[quote=mamkaa,2008 11 10, 15:24]
Savaitgalio meniu

penktadieni valgeme keptus sonkauliukus. Juos marinavau kelias valandas, itruniau druskyte, pipirais, svogunu ir cesnakais, tada sudejau viska i skarda ipyliau vandens ir kepiau apie valanda. Gavosi labai skanus ir sultingi.

as valgau su keptomis bulvemis, o MB su virtomis

Sestadini buvome sode, nes buvo labai grazus oras, ir kepeme saslykus, tai issisukau nuo maistio gaminimo, nes saslykams visda vadovauja vyras.

Saslykas: sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais, ispaudziame citrina, dedame santa marijos saslyko prieskoni, daug svoguno, majonezo ir viska gerai ismaisome. ir paliekame maziausiai 2 valandu.
NEGALIU ZIURET,

SIAUBEKAS KAIP SKANIAI ATRODO

VSIO VARAU BENT JAU SONKAULIU PIRKTIS

MANAU BUS NEBLOGIAU UZ SASLYKIUKA