Tai 100% tikiu kad ji taip sake noredama gauti darba, bet jei ji taip pasistenge itikinti per pokalbi tikiuosi taip pat stengsis ir dirbti kad isliktu
O del patarimu

.Keleta galiu parasyti kas bent siandien man uzkliuvo.... Pirmiausia del kosmetikos, kartais pirmas ispudis, kad paneles susiruose i bara ar karnavala (ypac jei pokalbis vyksta rytais),zinoma reikia su saiku pasidazyti, nes visai be kosmetikos

beto raudoni ryskus nagai ar ivairus piesinukai blasko demesi, nors pasitaiko kad buna ir lakas aptrupejes, o karta net griauzti nagus pradejo pokalbio metu

(suprantu jaudulis bet......) . Apranga aisku priklauso i kokias pareigas, bet turi buti svari ir kvepalu nereikia visa buteliuko (kaip siandien mano administratore sake jei net asaroti akys pradejo nuo vienos kandidates

) Plaukai na nereikia sukuosenu su visu lako buteliuku, bet ir netvarkingi neplauti, automatiskai atgraso...... O pokalbio metu stenkites ziureti i akys darbdaviui, nes jei blaskote zvilgsni ar nuleidus akys, bent man pirma mintys kazka zmogus slepia ar meluoja.... Rankas nelaikykite po stalu ar tuo labiau isikibus rankinuko (as tikrai nieko dar neapvogiau

)Ir dar kad ir kaip be klaustu darbdavys apie buvusi darbdavi(o as tai visada klausiu kodel isejote? koks jis buvo)? niekada nesakykite kad jis buvo blogas(nors ir tikras parazitas),pinigai vokeliuose ir t.t. nes........automatiskai zinau isejes is mano darbo taip kalbes apie mane ir imone, o man ar toks darbuotojas reikalingas? Apie vaikus taip pat neslepkite, yra jie ir nieko cia nepadarysi, as asmeniskai matau kad kai neraso CV is karto klausiu ir bet kokiu atveju nepazeidziu istatymo, nes........galiu "nurasyti" ta klausima i buhalterija kadangi mokesciai kitaip skaiciuojasi, o jei slepia man iskarto klausimas kodel?! reiskia vaikas daznai serga

. ....O jus tiesiog jei yra vaikas sakykite ten tipo aukle priziuri, kruvos seneliu, tetu be darbo ir t.t. o tipo jis pas mane ir labai stipriu imunitetu per 2 metus karta tik sloga sirgo tad ji priziureti yra kam, o jus pasiruosusi daryti karjera.... Del to kad sedejote vaiko prieziuros atostogose irgi gali buti ne minusas, pasakykite tuo metu studijavote savarankiskai,lankete kursus, tiksliau moketes teorija , o dabar "pailseje" turite daug jegu ir sumanymu kaip visa tai pritaikyti praktikoje.... (o ne, oi va reikejo atsedeti 2 metus, dabar rinkoje nesigaudau,atsilikau reiks laiko kol vel susigaudysiu ir t.t.

) Be to kuo maziau aimanavimo kad va dabar krize darbo nerandu, jau kiek imoniu praejau (hm jei jiems buvot nereikalingi, kodel man turite tikti

)kaip jums sunku....... na nenori darbdaviai to verkslenimo(ar noretumete kad jusu kolege kas ryta ateitu surugusiu veidu ir valanda zirstu kaip jai gyvenimas nesiseka) arba geriausiu atveju jei ir priims ,tipo is gailescio, tai uzdes dvigubais darbais ir paciu maziausiu atlyginimu be bonusu tipo ar taip ar taip turi buti man dekinga...... Del atlyginimo .......ka zinau.......as rasau skelbime kad is karto atkristu tie kurie tikisi lengvos duonos, kas neissigasta rizikuoti ta kvieciu i pokalbi ir matau ar jis sugebes uzsidirbti (bent 2000Lt ar ne) nes juk as irgi suinteresuota, kad jis man "atsimoketu" ir man dar pelna atnestu, nes irgi paskolas ir vaikus turiu, o jie valgyti irgi nori

Pazadeti galeciau ir as (kai kartais su kolegom diskutuojam) ir dideli atlyginima, bet jei poto ji gautumete tik kas puse metu ar visai .........

Bet pirmiausia kuo daugiau optimizmo, ir nuosirdi sypsena, atidziai skaitykite skelbima (kuo imone uzsiima, ka siulo) nes kartais kvaili klausimai kaip saukstas deguto i medaus statine(jei atsainiai ziuri i skelbima, toks poziuris ir i darba) ...... ir nebijokite tos krizes, prisiminkite Uspaschis tokios krizes metu ir pasidare milijonus....... Oho kiek prirasiau