Pagaliau prisiruošiau parašyti, tai kaip ir žadėjau mano darbo paieškų statistika:
be darbo buvau beveik 4 mėn., pradžioj nelabai ir ieškojau, kadangi apie krizę dar nelabai girdėjosi tai dar ir rinkausi (3 pasiūlymų atsisakiau).
Iš viso išsiunčiau 38 cv, sulaukiau 9 skambučių, iš jų buvau pakviesta į 6 pokalbius, iš kurių gavau 2 darbo pasiūlymus (savo svajonių darbo).
QUOTE(Moteris @ 2009 01 27, 17:53)
Draugiskas patarimas - nesiuskite savo CV bet kur

Isivertinkite, ar norite uzsideti sau pliusiuka, kad aktyviai ieskote, ar pataikyti i desimtuka

Dabar pasiula darbuotoju labai didele, ir patikekit, "praslisti" neatitinkant daugumos reikalavimu, be sansu (gal ir buvo tai imanoma, nors abejoju). Dabar sansas buti pastebetam - arba labai tinkama patirtis, o jei jos per daug nereikia - isskirtinis motyvacinis. Neprisegtas, o parasytas laiskelyje

Nesakau, kad taip daro visi, bet as atskirai prisegtu motyvaciniu neskaitau - dabar per daug visur info, kaip ji "teisingai" parasyti. Ir deja, uz tos rasliavos visai nesimato realaus konkretaus zmogaus.
Dabar su darbais sunku. Bet imanoma. Sekmes visoms didziausios

jeigu neatitinki nors vieno reikalavimo tai jau nelabai turi šansų.Kiti ieško, kad net su tokia komp. programa kaip pas juos dirbtum, nors ją išmokti nieko sudėtingo, bet šiuo metu niekas nenori apsiimti mokinti.
Motyvacinio nesiunčiau nei vieno, tiesiog parašydavau tokį kaip prisistatymą ir prisegdavau cv.
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 29, 14:28)
merginos, o kaip kovojat su stresu?

turėsiu antradienį labai svarbų pokalbį, ir labai noriu to darbo, jau dabar rankos dreba pagalvojus

O esu ir drąsi, ir nagla pakankamai
Iš visų pokalbių tik viename labai stresavau, o kituose lengvai sekėsi bendrauti.