Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 12:38)
Kam reikia tam parodau, bet tik ne tokiems ananasams kaip jus... Visu pirma apsispreskite pati ko norite...
Be to vieso mano sklypo aptarimo SM forume nereikia... Bet jei jums bus patogiau, tai isivaizduokite, kad Tadas neturi ir niekada neturejo jokiu sklypu... :-)

jus musu papildomus kg aptarinejat viesai, mes jusu sklypus - taip pat viesai rolleyes.gif niekas is dangaus nenuleido sio fakto, matyt pats kazkada pasigyret viesoj erdvej, tai del aptarimo dabar nesirskit cool.gif

rodykit kam tik norit..tik itariu mazai norinciu ziuret beliko bigsmile.gif

visgi pardavejai dar bando vaizduot kokie jie arogantiski ir viska galintys ir kokie gudrus buvo NT prisipirkt tongue.gif dziaugiuosi sia krize kaip niekad, gal pasikeis kas i gera pagaliau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 11 19, 14:55)
jus musu papildomus kg aptarinejat viesai, mes jusu sklypus - taip pat viesai  rolleyes.gif niekas is dangaus nenuleido sio fakto, matyt pats kazkada pasigyret viesoj erdvej, tai del aptarimo dabar nesirskit  cool.gif

rodykit kam tik norit..tik itariu mazai norinciu ziuret beliko  bigsmile.gif

visgi pardavejai dar bando vaizduot kokie jie arogantiski ir viska galintys ir kokie gudrus buvo NT prisipirkt  tongue.gif  dziaugiuosi sia krize kaip niekad, gal pasikeis kas i gera pagaliau  rolleyes.gif

Nu va, todel ir negavot sklypo aprasymo, nes man jusu tikslas aiskus kaip diena... :-) Vejai kisenese svilpia, o bufetava sklypa ruosiasi pirkti ar ne juokinga... :-)

"Fakta nuleido" vienas forumo dalyvis (Fijona), kuris buvo susidomejes sklypu, tai jus kreipkites i ji, gal atsius jums detalu aprasyma... :-)

Neuzsiimu as NT prekyba, bufetava atsibuskite... Siulau nusipirkti sklypa tiem, kas bijo kriziu ir nori investuoti pinigus i NT, tik dazniausiai visi investuotojai investuoja savo liezuviu, o realiai kisenese svilpia vejai... Kaip ir pas jus .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 14:24)
Nu va, todel ir negavot sklypo aprasymo, nes man jusu tikslas aiskus kaip diena... :-) Vejai kisenese svilpia, o bufetava sklypa ruosiasi pirkti ar ne juokinga... :-)

nu dziugu, kad mano finansine padetis jums aiski bigsmile.gif
ar pries parodant sklypa kiekvieno prasot israso is banko? g.gif

juokingiau ir nebuna, atleiskit jau jus man si karta.

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 11 19, 15:29)
nu dziugu, kad mano finansine padetis jums aiski  bigsmile.gif
ar pries parodant sklypa kiekvieno prasot israso is banko?  g.gif

juokingiau ir nebuna, atleiskit jau jus man si karta.

Daugiau negu aiski, ypac paskaicius jusu "ananasiskus" samprotavimus... Cia net jokiu banku israsu nereikia...
Tai kaip ten su ta krize?
Kas ten sake, kad zmones prades laisvus pinigus investuoti i NT? Aaaaa? Tai kur ta didejanti NT paklausa?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 15:03)
Daugiau negu aiski, ypac paskaicius jusu "ananasiskus" samprotavimus... Cia net jokiu banku israsu nereikia...
Tai kaip ten su ta krize?
Kas ten sake, kad zmones prades laisvus pinigus investuoti i NT? Aaaaa? Tai kur ta didejanti NT paklausa?

pas ka ir kur tie laisvi pinigai? ax.gif toks ju kiekis, kad uztektu NT nusipirkt rolleyes.gif keik tokiu zmoniu yra,kad ne tik turetu laisvu pinigu pakankamai, bet ir pirktu NT - argi tiek gali itakoti NT rinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 19, 16:14)
pas ka ir kur tie laisvi pinigai?  ax.gif  toks ju kiekis, kad uztektu NT nusipirkt  rolleyes.gif  keik tokiu zmoniu yra,kad ne tik turetu laisvu pinigu pakankamai, bet ir pirktu NT - argi tiek gali itakoti NT rinka?  g.gif

Cia jus pas bufetava klauskite, cia jos teorija yra, ne mano....
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 13:24)
"Fakta nuleido" vienas forumo dalyvis (Fijona), kuris buvo susidomejes sklypu, tai jus kreipkites i ji, gal atsius jums detalu aprasyma... :-)

Aciu uz sia teise, tik man jos kaip ir nereikia - dar mazu koks runkelis, ananasas ar kitoks kopustas ims ir susigundys. Pardavinejote sklypa gan viesai, kitaip kaip gi buciau apie ji suzinojusi, tai apie koki fakto nuleidima kalbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijona: 19 lapkričio 2008 - 14:42
QUOTE(Fijona @ 2008 11 19, 16:38)
Aciu uz sia teise, tik man jos kaip ir nereikia - dar mazu koks runkelis, ananasas ar kitoks kopustas ims ir susigundys. Pardavinejote sklypa gan viesai, kitaip kaip gi buciau apie ji suzinojusi, tai apie koki fakto nuleidima kalbate?

Baikit juokus, nieko as nepardavinejau, jokio sklypo neturejau ir neturiu... :-)

Tikiuosi jus pries metus nusipirktote savo svajoniu sklypa... Nereali investicija... :-)
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 15:04)
Tikiuosi jus pries metus nusipirktote savo svajoniu sklypa... Nereali investicija... :-)

Is jusu piktdziugisko tono suprantu, kaip stipriai nuvilsiu, pasakydama - ne smile.gif

O pardavinejot ar ne - tiek jau to. Nejaugi manot, kad kazkas puls taip zemai, kad knistusi po jusu rasliavas? Be to, butu sunku sioj srity jus pranokti smile.gif
Atsakyti
Na kainos trikrai krito, bet ar daug zmoniu nuspres surizikuoti pirkti busta, kai esame dideleje krizeje?
Atsakyti
QUOTE(Fijona @ 2008 11 19, 23:07)
Is jusu piktdziugisko tono suprantu, kaip stipriai nuvilsiu, pasakydama - ne  smile.gif

O pardavinejot ar ne - tiek jau to. Nejaugi manot, kad kazkas puls taip zemai, kad knistusi po jusu rasliavas? Be to, butu sunku sioj srity jus pranokti  smile.gif

Kaip jus ta tona suprantate, tai cia jau jusu asmenines bedos...
Na tai kitokio atsakymo ir nesitikejau... smile.gif
O kaip kitaip toki zmogu pavadinsi, jei tik ne "ananasu" kuris iesko pirkti sklypo 2008 kovo men., kai kiekvienas mastantis zmogus supranta, kad kainos ispustos ir kryptis tik "down"... Kam pirkti daikta, kuris po metu kainuos jau 50 proc. pigiau... Yra du variantai: arba vietoje smegenu - siulas, arba pinigu kaip sieno... bet jei butu pinigu kaip sieno niekas sklypo per SM neieskotu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 11 19, 15:03)
Kas ten sake, kad zmones prades laisvus pinigus investuoti i NT? Aaaaa?

kas ten sake, kad doleris kainuos 2 litus? aaaa? bigsmile.gif

daugiau neturiu ka pridurti, manau ir taip pratesi pakankamai biggrin.gif

Atsakyti