Paskaičiusi kitus skyrelius nusprendžiau ir aš pasiklaust jūsų patarimo
Ištekėjau prieš daugiau nei metus,viskas buvo lb gražu, bet..
Po pusmečio pastojau. Vaikas mano vyro. Pirmieji neštumo mėnesiai buvo lb sunkūs ( pykino, viskas erzino ). Daugiausiaj laiko praleidau lovoje, bet vyras, kžkdl to nesuprato. Ateidavo po darbo girtas, mane apšaukdavo, varydavo iš namų, tipo, varyk pas savo tėvus n... tu man tokia reikalinga. bet po poros dienų, jau maldaudavo atleidimo ir kad grižčiau namo, prisiekdamas kad daugiau taip nesielgs. Taciau vos atsiprašęs jis vel po dienos girtas mane išvarinėjo. 3 kartus aš jam durnė atleidau, kol galiausiai po 4 išvarymo mane išvežė grietoji, vos nepraradau vaiko ir visas mano nėštumas db yra sunkus. Po to karto aš visam laikui grįžau pas tėvus, o jis manęs už visa ką padarė nė neatsiprašė, galiausiai pradėjo man rašinėt visokias įžeidžiančias SMS, mane visaip vadint ir kaltint neva aš jį palikau.
Galiausiai padaviau prašymą skirtis, jis iškart sutiko, tdl skyrybos yra abiejų sutarimu. Tačiau jos kžkdl užsitesė. O aš visai nenoriu kad jis turėtu teisę į mano vaikutį, juk vos jo nenužudė, visa mano nėštumo laikotarpį mane skaudino, įžeidinėjo, negalvodamas, jog labiausiai kenkia ne man, o manyje esančiam vaikučiui.
Vaikutis turėtų gimti šį mėnesį, o mudu dar neišsiskyrėm, nes jis kžkdl pradėjo tempti, tai pinigų už skyrybas niekaip nesugebėjo nunešti, nei dokumentų iki galo sutvarkyti. Taigi, ar yra kaip nors įmanoma, vaikui gimus atimti iš jo teises į vaiką? Ar galiu nerašyti į vaiko gimimo liudijimą jo kaip tėvo, nors skyrybų byla dar nebus baigta?
Prašau, patarkit, nes tikrai nnoriu, kad jis lįstų prie vaikoar neduok dieve dar padarytų jam ką nors, nes pats sakė, kad geriau abortą iškart daryčiausi, nes vaikui alimentų tikrai nemokės, jau verčiau jam ką padarys.
Lb prašau padėkit