Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(TUSINA @ 2009 02 24, 09:35)
Lt nedirbau tris metus, tai net neisivaizduoju algu dabar ypac krizes metu.
Kaip manot viesbucio registraturos administratore kiek galetu uzdirbti?  g.gif 
Nesinori ir nusipiginti  doh.gif  su minimalia alga sunku butu (dvi savaites pavalgius, kitas dvi badas  tongue.gif )

As neseniai uzmaciau skelbima, kad dirbant Kaune, slenkanciu grafiku vakarais ir naktimis, viesbucio administratore gauna 800-900lt.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Su Užgavėnėm drinks_cheers.gif Aš taip pat ieškausi ir nerandu darbelio verysad.gif šitaip jau nuo rugsėjo mėnesio. Gyvenu provincijoje, čia ir darbų mažiau (Utenoje).
Esu baigus VGTU bakalaurą ir magistratūrą poligrafikos srityje, darbo patirtis du metai, dirbau Vilniuje vadybininke. O dabar auginu du vaikučius ir nuo 2004 metų nedirbu. Taigi manau čia taip pat didelis man minusas, kad nedirbu jau beveik 5 metai ir dar plius du mažamečiai vaikai, kaip Jūs manot g.gif
Jei bus idomu parašysiu kaip mane apgavo rimta draudimo kompanija, LIETUVOS DRAUDIMAS. Bijau pirmam kartui labai daug prirašyt, atsibos Jums skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 24, 09:44)
Labas smile.gif

aš tik norėjau paklausti, ar verta siųsti cv į firmą, kuri reikalavimuose nurodo darbo patirtį, o aš tokios neturiu unsure.gif

na man tai visai badas, patirties galima sakyti neturiu doh.gif (dirbu buhaltere, bet be pagalbos nežinau ar išsiversčiau). Baigiau aukštąjį, o ieškau, praktiškai, pardavėjos darbo doh.gif ir tai pasiūlymų net negaunu. Sakykit, gal darbdaviams trukdo, kad dirbu pusę etato kitoje įmonėje? g.gif

o tu nesakyk, kad dirbi...

Tuk tuk tuk šluotos galu į ekraną barbenu, man nereikia pinigų duok man maišą šypsenų, jei tuoj pat nenusijuoksi, šimtą kartų tau užtvosiu. Su užgavėnėm

QUOTE(aukseliss @ 2009 02 24, 14:05)
Labukas visoms  4u.gif  Su Užgavėnėm  drinks_cheers.gif  Aš taip pat ieškausi ir nerandu darbelio  verysad.gif  šitaip jau nuo rugsėjo mėnesio. Gyvenu provincijoje, čia ir darbų mažiau (Utenoje).
Esu baigus VGTU bakalaurą ir magistratūrą poligrafikos srityje, darbo patirtis du metai, dirbau Vilniuje vadybininke. O dabar auginu du vaikučius ir nuo 2004 metų nedirbu. Taigi manau čia taip pat didelis man minusas, kad nedirbu jau beveik 5 metai ir dar plius du mažamečiai vaikai, kaip Jūs manot g.gif 
Jei bus idomu parašysiu kaip mane apgavo rimta draudimo kompanija, LIETUVOS DRAUDIMAS. Bijau pirmam kartui labai daug prirašyt, atsibos Jums skaityti  biggrin.gif

labai įdomu, parašyk, nes tuo domiuos... 4u.gif
Atsakyti
Taip, situacija nedekinga ieskantiems darbo... man siandien tokia ganetinai komiska situacija atsitiko. einu pas seseri ir paskambina del darbo. sako, kur esi, as privaziuosiu, pasisnekesim. tai toks sokas, pirma karta i pokalbi nuejau, kaip stoviu. tai pokalbiui baigiantis, sako dar susitiksim, kavos atsigersim ir pasikalbesim daugiau.
o mano situacija nelabai kokia, nes mano pagrindine uzsienio kalba yra vokieciu (o visi reikalauja dazniausiai anglu) ir su patirtim nekas.
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 02 24, 13:23)
Taip, situacija nedekinga ieskantiems darbo... man siandien tokia ganetinai komiska situacija atsitiko. einu pas seseri ir paskambina del darbo. sako, kur esi, as privaziuosiu, pasisnekesim. tai toks sokas, pirma karta i pokalbi nuejau, kaip stoviu. tai pokalbiui baigiantis, sako dar susitiksim, kavos atsigersim ir pasikalbesim daugiau.
o mano situacija nelabai kokia, nes mano pagrindine uzsienio kalba yra vokieciu (o visi reikalauja dazniausiai anglu) ir su patirtim nekas.

hmm... na tai smagu. Tikekimes dar tikrai susitiksit wink.gif

o koks darbas? ax.gif
Atsakyti
Kaip jau minėjau darbelio dairausi nuo rugsėjo mėnesio, išviso esu išsiuntus maždaug apie 15 CV. Dalyvavau 4 pokalbiuose. Vienas iš pirmųjų pokalbių ir buvo Lietuvos draudime "Verslo klientų draudimo ekspertas" pareigoms užimti. Pirmą atranką praėjau, skambino žmogus iš Vilniaus ir paskyrė antrą susitikimą, kuris vyko Vilniuje (kaip minėjau esu iš Utenos). Praėjau ir antrą etapą, tačiau iš karto nebuvau įdarbinta. Padalinio vadovė, kuri dirba ir gyvena Panevėžyje, telefonu pasveikino juk esu tinkamiausia šioms pareigoms ir paminėjo jog susitiksim kai ji gryš po atostogų iš Egipto. Pasak jos paskambins, atvažiuos ir sutvarkysim visus formalumus. Tačiau kaip bebūtų liūdna ir apmaudu ji nesugebėjo net pati paskambinti ir man pranešti jog jų firmai nebereikia darbuotojo. Aš pati jai skambinau, ir jos žodžiai "dabar tokia padėtis visur ..... yra naikinamas šis etatas, jei kas atsiras paskambinsim".
O dėl ko man labiausiai liūdna, kad tuo tarpu buvo reikalingi spaustuvėje vadybininkai, aš šią sritį esu baigus ir dirbus du metus, tačiau CV nesiunčiau, nes buvau pažadėjusi Lietuvos draudimui. Tai štai kokia mano liūdna istorija, likau APGAUTA verysad.gif
Šiuo metu net automobilio nebedraudžiu "Lietuvos draudime" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal juokingai nuskambes mano klausimas blush2.gif , bet kaip manote, ar rasant CV apsimoka nurodyti darba uzsienyje? Ieskau vadybininkes ar administratores darbo, kai Lietuvoje vadybininke dirbau tik 3 men, tuo tarpu esu dirbusi viešbučio sekretore (vadinamas "at the front desk") tiek UK, tiek US?
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2009 02 24, 11:05)
Viiesbucio adminstratores kazkur apie 1500 - 1800 uzdirba  4u.gif

QUOTE(be*starlet @ 2009 02 24, 11:17)
As neseniai uzmaciau skelbima, kad dirbant Kaune, slenkanciu grafiku vakarais ir naktimis, viesbucio administratore gauna 800-900lt.

aciu, bet tikiuosi bent uz 1500 susirasti ax.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Syrtana @ 2009 02 24, 17:52)
Gal juokingai nuskambes mano klausimas blush2.gif , bet kaip manote, ar rasant CV apsimoka nurodyti darba uzsienyje? Ieskau vadybininkes ar administratores darbo, kai Lietuvoje vadybininke dirbau tik 3 men, tuo tarpu esu dirbusi viešbučio sekretore (vadinamas "at the front desk") tiek UK, tiek US?

as surasiau viska-kokios patirties turejau, kaip karjeros laiptais pakilau ir dar kokius kursus isklausiau. Ir dar rekomendacijas buvusios general menedzeres pridejau. CV toks protingas biggrin.gif , bet dar is 4 nei vienas neskambino. Reiks, matyt, CV taisyti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 24 vasario 2009 - 17:36
Bijausi biggrin.gif biggrin.gif xi xi ... kad su tuos "protingus CV" reikes apkarpyti iki vidurines atestato lygio biggrin.gif biggrin.gif , paliekant 12 klasiu issilavima ir patirti biggrin.gif
Atsakyti
siulo pardavimo vadybininkes darba. darbas daugiausia vokietijoje (70 % viso darbo laiko). tai dabar nelabai ir zinau ka daryt. jauciu, jei siulys, eisiu dirbt, nes cia sunkiai su darbais. tik biski gaila butu lietuvoj artimuosius palikt, nors pati galimybe dirbt vokietijoj ir vilioja, ir baime kelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 24 vasario 2009 - 18:38
Kristen, as siulyciau bandyti laime 4u.gif. Juk cia Lietuvoje irgi ne pyrgai, o jeigu tokia galimybe pasitaiko Vokietijoje padirbeti, tai labai saunu. Be to, speju, jog ir karjeros galimybes tokioje imoneje ir tokioje salyje didesnes, tad drasiai kibk i pasiulyma ir nepaleisk bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

dalinuosi aš ir savo galvos skausmu. Kelerius metu esu dirbusi personalo srityje, tačiau dabar jau kelis mėnesius nerandu darbo verysad.gif tai va dabar man siūlo administratorės darbą, alga aišku minimumas, darbo kiek suprantu tikrai nemažai ir dar vadovas toks keistas pasirodė, atsiliepimai apie įmonę irgi nekokie. Tai ir nežinau ką man daryti ? rytoj turi viskas paaiškėti, tik aš dideliuose apmąstymuose smile.gif ir bandau nusiteikti kad nesvarbu koks darbas, kad tik darbas. Ką Jūs merginos manote šiuo klausimu ?
Atsakyti