QUOTE(Buttuke @ 2009 02 24, 09:44)
Labas
aš tik norėjau paklausti, ar verta siųsti cv į firmą, kuri reikalavimuose nurodo darbo patirtį, o aš tokios neturiu
na man tai visai badas, patirties galima sakyti neturiu

(dirbu buhaltere, bet be pagalbos nežinau ar išsiversčiau). Baigiau aukštąjį, o ieškau, praktiškai, pardavėjos darbo

ir tai pasiūlymų net negaunu. Sakykit, gal darbdaviams trukdo, kad dirbu pusę etato kitoje įmonėje?
o tu nesakyk, kad dirbi...
Tuk tuk tuk šluotos galu į ekraną barbenu, man nereikia pinigų duok man maišą šypsenų, jei tuoj pat nenusijuoksi, šimtą kartų tau užtvosiu. Su užgavėnėm
QUOTE(aukseliss @ 2009 02 24, 14:05)
Labukas visoms

Su Užgavėnėm

Aš taip pat ieškausi ir nerandu darbelio

šitaip jau nuo rugsėjo mėnesio. Gyvenu provincijoje, čia ir darbų mažiau (Utenoje).
Esu baigus VGTU bakalaurą ir magistratūrą poligrafikos srityje, darbo patirtis du metai, dirbau Vilniuje vadybininke. O dabar auginu du vaikučius ir nuo 2004 metų nedirbu. Taigi manau čia taip pat didelis man minusas, kad nedirbu jau beveik 5 metai ir dar plius du mažamečiai vaikai, kaip Jūs manot
Jei bus idomu parašysiu kaip mane apgavo rimta draudimo kompanija, LIETUVOS DRAUDIMAS. Bijau pirmam kartui labai daug prirašyt, atsibos Jums skaityti
labai įdomu, parašyk, nes tuo domiuos...