Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Dorotti tu šaunuolė, kad ją pasiuntei nors ir netiesiogiai, bet atsisakiai toliua bendrauti su tokiu pasišltkštėtinu žmogumi, ŠAUNUOLĖ thumbup.gif Ir man atrodo, kad ji tau kaip ir pavydėjo kažko, gal tu būtum būvusi jos konkurentė kilant karjeros laiptais g.gif kaip supratau turi nemažą darbo patirtį banke ir šiaip esi išprūsusi mirksiukas.gif tau taip neatrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliss @ 2009 02 27, 19:14)
Dorotti tu šaunuolė, kad ją pasiuntei nors ir netiesiogiai, bet atsisakiai toliua bendrauti su tokiu pasišltkštėtinu žmogumi, ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif  Ir man atrodo, kad ji tau kaip ir pavydėjo kažko, gal tu būtum būvusi jos konkurentė kilant karjeros laiptais  g.gif  kaip supratau turi nemažą darbo patirtį banke ir šiaip esi išprūsusi  mirksiukas.gif  tau taip neatrodo  g.gif

pritariu tavo nuomonei drinks_cheers.gif Man irgi buvo,kai nuejau i kelioniu agentura darbintis,pokalbi vede ne agenturos savininkas,o pati agenturos konsultante,beje as irgi buciau buvusi konsultante,tai kai pradejome kalbetis visai nesupratau kodel ji mane kvietesi..kad pasitycioti..kad zinau kelias uzsienio kalbas ir t.t. o esu be darbo doh.gif va buna slykstuniu kaip reta blink.gif
taip,kad manau Dorotti,teisingai aukseliss pasake kas liecia tavo situacija mirksiukas.gif Nosi aukstyn ir tikekimes,kad gausim darbelio ax.gif
einu lyginti rubu,ikiukax gero vakaro jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 02 27, 16:35)
Aciu merginos kad priemate i savo gretas,norinciu dirbti-taciau kol kas ieskanciu darbelio 4u.gif
Noriu eiti i mokykla dirbti angu mokytoja,tik Siauliuose kur besiunciu CV susiduriu it su siena sad.gif neturiu giminiu,tevu turtingu ir uznugariu doh.gif
o atrodo,juk yra darbo stazas virs 5 metuku.Baigiau angu kabos pedagogika,dar baigiau anglu k.filologija(pries dvi dienas).Kursus isklausiau darbu saugos,maniau gal ten pavyks ir niekur negaunu darbelio.Su viena angliste kalbejotes,tai ji pasake kad problema bus dabar mokytojams rasti darbo,o ypac anglu kalbos verysad.gif
O i draudima einu tik pasikalbeti,pasiklausysiu ka siulys,na jeigu ka tai nors 800lt.gausiu,ir vistiek ieskosiuos darbo pgal savo specialybe.Tai tokios tokeles pas mane.
Aciu visoms kad priemate 4u.gif Ir jums sekmes ieskant darbelio 4u.gif Nosytes aukstyn,plaukiukus pasikedenam ir i paieskas biggrin.gif

o tau gerai, nors kalbą moki, o mano patirtis 14 metų, yra aukštasis ir dar dabar studijuoju kitą ir nieko gero....tai kalbos reik...tai ai...aplamai, kitos tiek CV išsiuntę, kad net baisu...
laikomės. kaip nors... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 02 27, 13:22)
Esu anglu kalbos mokytoja su 8 metu darbo stazu.

o cia? gal tiktu g.gif kaip kazkur maciau, tai jie ir siauliuos iesko zmoniu unsure.gif
Atsakyti
Aciu labai labai labai visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif vienu metu galvojau, kad gal negerai pasielgiau, bet dariau, kaip sirdis liepia ax.gif
Tikiu, kad mes visos cia susirasim tinkanti ir patinkanti darbeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 02 27, 21:00)
o cia?  gal tiktu g.gif kaip kazkur maciau, tai jie ir siauliuos iesko zmoniu unsure.gif

Aciukas emuxxx,bet cia gana rimta firma ir ju reikalavimai kad turet patirti blush2.gif o as turiu pedagogine patirti.Be to,dauguma vertimu biuru,reikalauja kad butum baigusi ne tik uzsienio kalba(pedagogika ar filologija),bet yra tiesiog verteju mokymo programa,jie baige tampa vienos ar kitos rusies vertejais ax.gif I vertimu biurus esu bandziusi ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 02 28, 10:19)
Aciukas emuxxx,bet cia gana rimta firma ir ju reikalavimai kad turet patirti blush2.gif o as turiu pedagogine patirti.Be to,dauguma vertimu biuru,reikalauja kad butum baigusi ne tik uzsienio kalba(pedagogika ar filologija),bet yra tiesiog verteju mokymo programa,jie baige tampa vienos ar kitos rusies vertejais ax.gif I vertimu biurus esu bandziusi ir nieko g.gif

kaip įdomu, turiu ne vieną pažįstamą, kuri baigusi pedagoginiame filologiją ir dirba vertimų biure g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2009 02 27, 11:21)
Atsakymas buvo is viso nerealus: "O Jus kada nors i veidrodi i save ziurejot"?  lotuliukas.gif Pasakiau jai, kad gerai pagalvotu apie savo, kaip personalo vadoves bendravima, nes dabar ji tiesiog atstumia zmones nuo savo atstovaujamos imones ir demotyvuoja juos dirbti ten  ax.gif O beje, imone- tai penkiu zvaigzduciu viesbutis Vilniuje  doh.gif

Tai rodo jos neprofesionaluma 4u.gif

Pas mus situacija darbe itempta - pradesime dirbti ir sestadieniais verysad.gif Pasak vadoves - krize, bus sunku vadybininkems(mums) darba susirasti, tad niekur nedingsim ir turesim dirbti + alga sumazino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 28, 14:39)
Tai rodo jos neprofesionaluma 4u.gif

Pas mus situacija darbe itempta - pradesime dirbti ir sestadieniais verysad.gif  Pasak vadoves - krize, bus sunku vadybininkems(mums) darba susirasti, tad niekur nedingsim ir turesim dirbti + alga sumazino doh.gif

Na jeigu dirbate pagal darbo sutartį, kurioje įrašyta pilna jūsų alga plius ir darbo valandu skaičius per dieną ir per savaitę ir savo noru tos sutarties nekeičiate, tai negali juk jūsų priversti dirbti ir sestadieniais+savo nuoziura sumažinti atlyginimą, o jei darbo sutarty tai nefiksuojama, na tada liudna... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 02 28, 16:13)
Na jeigu dirbate pagal darbo sutartį, kurioje įrašyta pilna jūsų alga plius ir darbo valandu skaičius per dieną ir per savaitę ir savo noru tos sutarties nekeičiate, tai negali juk jūsų priversti dirbti ir sestadieniais+savo nuoziura sumažinti atlyginimą, o jei darbo sutarty tai nefiksuojama, na tada liudna...  schmoll.gif

Privalejom persirasyti darbo sutarti - buvo pakeista, dabar vel is dalies prieita prie pradines sutarties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 28, 19:49)
Privalejom persirasyti darbo sutarti - buvo pakeista, dabar vel is dalies prieita prie pradines sutarties 4u.gif

O tai kaip Jus galėjo priversti. Sakai aš savo noru jos neperrašinėsio ir viskas, juk ginklo į kaktą neįrėmė, ar aš ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 02 28, 20:11)
O tai kaip Jus galėjo priversti. Sakai aš savo noru jos neperrašinėsio ir viskas, juk ginklo į kaktą neįrėmė, ar aš ne taip supratau?

Ne taip viskas paprasta. Mums irgi sake (ne tiesiai sviesiai, bet leido suprast), arba pasirasot nauja sutarti, arba einat is darbo. Zinoma galiu pasakyt, tai atleiskit, jei nepatinka, mokekit iseitines ir pan., bet zinau, kad ims tuomet kabinetis, pripaisys visokiu butu nebutu dalyku, kol galu gale gales atleist uz kokia nors nekompetencija ar siaip kokius prasizengimus. Zodziu, dabar karaliauja darbdaviai.
Atsakyti