Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(juraga @ 2010 05 29, 20:58)
Žmogaus taip pat gimsta tobulas.
Jei žmonės labaiu klausytusi savo širdies, tai jiems nereiktų nieko daryt per prievartą... Ir kitų ieškot niekam nereiktų, ir vaikų niekas nepaliktų... Ir dėl gimdymo niekas nesiparintų, tiesiog gimdytų taip, kaip kiekvienam geriausia, tuo tarpu man gimdyme vyro netrūko, visiškai, apie tai net nebuvo kada pagalvot...

Tobulas,tada,kai vadovaujasi ne protu,o sirdim? Bet kodel tas butu garantas geresnes buties?
Apie ta sirdies balsa.. Vat man atrodo,kad zmones kartais viska suveda i sirdies balsa, kai padaro kokias tai nesamones, kuriu paskui nebemoka paaiskinti. Gi nesakysi-ai,durnas buvau.. Bet jei dare-vadinasi,ta sirdis is tiesu tuo momentu taip nureguliavo..Nes protas butu gal sureguliaves kitaip..

Dar idomu,ar tai,ka mes vadinam sirdies balsu, ne instinktai? Patys paprasciausi? Vat moteris - ima ir uzsimano vaiko..troksta be galo..Tai cia sirdies balsas, ar prabudes motinystes instinktas? Vyras - be galo nori pasimylet ir nesisaugot.. Kaip ta sirdim atskirt, ar ten jau jo sirdis tevystei pabudo,ar tiesiog smegeneles uzsispaude? Ir jis pats - juk vienu momentu turbut nuosirdziai sirdim jaucia,kad vat vaiku tu norisi jam, o paskui, po visko-ima ir apsivercia viskas.. Arba isimyli - iki negaliu.. Kaip pasvert,ar klausaisi instinkto,ar sirdies balso? Negalima ismest proto. Nes protas padeda atskirt,kur sirdis, o kur kiti dalykai balsus tuos leidzia.. Daugybe zmoniu tuokiasi-gi irgi sirdies tos klausydami, paskui skiriasi..Tai cia ar sirdies ta balsa ne taip issifravo, ar tiesiog tas sirdies balsas viena diena vienaip sneka, kita-jau kitaip?

O gimdymas-irgi-vat ir zinok,zmogau,ar ten tau ta sirdis taip pakuzdejo,kad nori taip,su tuo, arba kitaip, ar ne sirdis.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 21:41)

Apie ta sirdies balsa.. Vat man atrodo,kad zmones kartais viska suveda i sirdies balsa, kai padaro kokias tai nesamones, kuriu paskui nebemoka paaiskinti. Gi nesakysi-ai,durnas buvau.. Bet jei dare-vadinasi,ta sirdis is tiesu tuo momentu taip nureguliavo..Nes protas butu gal sureguliaves kitaip..
Dar idomu,ar tai,ka mes vadinam sirdies balsu, ne instinktai? O gimdymas-irgi-vat ir zinok,zmogau,ar ten tau ta sirdis taip pakuzdejo,kad nori taip,su tuo, arba kitaip, ar ne sirdis.. smile.gif

Blogai, kai proto balsas diktuoja, ką ir kada įsimylėti, kada pastoti, nes tai naudingiausia.
Beje, manau, kad įsimylėjimas yra supoetintas instinktas daugintis ir pratęsti giminę. Protas čia nieko nepadeda, tik sumaišo viską, protas skaičiuoja, kas geriau, kaip naudingiau, protas mus padaro aplinkybių vergais (net ir tuokiantis)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 29 gegužės 2010 - 22:38
QUOTE(juraga @ 2010 05 29, 23:37)
Blogai, kai proto balsas diktuoja, ką ir kada įsimylėti, kada pastoti, nes tai naudingiausia.
Beje, manau, kad įsimylėjimas yra supoetintas instinktas daugintis ir pratęsti giminę. Protas čia nieko nepadeda, tik sumaišo viską, protas skaičiuoja, kas geriau, kaip naudingiau, protas mus padaro aplinkybių vergais (net ir tuokiantis)...

Kai diktuoja vien protas-gal tada irgi ner labai gerai.. (nors.. ne visada tas blogai).. Bet tas sirdies ir proto derinimas-yra idealiausias variantas-man atrodo-sitoj vietoj Blondino harmonija tinka - vat sirdis su protu kai dera harmoningai..Kai pavyksta ta pusiausvyra tokia susideliot..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 29, 14:45)

Tiesa,tupiausi is diedu susigalvojo oralini seksa. Gamtoj - kur viskas tobula-ner tokio..

Turbūt nelabai pažystat tą tobulą gamtą,nes beveik visi givūnai prieš poruodamiesi apsiuosto ir apsilaižo vienas kito organus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 06 04, 12:51)
Turbūt nelabai pažystat tą tobulą gamtą,nes beveik visi givūnai prieš poruodamiesi apsiuosto ir apsilaižo vienas kito organus. biggrin.gif

Prisipazistu klydus.. biggrin.gif Apsisvieciau ka tik interneto platybese -jus teisi, tas apsiuostymas ir pasilaizymas taipogi priskiriamas prie oralinio..
Atsakyti
Kazkaip ne i tema cia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bramune @ 2010 06 04, 16:58)
Kazkaip ne i tema cia... g.gif

Labiausiai i tema yra tamstos postas...
Atsakyti
siandien as ir vel dalyvavau gimdyme.
Bet isejo taip, kad gimdytoja begimdydama mire.
Nu tai teko sudalyvaut ir laidotuvese.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 04, 20:16)
siandien as ir vel dalyvavau gimdyme.

Klausyk, o tu akušeris ar anesteziologas?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 04, 22:35)
Klausyk, o tu akušeris ar anesteziologas?

ne.
As esu dievas.
Be mano dalyvavymo nieks negimsta ir nemirstas.
Taip jau gamtoj sutvarkyta.
Net nusibezdet be mano valios jus negalit.
Todel ir tenka dalyvaut visokiuose slyksciuose procedurose.
A ka daryt..
Atsakyti
Gal grižtam prie temos, nes jau per daug kvailų ir vaikiškų komentarų pasipylė!? schmoll.gif
Dalyvauti ar ne, yra kiekvienos šeimos asmeninis reikalas. Svarbiausia kad to norėtų ir moteris ir vyras. Nors aš ir nenorėčiau kad mano vyras dalyvautu, bet yra šaunu kai moteris pageidauja, o vyras ja palaiko su mielu noru clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 06 05, 23:04)
Gal grižtam prie temos, nes jau per daug kvailų ir vaikiškų komentarų pasipylė!?

va tu sakai "dievas, dievas.."
O jus galvojat...mums, dievams, lengva..?
Mums pieno turetu duot uz kenksmingas darbo salygas.
Pagalvokit kiek pasauly gyvunu gimdo.
O zmoniu?
Nu su gyvuliais paprasciau. Ateina laikas, jie ir pagimdo.
O su zmonem...?
O zmones, vos tik gave doze spermosi savo vidu, jau visiem skelbiasi, kad yra nesti...
Jie buriasi i apseklintuju burius, vadina vienas kita "spermama"...skelbiasi, kad yra sventieji (nes sugeba pagimdyt) ir kviecia visa pasauli dalyvaut savo gimdyme, nes galvoja, kad yra pasaulio bambos.
Ir dazniausiai tokie zmones pagimdo tupa pusgalvi, kuris jau nuo 8 m pradeda rukyt, dirba statybininku, 19 metu isvaziuoja i airija, 40-ies stimpa nuo kepenu ligos..
As net per dievu susirinkima iskeliau klausima:"ar is vis verta leisti spermzmogiam gimdyti...".
Bet vieningos nuomones nepriejom.
Atsakyti