Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 20, 17:05)
nu laikas.. tai laikas.
Emilis atsistoja.
Paskutini karta susiskaiciuoja dantis, issimatuoja peni, pasiziuri i batu pada.
Prieina prie sergancios motinos, nusluosto jai liuli, ikisa atgal islindusi jos liezuvi ir uzraso ant sienos savo nugyventu dienu skaiciu:
-Du metai, du menesiai ir 21 diena.. ***,- nusikeikia Emilis...-motina jau visai pasiligojo.
Uzraso dar, kad reikia 18:00 isgerti vaistus ir iseina..

kadangi tavo atvejis LABAI uzlestas, asmenybes susidvejinimo gan ryskus simptomai, pastoviai isivaizduoji save kieno nors vietoj, tai itariu gydymas tau daug kainuos...gal geriau kankinkis toliau smile.gif Matosi vaikysteje svelnumo, meiles pritruko...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 19, 23:04)
augina galvijus ir grudines kulturas.
Zmoniu augint neimanoma, jie auga patys.
O kas liecia tavo seima... tai, jei seimoj motina linkus i pedofilija, tai ir vaikai dazniausiai turi ta polinki.

zinai o man atrodo kad tu toks vargsas kur sedi savo riebaluotai zmonai po padu ir tik virtualioj erdvej isdrysti kalbeti, nes namuose viskas vyksta pagal tavo zmonos ir vaiku komandas, o jei kalbam apie pedofilija tai jauciu jus su usu daug bendru temu rastut
Atsakyti
QUOTE(anndryte2 @ 2010 04 20, 18:58)
zinai o man atrodo kad tu toks vargsas

"man taves gaila", "tau laikas gydytis", "pats durnas"...
Bukit zmones, chebryte...
Rasykit ka nors originalesnio.
Atsakyti
Nėra čia ką daugiau apie tave rašyti.. Nors tokiam žmogui kaip tu, lietuvių kalba ir nepagailėjo epitetų, tačiau remiantis į tavo intelektą ir išsilavinimą, gerieji žmonės nenaudoja daugumos jų, dėl elementarios priežasties - galimo prasmės nesupratimo.

Tad nesipiktink ir džiaukis tokiais savo naujaisiais vardais kaip asilas, durnius, daunas, kvailys, debilas ir etc wink.gif

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2010 04 22, 11:59)
asilas, durnius, daunas, kvailys, debilas ir etc wink.gif

Kokia išmonė!
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2010 04 22, 11:59)
...tokiam žmogui kaip tu, lietuvių kalba ir nepagailėjo epitetų <...>
... kaip asilas, durnius, daunas, kvailys, debilas ir etc wink.gif

Tiesa sakant, iš Jūsų paminėtųjų (kilmės požiūriu) tik vienas žodis yra lietuviškas 4u.gif
Trys tarptautiniai, vienas slavų kilmės barbarizmas.

Atsakyti
Nematau jokio skirtumo. Vis tiek visi jam tinka.
Ir čia ne išmonė, o faktų rinkinys.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 02, 13:43)
ir kas idomiausia - nepavykes srebalas, kurio net nesinori srebti ...

nu nepykit bet slykstu skaityti....tikrai....kad vyras savo vaika...kudyki is jo kuno ir kraujo taip avdintu ir statytu savo tokia pozicija tai tikrai net bjauru...manau kad cia net ne vyras bet tiesiog nebrendyla nevertas tevo vardo...geriau jau tada vaikeliui be tevo butu nei su tokiu kurio nuomone tokia....fe...
Papildyta:
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 23:14)
tai jei as noreciau keisti savo lamborgini i tavo supuvusi vw, tai tureciau primoket?
Papildyta:

negi tau bobos ir ju vaikai yra nesamones?

nu bet sedziu ir stebiuosi is kur tokiu zmoniu randasi ir dar okiuose puslapiuose...ziauru...man atrodo kad sitam zmogui dar tik -iolika ir tai dar nesapieke tikriausiai 16 ribos nes poziuris jo kaip visiskai nesubrendusio...kam jus dar snekat su juo?o antras dalykas gali buti kad jis buvo nemylimas savo motinos todel patyre psichologine trauma...todel kad poziuris isakytas jo negerbia ne tik esamu..busimu mamu ir teciu bet ir savo tevu...jo pagieza tevystei ir motinystei tai puikiai atskleidzia....jis tiesiog vargsas zmogus nepayres meiles...gaila man jo tik...tiesiog nekreipkit i tokius demesio...vargsas tu...bet tavo poziuris pasikeis kai suaugsi... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 20, 13:04)
augina galvijus ir grudines kulturas.
Zmoniu augint neimanoma, jie auga patys.
O kas liecia tavo seima... tai, jei seimoj motina linkus i pedofilija, tai ir vaikai dazniausiai turi ta polinki.

ne tikrai pakraupau sito forumo sia tema...ir is kur tokiu vargsu zmoniu atsiranda....??? g.gif g.gif skaitai ir matai kad intelektu jie visiskai nepasizymi...likimo ir seimos nuskriausti vaikai....tikrai gaila man jusu....moderatoriai kam leidziate tokioms temoms vystytis tikrai tai motinystes bei tevystes zeminimas....o tokie zmones neverti tevo vardo...
Atsakyti
Man atrodo, kad tie "blondinai", "piratų vadai" ir t.t. Yra vienas ir tas pats asmuo liejantis kažkokias nuoskaudas dėl nepavykusio gyvenimo.

Jei nemoki normaliai reikšti minčių, adekvačiai diskutuoti, eik iš šios temos doh.gif .

Save gerbiantys vyras dėl žodžių nesikabinėja, o tu, šiuo atveju elgiesi - kaip nuskriaustas, piktas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 04 25, 15:08)

Jei nemoki normaliai reikšti minčių, adekvačiai diskutuoti, eik iš šios temos  doh.gif .

o kaip zinot kad zmogus moka reiks mintis ar nemoka?
As, pavyzdziui, galvoju, kad tu nemoki.
Ir dar noriu suzinot, ka reiskia "adekvatus diskutuotojas"?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 25, 20:36)
o kaip zinot kad zmogus moka reiks mintis ar nemoka?
As, pavyzdziui, galvoju, kad tu nemoki.
Ir dar noriu suzinot, ka reiskia "adekvatus diskutuotojas"?

TAI REISKIA,JOG TU PROTISKAI ATSILIKES.. g.gif
Atsakyti
Kartu darėm, kartu ir sutiksim vaiką ateinantį.
Kalbant apie vyrus kurie gerbia savo moterį (-is), mano akiratyje neatsirado nei vienas, kuris savo noru nedalyvautų gimdymo procese. Gyvenime yra žodis reikia, kuris yra svarbesnis už noriu šitoj situacijoje.
Atsakyti