojau kiašinyje, po to miltuose- labai nedaug. Į pabaigą kepimo pabarsčiau sūriu. Puikiai čia derėjo rauginti kopūstai, bulvės ir krienai...
Ech, kad dar alaus taip....
Atsiprašau uz estetinio vaizdo trūkuma
Tikiu, kad karbonada iškepti mokam visos, tiesiog noriu pasidalinti, kaip kepu aš. Buvo labai skanu
Jautienos išpjovą supjausčiau, pamušiau. Gavosi neploni kepsniai. Marinavau parą laiko su kapotu česnaku, pipirais ir druskos trupučiu. Va tame ir esmė, kad aš mėgstu natūralų skonį, prieskonių beveik kitų nenaudoju. Vegeta- draudziamas zodis mano virtuvėje
Mėsytę pavoliojau kiašinyje, po to miltuose- labai nedaug. Į pabaigą kepimo pabarsčiau sūriu. Puikiai čia derėjo rauginti kopūstai, bulvės ir krienai...
Ech, kad dar alaus taip....
Atsiprašau uz estetinio vaizdo trūkuma
QUOTE(daividija @ 2008 11 19, 23:17)
Oho,kad pasidarbavai
MMM,net kvapa uzuodziu,jau kaip tu kartais nervini..
Sroves svilpikai irgi prasosi i mano skrandi,ir dar visokia stirniena,kiasuinienes,vistienos,per viena diena man cia per daug tiek pamatyt.
O as siandien pasidariau "kibira" Nerytes bulvinuku.Jau kaip skanu,tai shakes su shakutem.
Bulves viriau ekonomines taip man ir reikia,uztat baltuciai minkstuciai skanuciai.
Sugrudau bulviu grustuve ir suminkiau su krakmolu dar nevisiskai atsalusias,dejau du kiausinius bet su baltymais.Viskas gavosi super ACIU uz puiku recepta.
MMM,net kvapa uzuodziu,jau kaip tu kartais nervini..
Sroves svilpikai irgi prasosi i mano skrandi,ir dar visokia stirniena,kiasuinienes,vistienos,per viena diena man cia per daug tiek pamatyt.
O as siandien pasidariau "kibira" Nerytes bulvinuku.Jau kaip skanu,tai shakes su shakutem.
Bulves viriau ekonomines taip man ir reikia,uztat baltuciai minkstuciai skanuciai.
Sugrudau bulviu grustuve ir suminkiau su krakmolu dar nevisiskai atsalusias,dejau du kiausinius bet su baltymais.Viskas gavosi super ACIU uz puiku recepta.
SOS
susiruosiau virti situs bulviuokus kai idedu i vandeni isskysta ka daryyyyyyyyyyyyyyyt gal krakmolo reikia daugiau
Mergaites kaip cia pas jus viskas skanu ir grazu brashke77, Ecola pakuojates abi su kepsniais ir maunat i vilniu witalyli o jau cepelinu tai pati atbegsiu Juoko formoj viskas. jau taip noriu valgyt!
QUOTE(Eileitija @ 2008 11 20, 22:53)
Mergaites kaip cia pas jus viskas skanu ir grazu brashke77, Ecola pakuojates abi su kepsniais ir maunat i vilniu witalyli o jau cepelinu tai pati atbegsiu Juoko formoj viskas. jau taip noriu valgyt!
aha, teks pačiai atvaziuot dar ir namie gamintu dešrelių turiu. tik butelioką kokį prikgriebk . na, sulčių, sulčių, zinoma
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 20, 22:09)
aha, teks pačiai atvaziuot dar ir namie gamintu dešrelių turiu. tik butelioką kokį prikgriebk . na, sulčių, sulčių, zinoma
Prigirebsiu prigriebsiu ir ne tik sulciu