dėl ateities aš manau:
- NT kainos kris 30 proc tikrai, manau maximum - per pusę. Per kokį laikotarpį? Manau per kokius 2-3 metus.
- ir laikysis apie 3-5 metus, beveik nesikeis; o tada pradės kilti natūraliai - tai yra su normalios infliacijos ir augančios ekonomikos pokyčiais (ne taip kaip čia brango).
- Bųsto palūkanos pasieks kokių 20-25 proc, niekas neims paskolų artimiausiu metu
- Pati krizė (ne NT krizė, o bendra) prasidės ne po mėnesio ar dviejų, ir dar neprasidėjo dabar, o prasidės apie 2009 vasarą (tik prasidės)... Tai kas yra dabar, yra sulėtėjimas.
- manau ji pasijus daugumai, bet ne visiem stipriai ( nebūna kažkas blogo VISIEMS, paprasta gyvenimo tiesa..Kažkas kažką iš to išloš, jei tik mokės pasinaudot. Labiausiai pasijus:
- pensininkam
- darbingiem bet pagyvnusiem žmonėm gaunantiem vidutines pajamas (jiem bus durniausia

)
- jauniem žmonėm/šeimom prisiėmusiem būsto paskolų (kodėl būtent būsto - nes kitos (vartojimo, lizingai ir pan) būna iki 5 metų, daug mažesnės ir jas daug paprasčiau atiduoti)
-aplamai gaunantiem vidutines pajamas arba tiem kas gavo nepagrįstai dideles pajamas (kaip pvz. - statybininkas gaudavęs 10 000 lt/ mėn)
- nelankstiem, lėtesniem žmonėm, kurie linkę tikėti labiau sėkme negu savo jėgomis (pvz: dėjusiems dideles viltis į valstybę, pašalpas, lengvatas ir pan., verslininkai pripratę kažką kažkaip daryti, gal nelabai gerai, neskiriant svarbiem dalykam įmonės valdyme dėmesio, kas anksčiau "praeidavo", nes dabar tas nepraeis, pasimatys klaidos ir bankrutuos verslinkai kaltinę krizę, bet nepripažįstantys SAVŲ klaidų, visokie "chaltūrščikai" ir tie kas nelabai dirbdavo darbe, na taip sakant "nepelningi darbuotojai",
-pernelyg panikuojantiems
- pinigus dabar kas turi "kiškit" į auksą. Tai realiausias variantas (ir istoriškai įrodyta)
- dar manau kad po kokių 2 metukų vėl labai daug Lietuvos gyventojų paliks Lietuvą. Vieni dėl finansinės situacijos. Kiti - dėl erdvės trūkumo i slegiančios atmosferos (vis tik lietuviai labai jau pesimistai, neveltui pirmaujam suicido atvejų skaičiuje).
tai tik mano nuomonė

bet patariu užsibookmarkint ją, kad būtų ką cituot po 2 metų

"pasijuokimo iš manęs" tikslais (nes jei būsiu teisi ar bent arti tiesios, tai manęs tikrai nieks necituos išskyrus mane pačią

)

bet man dzin - manau jei viskas bus absoliučiai kitaip nei parašiau - bus smagu prisimint bet kokiu atveju, ir man pačiai taipogi