Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(axa @ 2008 12 02, 13:26)
o ką čia spręsti?
parduos už pusę ar 1/3 kainos,
o likusią dalį toliau mokėsi, kaip ir mokėjai

Tuomet dar palaukite ir galėsite prisipirkti NT lotuliukas.gif už pusę ar 1/3 kainos. o aš jau likusią dalį mokėsiu 4u.gif bankui...
Atsakyti
o kaip manot ,cia daugumai taip nutiks, kad negales issimoket? nes mano nuomone, tai atsitiks tik iki 5% paskolu moketuju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RituteT @ 2008 12 02, 13:30)
Tuomet dar palaukite ir galėsite prisipirkti NT  lotuliukas.gif už pusę ar 1/3 kainos. o aš jau likusią dalį mokėsiu  4u.gif  bankui...

Smagu kad kolkas nuo tokių minčių ima juokas biggrin.gif

bet kaip suprantu realios situacijos kurioje atsidūrėte nesuprantate?
gal ir nesigilinkite į ją, nes abejoju ar galite ką nors pakeisti...
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2008 12 02, 13:37)
o kaip manot ,cia daugumai taip nutiks, kad negales issimoket? nes mano nuomone, tai atsitiks tik iki 5% paskolu moketuju. 4u.gif

Kad jau siai dienai yra virs 3% "blogiuku", kai dar jokios krizes, ar visu laukiamos devalvacijos nera. g.gif
Atsakyti
labai- labai laukiu, kai galesiu nusipirkt turta 1998 metu kainomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2008 12 02, 13:41)
labai- labai laukiu, kai galesiu nusipirkt turta 1998 metu kainomis smile.gif

be abejo tą sumą pirkiniams 1998 kainoms turi grynais?
nes kitap gali nebelaukti... biggrin.gif
Atsakyti
kazin , ar sulauksi,prazilsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 12 02, 13:40)
Smagu kad kolkas nuo tokių minčių ima juokas  biggrin.gif

bet kaip suprantu realios situacijos kurioje atsidūrėte nesuprantate?
gal ir nesigilinkite į ją, nes abejoju ar galite ką nors pakeisti...

Va, kad ir negaliu asmeniškai tokios situacijos pakeisti. Čia jau politiniai, ekonominiai ir kt. reikalai, kurie nuo manęs nepriklauso. Žinoma, galėčiau paskolą keisti į eur, tačiau keistųsi ir marža ir kitos sąlygos, tačiau giliau galvos į kilpą nekišiu, nes neaišku kaip ateityje juoksis tie, kurie šiandien turi paskolas eur, uždirba lt ir džiaugiasi, kad euribor krenta...

Beje, ekspertai, kurie "gilinatės", gal kas domisi Latvijos situacija? Ar jau baigėsi jų derybos su TVF? kokias sąlygas jie išsiderėjo? Įdomu, kada Lietuvai teks prašyti TVF pagalbos...
Atsakyti
paskutinės žinios iš latvių
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 12 02, 07:03)
paskutinės žinios iš latvių

oho blink.gif
Atsakyti
Joo, nenorėčiau aš kažkaip grįžti į 1998 metus doh.gif Gal aišku tik man jie buvo gan sunkūs, bet nemanau, kad daug tokių bus, kurie galės pasidžiaugti naujai nupirktu NT už 100000 Lt doh.gif Įdomu būtų sužinoti, ant kiek ateityje bus blogiau palyginus su šia diena. g.gif
Atsakyti
Tokios prognozės, kad mes tikrai negrįšime į tavo minėtų metų lygio krizę. Kritimas bus dar žemiau unsure.gif
Atsakyti